Най-добрите забавни комедийни сериали по FOX TV

Забавлението е гарантирано с най-гледаните комедийни сериали по FOX TV. Ежедневни житейски ситуации погледнати от забавната страна, смешни герои и комични реплики ще подобрят настроението Ви. Любимите комедийни герои се впускат в още по-забавни приключения с много смях и весели моменти.

Модерно семейство (Modern Family)Модерно семейство комедиен сериал по FOX

IMDb Rating: 8.5/10 (285577 votes)

Историята разказва за три семейства, които са свързани помежду си със странни роднински връзки. Техният живот е изпълнен с множество забавни ситуации, а самите герои са шеметни и колоритни характери, чиито сблъсъци пораждат много смях. Един от най-гледаните комедийни сериали хвърля светлина върху сложните човешки взаимоотношения в едно голямо, цветно и щастливо семейство. В главните роли са звездите Ед О’Нийл, познат от друг комедиен сериал Женени с деца, невероятната София Вергара, Джули Боуен, Тай Бърел и други.

Теория за Голямия взрив (The Big Bang Theory)Теория за Големия взрив комедиен сериал по FOX TV

IMDb Rating: 8.3/10 (593656 votes)

Създателят на хитовите поредици Двама мъже и половина и Дарма и Грег, Чък Лори, ни среща с група млади учени – физици и техните странни животи извън работното им място. Те имат необичайни навици, хобита и теми за разговор, като в същото време не се радват на особен късмет във връзките им с противоположния пол. Въпреки това един от тях неуморно се опитва да съблазни привлекателната им съседка. Шеметните преживявания на тези луди учени поставя сериала в топ класациите на най-гледаните комедийни ситкоми.

Как се запознах с майка ви (How I Met Your Mother)Как се запознах с майка ви комедиен сериал по FOX Life

IMDb Rating: 8.4/10 (503119 votes)

Тед Мозби събира сина си и дъщеря си, за да им разкаже накратко в 9 сезона историята за това как се е запознал с майка им. Ще станете свидетели на невероятно забавни моменти, които съпътстват Тед в търсенето му на идеалната половинка. Страхотни герои и много смях са вплетени в това невероятно житейско приключение. Участват: Джош Раднор в ролята на Тед Мозби, Джейсън Сийгъл в ролята на Маршъл Ериксен, Алисън Ханигън, позната от култовия Американски пай, в ролята на Лили Олдрин, Нийл Патрик Харис в ролята на Барни Стинсън и други.

Обвързани (Rules of Engagement)Обвързани комедиен сериал по FOX Life

IMDb Rating: 7.3/10 (28644 votes)

Обвързването е една от най-често засяганите теми в кино индустрията. Тук създателят на Царят на квартала представя тази тема по изключително забавен начин през погледа на две двойки и техният необвързан приятел. Двойките са в различен стадии от техните връзки, а заедно с необвързания им приятел преминават през сложните етапи на връзките, срещите и брака. Великолепният актьорски състав пресъздава тези иначе драматични взаимоотношения от смешната страна, превръщайки го в един от най-гледаните комедийни сериали.

Отчаяни съпруги (Desperate Housewives)Отчаяни съпруги комедиен сериал по FOX Life

IMDb Rating: 7.5/10 (101410 votes)

Съпругите не са това, което изглеждат. “Еднообразният” семеен живот на група домакини води до мистериозни и комични ситуации, които ще Ви наситят с широк спектър от емоции. Изгряващата звезда Ева Лонгория и компания от привлекателни дами разкриват своите мрачни тайни в привидно спокойния си живот на улица Уистерия Лейн. Култовият сериал печели сърцата на милиони по света и обира куп награди като Златен глобус и Еми.

Вижте още и ТОП екшън сериали по FOX.