Десетилетие по-късно „Уил и Грейс“ се завърна с нови епизоди

Ако си се настроила за уикенд забавление пред телевизора, ще те изненадаме с нов сезон на една незабравима комедийна класика, която се завръща след цяло едно десетилетие. Мястото е на дивана, каналът е FOX Life, а твоите хора са Уил, Грейс, Джак и Карън.

Уил и Грейс живеят заедно в апартамент в Ню Йорк. Той е адвокат и гей, а тя е вътрешен дизайнер и хетеросексуална. Техните най-добри приятели – Джак, весел и горд гей, и Карън, харизматична и богата жена от нюйоркския елит, са неизменна част от живота на Уил и Грейс.

Тази евъргрийн компания отново ще успее да те просълзи от смях с поредната доза неволи – от нови романтични преживявания до осуетени сватби и стари врагове. А ако си пропуснала последните серии, ето какво се случи до сега - Джак се сгоди за стюардесата Естефан, а майката на Уил ще се омъжва за бащата на Грейс. Карън пък реши да приключи романса си с Малкълм, за да се фокусира върху брака си със Стан.

Ще се получат ли нещата между двамата и ще станат ли Уил и Грейс брат и сестра – имаш възможност да разбереш, ако гледаш всяка събота и неделя от 22:55 часа. Разбира се, ако в уикенд вечерите ти се купонясва, можеш да наваксаш и преди обед от 10:30 часа.

Освен познатите ни Ерик Маккормак, Дебра Месинг, Шон Хейс и Мегън Мълали, ще видим и други любими актьори, сред които Дейвид Шуимър, Алек Болдуин, Джон Крайър и Мери Маккормак.