ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК 21:00


ГЛЕДАЙ ТРЕЙЛЪР

ЗА СЕРИАЛА

СИНОПСИС

Когато астрономите засичат излъчване от друга галактика, това е сигурно доказателство за съществуването интелигентен извънземен живот. Човечеството очаква със затаен дъх осъществяването на контакт. Оказва се, че не трябва да чакат дълго. Само след няколко дни почти цялото човечество е унищожено от разрушителна атака, като в опустелия свят остават само малки общности от хора.

Докато извънземните преследват и избиват и последните останали представители на човечеството, оцелелите започват да се питат кои са тези колонизатори и защо искат унищожението ни? Сериалът разказва една емоционална и изключително човешка история, която съчетава най-доброто от драмата и научната фантастика.

Това е история за едни обикновени хора, поставени в необикновена ситуация - те се оказват нещо повече от жертви на брутална война. Скоро ще разберат, че жестоката атака върху Земята не е никак случайна, а нейните кълнове са посадени пред очите на всички.

„Война на световете“ е многопластова продукция, базирана на едноименния роман на Хърбърт Дж. Уелс. Сериалът е създаден от носителя на БАФТА Хауърд Овърман. Изпълнителни продуценти са представителите на Urban Myth Films Джони Капс, Джулиън Мърфи и Хауърд Овърман.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

ВИДЕА

ЗАПОЗНАЙ СЕ С ГЕРОИТЕ

В РОЛИТЕ

ЕЛИЗАБЕТ МАКГАВЪРН

ХЕЛЪН БРАУН

Хелън е принудена да преосмисли всичко онова, което преди е смятала за истина.

ГЕЙБРИЪЛ БЪРН

БИЛ УОРД

Отдаден на работата си невролог, твърдо решен да си върне жената, която обича.

БАЙО ГБАДАМОСИ

КАРИМ ГАТ УИЧ МАЧАР

Бивше дете войник, което преоткрива човечността в най-мрачните обстоятелства.

ДЕЙЗИ ЕДГАР ДЖОУНС

ЕМИЛИ ГРЕШАМ

Независима тийнейдърка, която играе водеща роля в новия свят.

Целият актьорски състав