ЖИВИТЕ МЪРТВИ, СЕЗОН 7: ДАНАИ ГУРИРА / МИШОН

ЖИВИТЕ МЪРТВИ, СЕЗОН 7: ДАНАИ ГУРИРА / МИШОН

Кой беше определящият момент за Мишон в последния сезон?

Това, че сега тя познава напълно ново ниво на интимност, я определя, както и начина, по който функционира в света и тя ще трябва да свиква с това, определено. По някакъв начин, дори е станала по-агресивна. Това е мъж, когото тя би уважавала от самото начало.

Сгрешиха ли с атаката на Outpost?

Трудно е да имаш елементарен морал и стандарти, когато трябва да се справяш и оцеляваш в толкова враждебен свят.  По отношение на онова, което се случи, те всъщност се опитваха да предотвратят ситуация. Те имат доста опит с хора, на които са имали доверие и които са извършили ужасни неща след това. И не е трябвало да им вярват. Беше хитро, но те не осъзнаха магнитуда на онези, срещу които се изправят.

Защото срещата между Нигън и групата е толкова специален момент?

Както каза Рик в края на Сезон 5 – забърквате се с неподходящите хора. Ами, точно това и направихме. Просто се ззбъркахме с грешните хора.

Защо Мишон така неподчинително се взира в Нигън, докато седи на крака му?

Това е момент, в който тя е напълно безпомощна и това я влудява. И със сигурност изпитва гняв и желание да направи нещо, за да им покаже, но всъщност само очите й го издават.

Защо играта, на която си играе Нигън с тях е истинско мъчение?

Правдоподобно обстоятелство е, че някой би могъл да прави това, което той прави. Не сме в позиция в този момент, която да ни позволи да променим нещо. Положението е Онче-бонче, а сега ще убия теб или теб – ужасяващо е.

Как Нигън промени пейзажа в Живите мъртви?

Те никога не са виждали такава сила в света. Играта се е променила. А ние се надяваме, че все още сме играчи в нея.

Повече информация за Живите мъртви

Информация за предаванията