ПОНЕДЕЛНИК 22:00

ГЛЕДАЙ ТРЕЙЛЪРА

ЗА СЕРИАЛА

СИНOПСИС

„Проходът” разказва за Проект „Ной” – тайна медицинска лаборатория, която експериментира с опасен вирус, способен да лекува всички болести, но и да заличи човешката раса. Когато 10-годишната Ейми Белафонте е избрана за субект на опитите, федералният агент Брад Уолгаст трябва да я доведе в лабораторията. Уолгаст обаче отказва да се подчини и решава да я защити на всяка цена.

Брад и Ейми се изправят срещу водещите учени на Проект „Ной”, майор Никол Сайкс и доктор Джонас Лиър, както и срещу бившия офицер от флота Кларк Ричардс. Тази конфронтация ще ги изправи срещу опасна нова раса, създадена от Проект „Ной”, в лицето на бившия учен доктор Тим Фанинг и осъдените на смърт Шона Бабкок и Антъни Картър. Брад се обръща за помощ към бившата си жена Лайла Кайл. Докато Проект „Ной” работи върху лекарство, което ще спаси човечеството, тези нови създания изпробват силите си, за да ни отведат на прага на неописуем апокалипсис. Дали ще сложат край на света, който познаваме?

БАЗИРАН НА КУЛТОВАТА ТРИЛОГИЯ
НА ДЖЪСТИН КРОНИН

"ПРОХОДЪТ"

ЗАПОЗНАЙ СЕ С ГЕРОИТЕ

АКТЬОРИТЕ

ЕЙМИ БЕЛАФОНТЕ

САНАЯ СИДНИ

Малко момиче, което е избрано да бъде обект на експериментите на проека "Ной". Учените отчаяно искат да разберат докъде стигат границите на вируса и вярват, че ключът към успеха им е в по-младите човешки обекти.

БРАД УОЛГАСТ

МАРК-ПОЛ ГОСЕЛАР

Федерален агент, чиято задача е да доведе Ейми Белафонте в лабораторията на проекта "Ной". Но след като среща момичето, лоялността му към проекта е поставена под въпрос. Той се превръща във втори баща на Ейми, готов да я защити с цената на всичко.

ТИМ ФАНИНГ

ДЖЕЙМИ МАКШЕЙН

Бивш учен и партньор на д-р. Джонас Лиър. Докато е бил в Боливия по проект на Лиър, е фатално ухапан по врата и се превръща в първия обект на експерименти на проекта "Ной". Фанинг има способности, непознати за Лиър и останалите лекари.

МАЙОР НИКОЛ САЙКС

Каролин Шикези

Един от водещите учени част от проекта "Ной". Майор в армията и лекар със специалност вътрешна медицина и инфекциозни болести. Сайкс е опитен и добър лидер. След директива от Министерството на отбраната за предстояща пандемия, Сайкс се бори с решението да използват дете за обект на експерименти.

ОСТАНАЛИТЕ АКТЬОРИ