Наслади се на мързелив летен следобед с FOX Life

Лятото вече е в разгара си и безспорно е време за някоя друга седмица отпуска. Ето няколко горещи предложения за това как да прекараш мързеливите следобеди след плажа, басейна или разходката в планината. Нужни са ти само кутия сладолед и два броя дистанционно – едно за климатика и още едно за телевизора.
 
През юли FOX Life припомня три от най-добрите комедийни сериали на всички времена. Ако по някаква причина все още не си ги гледал, сега е твоят шанс. Ако пък си, то значи е време да си ги припомниш и отново да се посмееш от сърце.
 

На 25-ти юли от 16:00 часа по FOX Life отново стартира шести сезон на Как се запознах с майка ви. Едва ли има нужда, но все пак нека въведем всички онези, които са били достатъчно безразсъдни, за да пропуснат този велик сериал. В него главно действащо лице е Тед, който се заема да разкаже на децата си как се е запознал с майка им, която вече е починала от рак. Вместо обаче да разкаже историята по същество, Тед решава да започне от самото начало…
 
В шести сезон Барни разбира, че цял живот е бил лъган от майка си, Тед е принуден да избира между работата и любовта, а Лили и Маршал се опитват да разберат как да заченат бебе от пола, който те са избрали. По-късно обаче това остава на заден план, понеже бащата на Маршал умира, а опитите за бебе все още не дават резултат. Барни обявява 13-ри февруари за „Ден на отчаянието“ и перфектния момент за секс за една нощ. След като гледа документален филм за замърсяването на планетата, Маршал напуска работата си в Световната банка, за да стане еко активист и отношенията му с Барни започват да се обтягат.
Посмей се от сърце и си припомни всички тези и много други паметни моменти от един от най-забавните сериали на всички времена! 
 
Следва американският комедиен сериал Майк и Моли, който ще започне на 18-ти юли от 17:00 часа по FOX Life.
Майк Бигс (Били Гардел) работи, като полицай в Чикаго и негова най-голяма цел в момента е да стопи килограмите, затова и се записва в клуба на анонимните чревоугодници. Там той се запознава със забавната и добродушна учителка Моли Флин (Мелиса Макарти), която среща трудности във взимането на решения и отдава този си проблем на факта, че живее с майка си Джойс и съвършено изваяната си сестра Виктория.
 
Майк се влюбва и успява да спечели сърцето на Моли, като използва приказливия си партньор в работата Карл за съветник по романтичните въпроси и морална подкрепа в борбата с килограмите. В хода да връзката си Майк и Моли се научават да се доверяват един на друг и да разчитат на взаимна подкрепа, докато игнорират злободневните проблемите, благодарение на способността си да гледат на живота през призмата на хумора. Очаква те солидна доза смях с Майк, Моли и многобройните им приятели и роднини, които не пропускат нито една възможност най-безпардонно да се намесят в личния им живот.
 
И не на последно място, на 4-ти юли започва трети сезон на предизвикателния Агнешко от 18:00 часа. Седмица след седмица Кортни Кокс („Приятели“), в ролята на Джулс Коб, ще ни разсмива до сълзи с неволите на разведена майка, агент на недвижими имоти, прехвърлила 40-те. Ще се излъчват всички епизоди до края на пети сезон.