Лейтън Мийстър – от нюйоркска кралица до самотна майка

Чаровната Лейтън Мийстър, позната още като Блеър Уолдорф от Клюкарката, влиза в ролята на самотната майка Анджи в новия сериал на FOX Life Клуб „Самотни родители“.

 

 

Американската актриса, музикант и модел Лейтън Мийстър е добре позната на всички ни с главната си роля в емблематичния сериал Клюкарката (GossipGirl). Там тя безупречно играе високомерната и разглезена богаташка дъщеря Блеър Уолдорф, която е свикнала винаги да получава точно онова, което поиска.

Сега Лейтън е главно действащо лице в една съвършено различна продукция - комедия, която проследява живота на група самотни родители, които си помагат не само в отглеждането на 7-годишните си деца, но и в това да поддържат някаква форма на личен живот извън родителските задължения и ангажименти. Общото между тези забавни, но съвършено различни майки и бащи е едно – те не са нито сами, нито отчаяни.

Ще успее ли обаче Мийстър да загърби старото си амплоа и да се въплъти в ролята на майка, която сама отглежда 7-годишно момче, ще разберем на 2-ри юли от 22:00 часа, когато по FOX Life стартира новият сериал Клуб „Самотни родители“.

Седем години след края на Клюкарката, вече съпруга и майка на едно дете, актрисата обяснява, че ролята на Анджи пасва на личността ѝ днес толкова добре, колкото и тази на Блеър по онова време:  

“Толкова се радвам, че имах възможност да прекарам двадесетте си години в Ню Йорк. Чувствах се все едно съм в колежа, но вместо това снимахме сериал. Живеех в големия град сама и това бе перфектният начин да преоткрия себе си и да разбера коя съм всъщност. Имах свободата да отида, където и когато поискам.

Сега, когато имам семейство, животът е съвсем различен и вълнуващ по различен начин. Трябва да пазарувам и да се грижа за други хора, които зависят от мен. Гледам да ходя там, където може да премине детската количка.“

Премиерният за българския ефир сериал разглежда не само темата за майчинството, но и тази за бащинството. Лейтън си партнира с други познати лица, сред които Таран Килам от Кое е това момиче и Брад Гарет от Всички обичат Реймънд, които влизат в ролите на грижовни и понякога напълно абсурдни татковци.

Клуб „Самотни родители“, определян от критиците като семеен ситком, стартира по FOX Life на 2-ри юли и ще се излъчва всеки вторник от 22:00 часа. Можеш да активираш функцията „напомняне за гледане“ на сайта на FOX.

Информация за предаванията