Шантав летен следобед по FOX Life този юни

Те са щури, диви, непокорни и винаги готови за парти! Приготви се за драма, купон и много смях с два от най-откачените женски сериали на всички времена, а именно „Американска съпруга“ и „Сготвено с любов“. Шантавият следобед по FOX Life започва веднага след работа, така че побързай, защото шоуто си заслужава.
 
Всеки делник от 17:00 до 19:00 часа те очакваме удобно настанена пред телевизора, въоръжена с дистанционно и солидна доза весело настроение, защото смятаме, че здраво ще те разсмеем с четири епизода един след друг.
 
„Американска съпруга“ – Сезон 1
 
На 14 юни от 17:00 часа по FOX Life стартира първи сезон на хитовия ситком „Американска съпруга“. Даваме ти възможност да проследиш историята на семейство Ото от самото начало, когато се нанесоха в богаташкия Уестпорт.
 
А ето и малко повече информация за онези от вас, които все още не са имали късмета да гледат тази грабваща комедия. Семейството Ото е олицетворение на едно средностатистическо американско семейство, попаднало в богатия малък град - територия на "перфектните" родители и техните "перфектни" деца.
 
Кейти е уверена и непримирима съпруга и майка на три деца, която не успява да намери своето място в градчето Уестпорт в Кънектикът. С грижите за щурото си семейство тя ни въвлича в своето забавно ежедневие, изпълнено с хелоуински зомби маратони, коледни шествия, задължаващи училищни събития, нови приятели и всекидневни неволи. Редом с нея за доброто ни настроение се грижат и Дидрих Бадер, Даниъл Димаджо, Джулиа Бътърс и Мег Донъли, които влизат в ролите на Грег, Оливър, Ана-Кат и Тейлър Ото.
 
„Сготвено с любов“ – Сезони 3,4 и 5