Нови сериали по FOX TV

Вече можете да се насладите на редица нови заглавия по FOX TV. Приготвили сме ви микс от истории за шпионски игри, докторски мистерии, какво би било да отгледаш чужди деца по принуда и борба против дискриминацията към мутантите. Новите сериали са подбрани специално за любителите на различни жанрове като комедия, драма, екшън и фентъзи. Очакват Ви много нови емоции със звезди като Марк Стронг и много други.

Дълбоката държава (Deep State)Дълбоката държава нов сериал по FOX

Официалната премиера на този сериал е на 5-ти април, а първият епизод можете да гледате по FOX TV на 10-ти април от 22:00 часа.

Сюжетът разказва за бившия шпионин от МИ6, Макс Йистън, който се връща за една последна задача, с която се предполага, че трябва да си върне живота. В хода на събитията става ясно, че след тази задача може би няма какво да си върне. Много екшън, напрегнати сцени и обрати Ви очакват в тази поредица.

В главната роля на този нов сериал е Марк Стронг, познат от редица блокбъстъри като Джон Картър, Кингсмен, Шерлок Холмс, Рокенрола, Мрежа от лъжи и много други. 

Специализантът (The Resident)Специализантът нов сериал по FOX TV

IMDb Rating: 6.9/10 (4308 votes)

Този сериал стартира на 21-ви януари тази година, а по FOX TV през март.

Историята проследява необичайните медицински практики, с които млад специализант по медицина трябва да се сблъска. Медицината се е превърнала повече в политика, отколкото в помощ за нуждаещите се. Микс от бюрокрация и сблъсък между идеализъм и егоцентризъм.

Брилянтната актьорска игра на този добре подбран актьорски състав ще Ви грабне още от първия епизод. В главните роли Мат Зукри (д-р Конрад Хоукинс), Емили ВанКамп (Николет Невин), Мелина Канакаридис (Лейн Хънтър) и други. 

Мики (The Mick)Мики нов сериал по FOX TV

IMDb Rating: 7.8/10 (8944 votes)

Мики стартира в началото на 2017 г. и до момента са заснети 2 сезона. Поредицата разказва за Мекензи “Мики” Мърфи, своенравна мадама с пиперлив език и лоши навици, която е принудена да се грижи за разглезените деца на богатата си сестра. Тя няма как да откаже, т.к. получава шанс да се докопа до парите на сестра си, която напуска страната, за да избегне затвор. Мики бързо разбира, че е прецакана, защото чуждите деца са ужасни. Много комични ситуации, изненади и обрати Ви очакват в този сериал.

Участват: Кейтлин Олсън като Макензи Мърфи, София Блек-Д’Елиа като Сабрина Пембертън, Томас Барбаска като Чип Пембертън и други. 

Необикновените (The Gifted)Необикновените нов сериал по FOX

IMDb Rating: 7.7/10 (18004 votes)

Този сериал е излъчен за първи път в началото на октомври 2017 г. и вече има записан цял първи сезон. След като получава добра оценка и зрителски интерес, през тази година ще бъде продължен с още един сезон.

Необикновените е история за семейство, което открива, че децата им притежават необикновени мутантски способности. Тези способности не са добре приети в обществото и те са принудени да бягат от правителството. В бягството си се съюзяват с общество от мутанти, с което заедно воюват, за да оцелеят.

В ролите участват Стивън Мойър (Рийд Струкер), Ейми Акър (Кейт Струкер), Шон Тийл (Затъмнение) и други. 

Неустоими измамници (Imposters)Неустоими измамници нов сериал по FOX

IMDb Rating: 7.8/10 (4880 votes)

Премиерата на сериала е през февруари 2017 г. и вече има записан втори сезон.

Находчивата измамничка Мади е толкова красива, колкото и опасна. През годините тя е оставила не малко жертви, които са се оказали използвани, обрани и с разбити сърца. Последната й задача е поставена под въпрос, т.к. се среща с интригуващ мъж на име Патрик. Ситуацията около нея се усложнява допълнително и от три от бившите й жертви, които се съюзяват, за да си отмъстят.

Вижте също и кои са най-яките фентъзи сериали по FOX !