Загрей за втори сезон на „Инстинкт“

Загрей за втори сезон на „Инстинкт“

Готов ли си за втория сезон на хитовия криминален сериал “Инстинкт“? Младата актриса със сръбски корени Бояна Новакович е готова да плени сърцата ни отново този август. Известна с ролите си в популярни продукции като TheHallow; I,Tonya и Shameless, а също и с връзките си със секси актьори като Джейсън Сийгъл и Киану Рийвс, Бояна, в ролята на обаятелната детективка Лизи Нийдъм, пак ще си партнира с блестящия Алън Къминг (DoctorWho).

През последната година в медиите се появиха спекулации относно близостта в отношенията на двамата актьори, но нито един от тях не се потвърди напълно, въпреки закачливите Instagram постове на Бояна. Дали наистина между тях има нещо, може би предстои да разберем от 7 август по FOX Crime. А до тогава, може да изгледаш отново първи сезон на „Инстинкт“, който стартира на 9-ти юли от 22:00 часа и ще си излъчва всеки вторник по същото време само по FOX Crime. За да си убеден, че няма да пропуснеш нито един епизод, можеш да активираш функцията „напомняне за гледане“ на сайта на FOX.

А ето и малко повече за сюжета на първи сезон на култовия криминален сериал, базиран на романа на Джеймс Патерсън.

Д-р Дилан Райнхарт (Алън Къминг) е бивш агент на ЦРУ, талантлив писател и утвърден университетски преподавател. Той живее спокоен живот и преподава психопатично поведение в препълнени със студенти зали, докато обаче не се среща с красивата детективка Лизи Нийдъм. Тя се обръща към него с молба за помощ и Дилан няма друг избор освен да се завърне към старото си поприще, за да залови сериен убиец, който използва първата книга на д-р Райнхарт като наръчник.

Докато обаче Дилан се чувства пълен с енергия заради работата си в старото амплоа, неговият съпруг Анди се тревожи, че нарушава тяхната договорка да остави този живот настрана. В началото Дилан и Лизи имат чести конфликти за това как трябва да се залавят убийци, но скоро разбират, че двамата са страхотен екип, стига да се доверяват на инстинктите си.

Към тях се присъединява Джулиан Къзинс, бойният другар на Дилан от ЦРУ, който може да издири тайни и компромати за всеки, навсякъде и винаги. От друга страна, шефът на Лизи, лейтенант Джасмин Гудън, се радва да види Райнхарт отново на работа и то точно, когато полицията в Ню Йорк има нужда от помощта му.

Информация за предаванията