НОВ СЕЗОН ПОНЕДЕЛНИК 13 МАЙ 22:00

НОВ СЕЗОН

ПОНЕДЕЛНИК 13 МАЙ 22:00


ТРЕЙЛЪР

ИСТИНАТА Е ВЪПРОС НА ПЕРСПЕКТИВА

ЗА СЕРИАЛА

СИНОПСИС

Предполага се, че четирима агенти от специалните части на САЩ и преводачът им Айша Конате са убити при засада в Мали. Това отлага финализирането на сделка във Вашингтон с Малийското правителство. Сделка, от която дълбоката държава ще има сериозни приходи. За да поправи ситуацията, те изпращат Нейтън Милър, един от онези агенти, разкъсани между семейството и дълга. Но когато сенаторът Меган Съливан започва да рови около убийствата, разбира, че има нещо прикрито и обстоятелствата стават все по-заплетени.


Хари и Лейла, които сега са извън играта, са принудени да се намесят, когато Лейла получава зор за помощ от смятаната за мъртва Айша. Те трябва да направят всичко по силете си, за да спрат растежа на порочната мрежа, позната като "дълбока държава".

ВИЖ ПОВЕЧЕ

ВИДЕA

ЗАПОЗНАЙ СЕ С ГЕРОИТЕ

В РОЛИТЕ

УОЛТЪН ГОГИНС

КАТО НЕЙТЪН МИЛЪР

Милър сега работи в частния сектор, като основната му дейност е да решава проблемите на дълбоката държава. Морално компрометиран. Дълбоко покварен от работата си. В началото на кариерата си е вярвал, че работи за добрите и защитава държавата си. Сега вече не е съвсем сигурен в това.

ДЖО ДЕМПСИ

КАТО ХАРИ КЛАРК

Британец на около 30 години. След Техеран и провала на баща си, той се е затворил в себе си. Изоставен от Лейла, той решава да избяга в Мали, за да работи като охранител. Без посока, сам и обезверен.

КАРИМА МАКАДАМС

КАТО ЛЕЙЛА ТУМИ

Британка с марокански корени на около 30 години. Загърбила миналото, сега се е посветила на новата си скучна работа като консултант, която мрази. Липва ѝ тръпката в ежедневието и е готова на всичко, за да си я върне. 

АЛИСТЪР ПЕТРИ

КАТО ДЖОРДЖ УАЙТ

Петдесет и няколко годишният англичанин Уайт е от старата школа в МИ-6. Той притежава ум на шахматист и е свикнал да разчита сенките и тишината. Циничен е към света, в който работи, но все още вярва в идеята за "държава". За сега Уайт не се е обърнал срещу дълбоката държава, но готовността му да го стори става все по-голяма.

ЗАПОЗНАЙ СЕ С ГЕРОИТЕ

ВСИЧКИ ГЕРОИ

КАКВО СЕ СЛУЧИ В

СЕЗОН 1

СЕЗОН 1

DEEP STATE © 2019 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.