Топ екшън сериали по FOX TV

100 % екшън и адреналин с интигуващите сериали по FOX. Тайни агенти, топ криминолози и елитни полицейски служители се изправят срещу изпечени престъпници, бегълци от закона и елитни убийци в смъртоносна схватка. Борба за справедливост под дъжд от куршуми, скоростни преследвания и експлозии. Кой ще надделее? 

Бягство от затвора (Prison Break)

Бягство от затвора екшън сериал по FOX

IMDb Rating: 8.4/10 (401815 votes)

Един от най-гледаните екшън сериали на всички времена! Пленяващ сюжет и отлична актьорска игра са в основата на успеха на този сериал. Стартира през 2005 г. и набира огромна популярност. Историята разказва за невинен мъж, несправедливо обвинен в убийство, осъден на смърт. Чакайки изпълнението на присъдата си в затвор с максимална сигурност, брат му плете гениална схема за бягство, за да го спаси. Нищо не протича по план и двама се оказват в смъртоносна битка за своята свобода.

В главните роли са звездите Уентуърд Милър, Доминик Пърсел, Сара Уейн Келис и други.

От местопрестъплението: Маями (CSI: Miami)

От местопрестъплението: Маями

IMDb Rating: 6.4/10 (47309 votes)

Този екшън сериал става толкова популярен, че след старта през 2002 г. продукцията записва 10 сезона. Дейвид Карузо в ролята на любимият детектив на много българи, Хорейшио Кейнс, ще разплита нови криминални загадки в новите сезони на хитовата поредица. Той и екипът му се впускат в нови предизвикателства, заплетени криминални разследвания и много екшън сцени.

Много от случаите описани в сериала са базирани на реални такива. 

Агентите на ЩИТ (Agents of S.H.I.E.L.D.)

Агентите на ЩИТ екшън сериал по FOX

IMDb Rating: 7.5/10 (166221 votes)

Хитовият екшън сериал проследява историята на секретната правителствена агенция ЩИТ след битката за Ню Йорк във филма Отмъстителите. Агентите на тази тайна организация трябва да се справят с нови и непознати извънземни опасности. Всичко това докато се борят срещу престъпната организация Хидра и техните зли планове за завладяване на света. Фил Коулсън и компания няма да пощадят в сили в опазването на световния мир и осуетяване на всеки един опит за инвазия.

Участват: Кларк Грег като Фил Коулсън, Минг-На Уен като Мелинда Мей, Клои Бенет като Дейзи Джонсън и други.

Легенди (Legends)

Легенди екшън сериал по FOX

IMDb Rating: 7.5/10 (11862 votes)

Звездата от Игра на тронове, Шон Бийн се превъплъщава в ролята на тайния агент под прикритие Мартин Одъм. Мартин има невероятната дарба да се преобразява като различен персонаж за всяка мисия. В хода на мисиите започва да осъзнава, че не всичко е такова, каквото изглежда. Заплетен в шпионски игри и куп лъжи, той започва да се съмнява в собствената си същност.

Създателите на култовия екшън сериал 24 са се постарали да пресъздадат динамиката и напрежението в живота на един агент под прикритие, чрез блестящата актьорска игра на Шон Бийн и Морис Честнът.

Светкавицата (The Flash)

Светкавицата екшън сериал по FOX

IMDb Rating: 8.0/10 (241442 votes)

След като е ударен от светкавица, Бари Алън се събужда от кома, осъзнавайки че има свръхспособността да се движи с невероятна скорост. Като част от полицейските криминолози, Бари има моралното задължение да използва новите си способности за борба с престъпността. Но където има супергерой, винаги има и супер злодей, който ще използва слабите места на Бари, за да го унищожи. Сериалът е създаден по хитовите екшън комикси на DC Comics, които са създатели на още заглавия като Батман, Супермен и много други.

Вижте също топ 10 хитови сериали по FOX!