Пролетната умора – враг или съюзник?

Да се борим срещу нея или пък да ѝ се насладим с купа свежи плодове и някой добър сериал?

Упорита като една истинска жена, пролетната умора се характеризира с така наречената понижена енергия, замаяност и изтощение… с една дума, с мързел. Докато мечките се разбуждат, щъркелите пристигат, а дърветата разцъфват, на нас ни е едно такова… умряло.

Лекари и други експерти предлагат разнообразие от отвари и методологии за справяне с това ужасно състояние, ние пък даваме една друга (по-добра) алтернатива – да му се отдадем. Като имаме предвид работата, децата, пазара, мъжа, приятелките, развалената пералня и нуждата да се измисли вечеря, няма кога да се отпуснем в ръцете на тази коварна гостенка, пролетната умора, ако не през уикенд следобедите.

На теория това състояние се характеризира като сезонно афективно разстройство, а на практика се изразява с редица симптоми, сред които и понижена енергичност, болки в костите, суха кожа, косопад… ами така и така не сме за пред хора, дай поне да си пуснем по един-два епизода от някой любим сериал.

Гледането на сериали е доказано едно от най-добрите средства за безделие, развлечение и почивка в пролетните уикенд следобеди (и не само). А за да ти спестим ровенето по форуми, сайтове и списания в търсене на най-подходящата продукция, сме готови да предложим списък с най-горещите уикенд заглавия на екран в момента. Грабвай дистанционното, скачай в пижамата и пускай FOX Life!

Вместо да се бъхтиш във фитнеса, си пусни Наръчник за разведени. Създаден по книгите на феноменалната Вики Айвин, този лек сериал ще помогне да изкараш пресата за лятото, като ти докара мускулна треска… от смях. Съветваме те да не изпускаш последния си шанс да се позабавляваш в компанията на Аби (Лиса Едълстийн), тъй като забавната драма върви стремглаво към своя край - на 13-ти април от 14:15 часа. Тогава ще бъдат излъчени последните повторения на последните два епизода от финалния сезон. Изобщо, всичко около този любим сериал е като за последно през април.