Сготвено с любов

Понеделник 20:30

Промо

Сезон 3
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Понеделник 26 Февруари в 20:30

  Пилотен епизод (E01 - C01)

 2. Вторник 27 Февруари в 03:55

  Пилотен епизод (E01 - C01)

 3. Вторник 27 Февруари в 08:10

  Пилотен епизод (E01 - C01)

Сюжет

Два свята се сблъскват, когато Джош, богат млад предприемач, среща Габи, млада кулинарна блогърка, която иска да стане професионален готвач. Габи се стреми към работата и трябва да се докаже, пред помощника на Джош, който предпочита прочут готвач.

Епизоди

 • 1

  Млади и Хавай

  +

  Габи е съкрушена, когато вижда Джош и терапевта му, но е принудена да пътува заедно с него до Австралия. Тя приема предложение да се преструва на новата съпруга на пътешественик по време на медения му месец в Хавай.

 • 2

  Млади и урагани

  +

  Джош се появява в Хавай, за да разбере какво прави Габи с мнимия си съпруг Адам. Тя иска да се върне в Сан Франциско, но заради ураган не може да напусне острова. В същото време Елиът е ядосан, след като Йоланда го е спасила от опасна ситуация.

 • 3

  Сготвено и изпържено

  +

  Габи иска да докаже на Джош, че и сама си е много добре и затова го подвежда, че е назначена на нова работа при прочутата Джада Де Лаурентис. Джош пък устройва парти за 50-тия рожден ден на Йоланда, за да разбере как е Габи.

 • 4

  Сготвено с прасенце

  +

  Габи и София започват да работят заедно и нещата стават малко неловки, когато се оказва, че и двете имат шанс да получат желаното повишение, но щастливката ще е само една.

 • 5

  Осиновяването

  +

  Алън и Елиът са изненадани, когато осиновеното им "детенце" се оказва тийнейджърче, което бързо се сближава с Габи.

 • 6

  Асистентът

  +

  Джош е готов да пусне ново приложение и си наема асистент, който е олицетворение на ефективността и работната етика, докато чувстващите се застрашени Габи, Елиът и Йоланда се заемат с развенчаването и уволнението му.

 • 7

  Боулинг

  +

  Габи е във възторг, когато спечелва местен конкурс с рецепта от леля си Крис, но когато организаторите искат да я снимат с леля ѝ, тя е принудена да я потърси, след като не я е виждала от години. За огромна нейна изненада, леля ѝ се оказва чичо.

 • 8

  София

  +

  Наскоро открила страстта си към писането, София получава шанс да работи за властния медиен предприемач Лоуган Роулингс. За да се докаже, София трябва да уреди интервю с тайнствен уличен художник и е готова на всичко, за да изпълни поставената задача.

 • 9

  Сватосани

  +

  Габи обвинява Джош, че използва богатството си, за да се урежда с момичета, и двамата се предизвикват взаимно да си намерят гаджета, без да използват преимуществата си.

 • 10

  Прецакани

  +

  Габи, София и Йоланда трябва да нощуват при Джош, тъй като сградата, в която живеят, е подложена на обработка срещу термити. Тази ситуация обаче се оказва изключително неудобна за Джош и Габи и двамата трябва да намерят приемливо решение.