В страната на чудесата

В страната на чудесата

Сюжет

Наяве излизат неизречени досега неща, които измъчват приятелите в професионален и личен план. Появява се разкаяние и се взимат прибързани решения. А нечии стаени желания трябва да почакат, преди един съкрушен любовник да потърси отмъщение. "Wonderland" – едно вълнуващо място за живеене.

Епизоди

  • 1

    Дом

    +

    Смесените сигнали на Том объркват Ава - той изглежда незаинтересован, когато тя се опитва да говори за ненадеждността на колата, която ѝ е продал, но в същото време флиртува с нея.

  • 2

    Тайни

    +

    Миранда и Ейв срещат нов човек, Макс, и го канят на питиета. Става ясно, че Макс е журналист, който се е преместил в Сидни от Аделайде, като преди това е живял в Мелбърн.

  • 3

    Секс

    +

    Все още обсебен от събитията в Рио, Карлос е уплашен до смърт, когато забелязва, че го следи мистериозна кола. Но когато преследвачът се оказва Фелисити, която иска да го види, уплашеният Карлос я отпраща - всичко е било просто секс.

  • 4

    Изгаряне

    +

    Горящите въглени на страстта, копнежа и завистта запалват жителите на Страната на чудесата. Миранда е поразена от новия си възлюбен Макс и е готова да заложи на него, въпреки предупрежденията на загрижените ѝ приятели, че прибързва.

  • 5

    Обладано

    +

    Том е привлечен от ресторанта на Саша, но не желае да влезе. Въпреки вниманието от страна на Ава, той мечтае за Саша. Ава усеща, че Том се отдалечава от нея и разпитва Миранда, докато ѝ помага за фотосесия по-късно вечерта.

  • 6

    Сляпо

    +

    Обаждане от Саша проваля романтичната игра на Том и Ава и го хвърля в паника. Той лъже новата си приятелка и тръгва към лозята на баща си, за да говори със Саша.

  • 7

    Спасение

    +

    Момичетата излизат по женски, докато момчетата се наслаждават на покер вечер. Колет и Грейс са намислили нещо, но го пазят в тайна. Роб отхвърля загрижеността на Колет за реакциите на приятелите им, когато открият истината.

  • 8

    Отхвърляне

    +

    Докато Том се свързва със Саша, след като късат с Ава, неговото чувство за вина и разсеяност пречат на приятелството му с Миранда. Тя се опитва да пробие защитата му, но бива отблъсната при всеки опит.

  • 9

    Минало недовършено

    +

    Следобедните питиета в страната на чудесата бързо стават по-вкусни, когато пристига неочакван посетител - Саша. Тя е тук, за да види Том, но той не си е вкъщи и Саша се натъква на Маги.

  • 10

    Въздържание

    +

    По време на кафе пауза на конференция, Грейс се среща със стария си приятел лобист от Канбера, Джоел, и се уговарят да се срещнат на обяд. Джоел пита дали и съпругът ѝ ще дойде, а тя напълно е забравила за това.

  • 11

    Токсично

    +

    Нещата около аферата на Маги с Кал продължават да се развиват, докато Маги се опитва да накара Том да пази тайната ѝ от Уоруик.

  • 12

    Бащи

    +

    Роб е шокиран, когато разбира, че Джейд не приема не за отговор и продължава да върви по петите му, докато не научава, че тя е в напреднала бременност с неговото дете. Роб е принуден да сподели новината с Колет, която е напълно съкрушена.

  • 13

    Подялба

    +

    Дани е изнервена, когато майка ѝ Хелена предлага клауза за отказ в инвестиционния им договор, защото Стийв прави инвестиции в бизнеса. Дани трябва да се предпази и да реши кой колко ще получи, ако се стигне до развод.

  • 14

    Другата жена

    +

    Миранда и Карлос се опитват да забравят невинната си целувка, но скоро ще стане ясно, че неочакван свидетел на случката има други намерения. На следващата сутрин те разбират, че статията на Макс е публикувана, което разгневява Миранда и Грейс.

  • 15

    Граници

    +

    Когато Макс моли Миранда да направи няколко снимки за статия, Том е притеснен от това, че смесват работата с удоволствието. Миранда от своя страна го убеждава, че сега отношенията им са изцяло професионални.

  • 16

    Странни приятели по легло

    +

    Колет е поръчала таен ДНК тест, за да разберат кой наистина е бащата на Аштън, без да казват на Джейд. Но когато лишената от сън Джейд търси Роб за подкрепа, тя внезапно избухва в отчаян плач.

  • 17

    Епопея

    +

    Чувство на вълнение се разпространява навсякъде, но Саша е малко притеснена, че събитието не предизвиква достатъчно шум. През това време Том тайно взима годежния пръстен, който е пазел толкова много години.

  • 18

    Истинска любов

    +

    Подтикнат от битката на Уоруик със смъртта, Том принуждава Саша да избере дата за сватбата им. Първоначално тя се съгласява, виждайки колко е важно това за него, но нейният ентусиазъм е значително по-малък от неговия.

  • 19

    Диви

    +

    Приятелите от Страната на чудесата се приготвят за ергенското и моминското парти на Том и Саша, които са организирани от вдъхновената Дани и намусения Стийв, който все още смята, че Саша не е правилното момиче за Том.

  • 20

    Загуба

    +

    Държейки в ръка бележката от Саша, Том бързо разбира, че най-големите му страхове са се сбъднали - тя е избягала. Том веднага се обръща към Миранда, за да разбере какво се е случило между нея и Саша.

  • 21

    Истина

    +

    Миранда планира романтична изненада за Макс, но истинска изненада очаква и нея, когато разбира, че в дома си има натрапник, който се представя с името Мат Поснър. Ужасената Миранда се измъква от натрапника и хуква към полицията.

  • 22

    Обвързване

    +

    Настъпил е денят на сватбата на Том и Саша. Уговорките се правят бързо - чрез текстово съобщение до всички приятели, гласящо "Чакайте ме в баните в 1 следобед." Но по време на церемонията, Том научава за изневярата на Саша със Стийв.