Защо жените убиват

12+12+

Сряда 22:55

Видео

Сезон 3
00:33

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Сряда 14 Април в 10:30

  Чудя се какво прави дами като теб толкова опасни (E09 - C01)

 2. Сряда 14 Април в 16:05

  Чудя се какво прави дами като теб толкова опасни (E09 - C01)

 3. Сряда 14 Април в 22:55

  Убий ме сякаш това е за последен път (E10 - C01)

Сюжет

Този нов сериал по FOX Life проследява живота на три жени, които живеят в три различни десетилетия – домакиня от 60-те години на ХХ век, хайлайф икона от 80-те и адвокат от 2019 г. – всяка от тях, бореща се с изневери в брака. Тази продукция проследява как ролята на жените се променя през десетилетията, но техните реакции към предателството – не.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Убийството означава никога да не казваш, че съжаляваш

  +

  Къща в Пасадена, Калифорния е център на брачно неразбирателство, траещо три десетилетия. През 1963 година животът на отдадената домакиня Бет Ан се преобръща, когато тя научава за изневярата на съпруга си Роб.

 • 2

  Бих искал да те убия, но току-що си измих косата

  +

  Обикновено сдържаната Бет Ан прави опит да разнообрази брака си.Симон търси утеха в прегръдките на сина на Наоми Томи, след като разбира за прелюбодеянията на Карл.

 • 3

  Убих всички, с които е бил, но в обратен ред и на високи токчета

  +

  Бет Ан намира начин да държи Роб далеч от Ейприл, но в крайна сметка се сближава с любовницата на съпруга си. Симон и Карл се опитват да се държат нормално на гала събитието, но всичко отива по дяволите, когато Томи започва да ревнува.

 • 4

  Завари ме на местопрестъплението

  +

  Бет Ан и Ейприл се развихрят, което води до интересна вечеря с шефа на Роб. Томи иска да сложи етикет на връзката си със Симон, но посещение на дъщерята на Симон Ейми заплашва да обърка всичко.

 • 5

  В убийството няма място за сълзи

  +

  Приятелството на Бет Ан с Ейприл ѝ носи противоречиви чуства, точно когато започва да печели отново вниманието на Роб. Симон и Томи се оказват в опасна ситуация, когато Симон се обажда на неочакван човек за помощ - Карл.

 • 6

  Практически летален, във всякакъв аспект

  +

  Бет Ан и Роб организират парти, за да се представят в квартала, но нещо изглежда не е наред със съседите Мери и Ралф. По време на вечеря на Симон и Карл с консервативната бъдеща рода на Ейми всички се включват в игрите с алкохол и тайните излизат наяве.

 • 7

  Открих каква е тайната на убийството: Приятели, най-добри прияте

  +

  Бет Ан е въодушевена, когато Роб прекратява аферата си, но това чувство е краткотрайно, защото скоро тя научава, че не всичко е както си го мисли. Докато Симон и Карл работят за намиране на компромис във връзката си, конфликтът възниква, когато Наоми става подозрителна към поведение на Томи.

 • 8

  Браковете не се разпадат заради убийство, то просто е симптом, ч

  +

  Бет Ан моли Шейла да ѝ помогне да оформи достоверно фалшивата си диагноза, която ще придвижи невероятния ѝ план една стъпка напред. Симон и Томи се подготвят за своето пътешествие из Европа, но неочаквано разкритие може да провали плановете им.

 • 9

  Чудя се какво прави дами като теб толкова опасни

  +

  Докато Бет Ан планира да премахне Ейприъл от живота на Роб, изненадваща конфронтация ще разкрие тайна, която ще я шокира. Междувременно, Наоми ще направи всичко възможно да защити сина си, дори това да означава да съсипе репутацията на Симон и Карл.

  Следващо излъчване
  Сряда 14 Април в 10:30
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Сряда 14 Април в 16:05
  12+12+
  По FOX Life
 • 10

  Убий ме сякаш това е за последен път

  +

  Последен епизод за сезона. Да убиеш или да бъдеш убит, това е въпросът. След като научава шокиращата истина за смъртта на дъщеря си, Бет Ан разработва план за отмъщение, който може да промени живота на много хора.

  Следващо излъчване
  Сряда 14 Април в 22:55
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Четвъртък 15 Април в 10:30
  12+12+
  По FOX Life