Грозната Бети

Грозната Бети

Сюжет

Бети се завръща с променен външен вид в сезон 4. Даниъл се опитва да се справи без Бети, Вилхелмина е твърдо решена да открие Конър и да открадне трона на Мийд от Клер, а обикновено повърхностната Аманда се замисля за бъдещето си в списанието.

Епизоди

 • 1

  Ефектът на пеперудата: Част I

  +

  Бети открива как всичко се променя, когато започва новата си работа като редактор, особено след като нейният шеф е бившият ѝ приятел Мат Хартли, който все още е разочарован от раздялата им, а новата ѝ колежка Мегън открито я ненавижда.

 • 2

  Ефектът на пеперудата: Част II

  +

  Бети ръководи своя фото сесия на "Моуд" в ООН, за да промотира инициативата им против малария "Трябват само мрежи", но нейната възможност се превръща в огнено кръщене, когато Даниъл увисва на врата ѝ, а Мат открито я унижава.

 • 3

  Синьо върху синьо

  +

  Бети се опитва да си уреди среща с новия дизайнер на Гучи, Еван Йорк, чрез клиент на Хилда на име Сами, докато Марк се опитва да я спре с помощта на Аманда и Мат, които трябва да разиграят инсценировка в ресторанта на Игнасио.

 • 4

  Кренвиршът, хлебчето и гърдата

  +

  Благодарение на Вилхелмина, Марк става временен асистент на Бети, докато тя има за задача да проучи най-неприятните професии в Ню Йорк, като е принудена да се облече като хотдог и да танцува в боливудски стил.

 • 5

  Плюс никого

  +

  На благотворителното събитие на Вилхелмина за тибетските сираци Мат прави предложение за партньорство, докато Даниъл се опитва да наеме Натали за своя асистентка и кара Бети да се почувства излишна. Междувременно Даниъл открива, че Клеър има тайна.

 • 6

  Излишната Бети

  +

  Хилда изпитва съмнения относно връзката си с Арчи, след като вижда старата си любов Боби Талерцио. Марк помага на Джъстин да се впише в гимназията, като го съветва да се сприятели със злите момичета, а Даниъл е подмамен в капан от Бенет.

 • 7

  Постави се на мое място

  +

  Даниъл упълномощава Обществото на Феникса да ръководи Моуд. Бети му помага за Бенет и с помощта на Клеър замисля хитър план. Вилхемина излиза с анцуг и създава абсолютен хаос, когато медиите се опитват да направят от това новина.

 • 8

  Бахамският триъгълник

  +

  Любовният триъгълник на Бети, Мат и Аманда достига връхната си точка на Бахамите. Бети има проблеми с фотосесия, когато Пенелопи Грейбридж краде фотосесията от Вилхемина. Марк се влюбва в супер сексапилния Трой.

 • 9

  Бъди сигурен

  +

  Игнасио устройва романтична вечеря за Джийн. Бети и Хилда правят тестове за бременност, а Хартли кара Денийз Лудвиг да замести Вилхемина. Марк обаче планира да върне Уили. Клеър и Аманда издирват Тайлър - синът, когото тя е дала за осиновяване.

 • 10

  Страстите на Бети

  +

  Бети е притеснена, че с Мат прекарват прекалено много време заедно и се опитва да му създаде други интереси - изненадваща изложба на творбите му с непреднамерени резултати. Междувременно, Марк е в шок, защото свалката му за една нощ Трой се влюбва.

 • 11

  Поставена на място

  +

  Бети разказва за най-лошата си седмица на г-н Зи, докато се развива ретроспекция за ужасните ѝ последни дни. Обезсърчена заради несериозните задачи, които получава от Вилхелмина и вдъхновена от мемоарите на Одри Хепбърн, Бети пише свой блог.

 • 12

  Затъмнение

  +

  Бети се опитва да е добра съседка, като планира караоке парти, но преди големия ден блокът ѝ е ограбен и вината донякъде е и на Бети. Марк е разсеян, защото е изгубил нещо незаменимо в обира. Междувременно Даниъл и Вилхелмина продължават да се карат.

 • 13

  Чика и мъжът

  +

  Вилхемина посинява от бяс, когато вижда имитатора травестит Вилхедива Хейтър. Бети и Даниъл преживяват труден момент, когато тя печели награда за блога си. Даниъл държи медиите в очакване, докато Марк е доволен заради фотосесия с прочут режисьор.

 • 14

  Горещо гадже

  +

  Даниъл помага на Бети да направи маловажно шоу. Тя открива нов дизайнер на име Мариса и решава да промотира труда ѝ, но среща силна конкуренция от страна на Марк. Аманда се опитва да накара Бети или Марк да гарантират за нея пред Вилхемина.

 • 15

  Огнен и добър

  +

  За да ускори разследването за пожара вкъщи, Бети трябва да излезе на среща с досаден пожарникар. Вилхемина се опитва да покаже на Дон, стара любов от миналото, че тя е просто "Уанда от квартала", а не супер зла кучка, а Аманда се сближава с Тайлър.

 • 16

  Целият свят е сцена

  +

  Джъстин обожава курса по актьорско майсторство, ръководен от ексцентричната Лена Корвинка, но се озовава в неочаквана ситуация с новите си приятели Остин и Лили. Когато Бети се отбива в курса, тя е зашеметена от Закари, когото тя профилира за Моуд.

 • 17

  Усмивка за милион долара

  +

  Бети няма търпение да махне шините с помощта на приказливия зъболекар д-р Франкел. Но преди това да се случи, тя изпада в безсъзнание по време на фотосесия за "Ситуени за милион долара" в Гугенхайм, което води до поредица от съновидения.

 • 18

  Лондон се обажда

  +

  Бети получава задача да направи материал върху Модна седмица на Лондон и, придружена от Аманда, тя взима Хилда със себе си на моминското парти. Междувременно Уили влиза в група за анонимни алкохолици, за да се доближи до Тайлър.

 • 19

  Миналото прави бъдещето

  +

  Денят на сватбата на Хилда наближава и Бети моли Даниъл да я придружи, Игнасио кани Елена, а Аманда се опитва да събере Марк с новия си клиент, звезда от сапунка на име Спенсър Канън. Междувременно, Джъстин обмисля дали да доведе Остин.

 • 20

  Здравей, сбогом

  +

  Съпротивата на Бети да разкаже бъдещето си на Даниъл я спира, Джъстин и Боби си търсят ново място, макар че Хилда не е особено мотивирана, а Аманда се опитва да приеме смъртта на кучето си Халстън, докато Марк мисли, че му е писано да си остане сам.