Войната вкъщи

Войната вкъщи

Сюжет

Дейв и Вики са родители на тийнейджъри, които не искат децата им да повторят техните грешки. Затова всеки ден се опитват да вкарат наследниците си в правия път.

Епизоди

 • 1

  Отново на училище

  +

  Първият учебен ден след лятната ваканция. Дейв (Макъл Рапапорт) и Вики (Анита Бароун) планират да се отдадат на следобедна интимност. Но установяват, че Хилъри (Кайли ДеФер) е пропуснала училище, а Лари (Кайл Съливан) сменя прическата си.

 • 2

  Убиец на мечти

  +

  Шансовете Лари да стане популярен намаляват, когато обявява, че става президент на клуба по шах. Дейв се опитва да го спре. Дейв и Вики говорят с Хилъри за избора й на кариера. Вики намира опаковка от кондом в джоба на Майк.

 • 3

  Супер Дейв

  +

  Лари моли Дейв да го заведе на събрание за комикси с Кени. След като чува, че Лари го нарича герой, Дейв се съгласява. Нещата се променят, когато разбира, че ще изпусне важен мач. Вики научава Майк да пие кафе, а Хилъри иска да преспи при момче.

 • 4

  Автомобилни войни

  +

  Дейв и Вики решават да купят кола на Хилъри срещу подписване на странен договор. Започват проблеми, когато Лари започва да излиза с бившата приятелка на Майк.

 • 5

  Приключих с теб

  +

  Хилъри изкарва учудващо висока оцента на SAT теста си, но се разгневява, когато Дейв я обвинява, че е преписвала. А Вики и Дейв срещат двойка, която май иска нещо повече от приятелство. Дейв моли Лари да изведе дъщерята на свой клиент на среща.

 • 6

  Внимавай какво си пожелаваш

  +

  Дейв и Вики научават, че приятелят на Вики е предозирал, но скоро разбират, че тя ги е излъгала и всъщност излиза с по-възрастен мъж (Сет Макфарлън). Дейв се разстройва, защото Вики развива лош навик.

 • 7

  Обичам това

  +

  Дейв си отдъхва, когато разбира, че само се е объркал, че вижда Хилъри в порнографски филм, а всъщност не е тя. Хилъри спира Майк да вземе опасни наркотици, като вместо това му дава хапчета за ПМС.

 • 8

  Ивицата Газа

  +

  Дейв и Вики обявяват война на семейството на Кени, в която замесват и синовете си. Дейв избира момче за Хилъри, което му напомня на самия него. Тя се съгласява на среща.

 • 9

  Прецакан

  +

  Дейв трябва да се справя с три семейни кризи наведнъж. Вики иска да прекарват повече време като двойка, а Майк му показва блога на Хилъри, в който тя говори как баща й съсипва живота й. Дейв подозира, че Лари излиза с по-възрастна жена.

 • 10

  Любовта е сляпа

  +

  Майк и Лари започват да се сближават. Когато Майк отказва да играе баскетбол обаче, Дейв се опасява, че Лари ще го превърне в аутсайдер. А Хилъри иска да докаже, че е повече от красиво момиче.

 • 11

  Всичко излиза наяве

  +

  Кени най-сетне си признава, че е гей. Дейв го съветва да признае и на родителите си. Те обаче са консервативни и изгонват Кени от вкъщи. Хилъри запознава Дейв със сляпото момче, с което излиза.

 • 12

  Сложи усмивката си

  +

  Кени се мести в къщата при Дейв и Вики. Мазето, което му приготвя Вики обаче не съвпада със стандартите му. Дейв се хвали пред колегите си, че е приютил сираче гей, за да си изпроси по-голям офис.

 • 13

  Не е лесно да си еко

  +

  Хилъри се подготвя за интервю за колеж, а Вики решава да сплоти семейството с филма на Ал Гор „Неудобната истина“. Дейв решава, че семейството трябва да живее по-екологично, но отива твърде далеч.

 • 14

  Проблеми на средната класа

  +

  Разгневен, че децата постоянно му искат пари, Дейв налага ограничения. Вики го подкрепя, докато мерките не засягат и нея. Лари похарчва всичко и моли Майк за заем. А Хилъри печели допълнителни пари като предлага специална дейност в училище.

 • 15

  Нулева търпимост

  +

  След като открива марихуана в джоба на Лари, директорът Финк го отстранява от училище за 30 дни. Преди да започнат домашното му обучение, Дейв и Вики се опитват да запишат Лари в енорийско училище.

 • 16

  Без сватби и погребение

  +

  Майката на Вики и нейният приятел обявяват своя годеж и канят цялото семейство на сватбата си на остров Сейнт Мартин. Но когато Сид отива твърде далеч със стриптийзьорка, Дейв се чуди дали да рискува безплатната ваканция на Карибите.

 • 17

  Кени вече не живее тук

  +

  Децата се вълнуват заради училищните танци и дори Кени си има партньор. Но когато се разчува, че партньорът му е момче, двамата получават забрана да присъстват. Възмутеният Лари започва протест срещу тази дискриминация.

 • 18

  Вземи тази работа и чупка

  +

  Застрахователната компания, в която работи Дейв, започва да орязва комисионните и да съкращава бюджетните разходи и Дейв и двама негови колеги решават да започнат собствен бизнес.

 • 19

  Бялата сянка

  +

  Музикален продуцент, чул песен на Лари по интернет, пожелава да се срещне с него и Дейв разкрива, че в гимназията е бил рапър. За да покаже на Лари подкрепа, каквато не е получил от своя баща, Дейв предлага да напише текстове за композициите му.

 • 20

  Войната на златото

  +

  След автомобилен инцидент Вики и Дейв решават да преразгледат завещанията и книжата си и да се обърнат към приятелите си Джеф и Уенди, които да станат настойници на децата им в случай на нужда.

 • 21

  Горчивият хап

  +

  Лари признава, че страда от социофобия и Дейв и Вики го слагат на лекарства, които Лари отказва да взема, обвинявайки родителите си, че искат да го променят.

 • 22

  Дипломирането

  +

  Дейв и Вики планират празненство по случай завършването на Хилари, когато откриват, че тя може да не завърши заради двойка по физическо възпитание. Дейв убеждава директора да даде на Хилари втори шанс и става неин личен треньор.