Кралски особи

12+12+

Кралски проблеми

Сезон 1
00:30

Сюжет

Сериалът проследява живота на измислена британска кралска фамилия и нейния свят на разкош и задоволяване и на най-малките прищевки, който обаче е свързан и с дълг, предначертана съдба и изключителен обществен интерес.

Епизоди

 • 1

  Заедно с памет за нас

  +

  След смъртта на убиеца на крал Саймън кралското семейство се чувства окрилено, Лиъм търси утеха на съмнителни места, а принц Робърт се оказва жив, но дали е добре?

 • 2

  Преминаване през природата към вечността

  +

  Кралица Хелена и новият ѝ шамбелан замислят план за осигуряване на доказателство за родителството на принц Лиъм и принцеса Елеонор, докато Лиъм започва нова, но усложнена връзка, а Джаспър и Елеонор търсят в миналото вдъхновение за общото си бъдеще.

 • 3

  Там е работата

  +

  Потиснатата Хелена се пристрастява към телевизионно предаване, а истинското родителство на Лиъм и Елеонор се разкрива в момент, когато и двамата се намират във вихъра на страстни връзки.

 • 4

  Смъртта на скъпия ни брат

  +

  Джаспър и Елеонор са погълнати от връзките си, Лиъм е принуден да преоцени последната си среща, а крал Сайръс е потънал в своето минало, докато дворецът организира пресконференция, на която да огласи разтърсваща новина.

 • 5

  Роден да възстанови справедливостта

  +

  В навечерието на публична поява вътрешните проблеми на семейството заплашват да станат публично достояние, когато Бек се завръща, решен да спечели Елеонор, и влиза в конфликт с Джаспър.

 • 6

  Сродници, но не роднини

  +

  Коледа в двореца. Лиам лекомислено освобождава персонала, с което принуждава кралските особи да се грижат сами за себе си, а едно сексуално увлечение има неочаквани последствия за Хелена.

 • 7

  Измамно представяне на двама братя

  +

  Кралските особи се подготвят за Всенародния бал, като всеки от тях ще бъде обект на благотворителен търг. Междувременно Сайръс задейства план да задържи короната си, а Лиам и Робърт се срещат на благотворителен боксов мач.

 • 8

  Същата фигура като мъртвия крал

  +

  Джаспър се опитва да сключи сделка, за да защити миналото си и да подсигури бъдещето си, Хелена заминава на романтично пътешествие в Париж, Елеонор участва в почти голо надбягване, а Лиъм и Уилоу се опитват да се справят с емоциите си.

 • 9

  О, сбогом, честни войнико

  +

  Елеонор и кралица Хелена обмислят романтични покани, съвет се събира, за да определи кой ще властва като крал на Англия, а Джаспър разкрива на Лиам информация, която поставя нова загадка за монархията.

 • 10

  Да покажа своя дълг на твоята коронация

  +

  Лиъм се озовава на неочаквани места, Хелена е съсипана от скорошна загуба, а Джаспър прави последен опит да спечели сърцето на Елеонор, докато историческите промени гарантират, че нищо няма да е както преди.