Кралски особи

12+12+

Кралски проблеми

Сезон 1
00:30

Сюжет

Сериалът "Кралски особи" проследява живота на измислено британско кралско семейство в днешно време, което живее в свят на разкош. Всичко това обаче има своята цена и обществени задължения.

Епизоди

 • 1

  Кралски особи, Сезон 4, Епизод 1

  +

  Робърт набира популярност с коронационната си обиколка, докато Джаспър и Лиам разполагат с информация, която може да сложи край на царуването му, а Елеанор трябва да избира дали да се върне при Джаспър или да работи със Себастиан.

 • 2

  Кралски особи, Сезон 4, Епизод 2

  +

  Сайръс помага на Лиам да събере информация за Робърт, докато Хелена и Уилоу обмислят възможните кандидатки за Робърт се появява нов претендент, а Джаспър излиза извън сценарий по време на пресконференция, на която присъства и Елеанор.

 • 3

  Кралски особи, Сезон 4, Епизод 3

  +

  Лиам прави своя ход с доказателствата, които има за Робърт, Елеанор използва своето положение, за да помага на другите, а Хелена се озовава в центъра на нов скандал.

 • 4

  Кралски особи, Сезон 4, Епизод 4

  +

  Спирането на тока в цял Лондон причинява хаос. В това време чувствата на Уилоу към Робърт става все по-силни, Елеанор отваря замъка за обикновените хора, а Джаспър се озовава насред бунт.

 • 5

  Кралски особи, Сезон 4, Епизод 5

  +

  Робърт разширява правомощията си повече от всякога и изпраща в изгнание нелоялния Сайръс, докато Елеонор предприема тайна мисия, а Хелена проучва вариантите си за романтика.

 • 6

  Кралски особи, Сезон 4, Епизод 6

  +

  На семеен обяд по случай рождения ден на кралицата напрежението нараства заради изненадващия гост, когото е довел Лиъм, а междувременно Джаспър открива самоличността на мъжа, който го е прострелял.

 • 7

  Кралски особи, Сезон 4, Епизод 7

  +

  Елеонор се обръща към Джаспър за помощ в една от тайните си мисии, докато Хелена отваря нова страница, а Сайръс среща неочакван съюзник.

 • 8

  Кралски особи, Сезон 4, Епизод 8

  +

  Елеонор организира на Уилоу парти, което излиза от контрол, докато Робърт сформира зловещ съюз, а Лиъм доказва лоялността си пред своя брат, но на каква цена?

 • 9

  Кралски особи, Сезон 4, Епизод 9

  +

  Истинските намерения на Лиъм се разкриват и семейството се обединява, за да се справи с възникналите сложни обстоятелства, докато Джаспър помага на Лиъм с плана му, а Уилоу и Робърт се сблъскват с трудности.

 • 10

  Кралски особи, Сезон 4, Епизод 10

  +

  Финалът на сезона кулминира в един ден, който завинаги ще промени не само кралското семейство, но и цялата нация. Назряващ бунт кара Робърт да се съмнява във всеки, докато останалите се съюзяват срещу страховит противник.