Специализантът

14+14+

Вторник 22:00

СПЕЦИАЛИЗАНТЪТ

Сезон 2
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Събота 11 Април в 16:05

  Как Конрад се връща отново в правия път (E13 - C03)

 2. Вторник 14 Април в 22:00

  Бълхата (E14 - C03)

 3. Сряда 15 Април в 12:25

  Бълхата (E14 - C03)

Сюжет

Сериалът продължава да разкрива всичко хубаво и лошо, което се случва в болниците в САЩ, проследявайки живота на група млади лекари и личните и професионални предизвикателства, които срещат те, докато се борят за живота и здравето на своите пациенти.

Епизоди

 • 1

  От пепелта

  +

  "Ред Рок Маунтин Медикъл" поглъща болница "Частейн" и лекарите са обградени от нови правила и нови лекари, докато Конрад се озовава в опасна ситуация след газова експлозия, а новият неврохирург Барет Кейн е подложен на тест със сложна операция.

 • 2

  Плът от плътта ми

  +

  Кейн се опитва да привлече Бел и Кит като помощници в опасна операция с идеята да спечели популярност на болницата, докато междувременно Раптор се привързва емоционално към пациент, а Ник планира изненада за Конрад.

 • 3

  Светци и грешници

  +

  Полицай пристига в спешното отделение с ранен заподозрян, заловен на местопрестъплението, и екипът трябва да го опази жив, за да спаси невинен живот, докато междувременно Конрад прави шокиращо откритие за болницата, а Бел се впуска в ново начинание.

 • 4

  Система от вярвания

  +

  Когато пациент на Девън, обявен за мъртъв, изведнъж оживява, Конрад се съмнява в преценката на Девън и се чуди какво се е случило.

 • 5

  Избор на думи

  +

  След като самолет се разбива в Атланта, Девън е завладян от чуство за вина, мислейки се, че е могъл да предотврати трагедията. Бел, който е бил пътник в самолета, възприема като своя мисия да спаси живота на човека, седял до него.

 • 6

  Денят на медицинските сестри

  +

  В Деня на медицинските сестри сестрите от болница „Частейн“ са недостатъчно и работят извънредно, което ги кара да се чустват изтощени и недооценени. Д-р Каин прави опасна операция на нов пациент, спечелил на покер.

 • 7

  Давайте го по-спокойно, хора

  +

  Когато един от собствениците на болница „Частейн“ е докаран в спешното отделение в животозастрашаващо състояние, екипът се сплотява, опитвайки се да спаси живота му, но Каин изпада в противоречие с колегите си относно лечението.

 • 8

  Ден на патицата по пекински

  +

  Конрад е сериозно атакуван, когато бивш пациент завежда дело за лекарска небрежност срещу него, поставяйки Бел в трудно положение с „Ред Рок“. Когато Девън открива, че неговият VIP пациент има животозастрашаващо мозъчно състояние, лекарите се събират за да извършват рисковата операция.

 • 9

  На лов за кръв

  +

  След като определят Деня на благодарността като „най-опасният ден в годината“, Девън и Ървинг наистина са затрупани с пациенти в спешното отделение. Когато знаменитост влиза в болницата със заседнала кост в гърлото, Логан Ким назначава нов хирург за случая.

 • 10

  Сигнал

  +

  В последния ден на Девън като стажант, той и Конрад са изправени пред морална дилема относно пациент, склонен към самоубийство, който се нуждае от трансплантация на черен дроб.

 • 11

  Свободно падане

  +

  След като е уволнен от „Частейн“, Конрад се чуди какво ще прави оттук нататък. Той решава да се разсее, като придружи пациент в приключение с нулева гравитация. Първият ход на Каин като нов началник на хирургията е да въведе система за заплащане на лекарите, базирана на комисионна.

 • 12

  Най-добрите планове

  +

  Докато работят в клиниката си с идеална цел на три часа извън Атланта, Ник и Мина лекуват пациентка с пейсмейкър. Те трябва да намерят навреме нова батерия, за да спасят живота ѝ.

 • 13

  Как Конрад се връща отново в правия път

  +

  След среща с професионален футболист, който има мистериозни симптоми, Конрад се оказва по спешност в болница „Частейн“, където се сблъсква с ядосания Логан Ким. Но след като Бел и Раптор не успяват да поставят никаква диагноза, двамата осъзнават колко талантлив всъщност е Конрад.

  Следващо излъчване
  Събота 11 Април в 16:05
  12+12+
  По FOX Life
 • 14

  Бълхата

  +

  Кейн чувства, че Логан Ким не го уважава, когато разбира, че той го държи настрана от важните решения относно Конрад. Междувременно лекарите се опитват да спасят живота на двама големи спонсори на „Ред Рок“, които са претърпяли катастрофа с джет.

  Следващо излъчване
  Вторник 14 Април в 22:00
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Сряда 15 Април в 12:25
  12+12+
  По FOX Life
 • 15

  Последен изстрел

  +

  Новият център по неврохирургия на болница „Ред Рок“ най-накрая отваря врати и Ник е принудена отново да работи заедно с Кейн. Заедно с останалата част от екипа тя открива, че новият център не е точно това, което е било обещано.

  Следващо излъчване
  Вторник 21 Април в 22:00
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Сряда 22 Април в 12:25
  12+12+
  По FOX Life
 • 16

  Да си припомним Пепеляшка

  +

  Група лекари от болница “Частейн Мемориъл” всеки ден се сблъскват с лични и професионали предизвикателства.

  Следващо излъчване
  Вторник 28 Април в 22:00
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Сряда 29 Април в 12:25
  12+12+
  По FOX Life
 • 17

  +

  Следващо излъчване
  Вторник 5 Май в 22:00
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Сряда 6 Май в 12:25
  12+12+
  По FOX Life
 • 18

  +

  Следващо излъчване
  Вторник 12 Май в 22:00
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Сряда 13 Май в 12:25
  12+12+
  По FOX Life
 • 19

  +

 • 20

  +

промота