Специализантът

14+14+

Неделя 19:00

СПЕЦИАЛИЗАНТЪТ

Сезон 2
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Неделя 6 Декември в 04:15

  Опит и грешка (E07 - C02)

 2. Неделя 6 Декември в 05:10

  Сърце в кутия (E08 - C02)

 3. Неделя 6 Декември в 10:30

  Опит и грешка (E07 - C02)

Сюжет

Сериалът продължава да разкрива всичко хубаво и лошо, което се случва в болниците в САЩ, проследявайки живота на група млади лекари и личните и професионални предизвикателства, които срещат те, докато се борят за живота и здравето на своите пациенти.

Епизоди

 • 1

  От пепелта

  +

  "Ред Рок Маунтин Медикъл" поглъща болница "Частейн" и лекарите са обградени от нови правила и нови лекари, докато Конрад се озовава в опасна ситуация след газова експлозия, а новият неврохирург Барет Кейн е подложен на тест със сложна операция.

  Следващо излъчване
  Събота 2 Януари в 20:00
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Неделя 3 Януари в 11:25
  12+12+
  По FOX Life
 • 2

  Плът от плътта ми

  +

  Кейн се опитва да привлече Бел и Кит като помощници в опасна операция с идеята да спечели популярност на болницата, докато междувременно Раптор се привързва емоционално към пациент, а Ник планира изненада за Конрад.

  Следващо излъчване
  Неделя 3 Януари в 19:00
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Събота 9 Януари в 10:30
  12+12+
  По FOX Life
 • 3

  Светци и грешници

  +

  Полицай пристига в спешното отделение с ранен заподозрян, заловен на местопрестъплението, и екипът трябва да го опази жив, за да спаси невинен живот, докато междувременно Конрад прави шокиращо откритие за болницата, а Бел се впуска в ново начинание.

  Следващо излъчване
  Неделя 3 Януари в 20:00
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Събота 9 Януари в 11:25
  12+12+
  По FOX Life
 • 4

  Система от вярвания

  +

  Когато пациент на Девън, обявен за мъртъв, изведнъж оживява, Конрад се съмнява в преценката на Девън и се чуди какво се е случило.

  Следващо излъчване
  Събота 9 Януари в 19:00
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Неделя 10 Януари в 10:30
  12+12+
  По FOX Life
 • 5

  Избор на думи

  +

  След като самолет се разбива в Атланта, Девън е завладян от чуство за вина, мислейки се, че е могъл да предотврати трагедията. Бел, който е бил пътник в самолета, възприема като своя мисия да спаси живота на човека, седял до него.

  Следващо излъчване
  Събота 9 Януари в 20:00
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Неделя 10 Януари в 11:25
  12+12+
  По FOX Life
 • 6

  Денят на медицинските сестри

  +

  В Деня на медицинските сестри сестрите от болница „Частейн“ са недостатъчно и работят извънредно, което ги кара да се чустват изтощени и недооценени. Д-р Каин прави опасна операция на нов пациент, спечелил на покер.

  Следващо излъчване
  Неделя 10 Януари в 19:00
  12+12+
  По FOX Life
 • 7

  Давайте го по-спокойно, хора

  +

  Когато един от собствениците на болница „Частейн“ е докаран в спешното отделение в животозастрашаващо състояние, екипът се сплотява, опитвайки се да спаси живота му, но Каин изпада в противоречие с колегите си относно лечението.

 • 8

  Ден на патицата по пекински

  +

  Конрад е сериозно атакуван, когато бивш пациент завежда дело за лекарска небрежност срещу него, поставяйки Бел в трудно положение с „Ред Рок“. Когато Девън открива, че неговият VIP пациент има животозастрашаващо мозъчно състояние, лекарите се събират за да извършват рисковата операция.

 • 9

  На лов за кръв

  +

  След като определят Деня на благодарността като „най-опасният ден в годината“, Девън и Ървинг наистина са затрупани с пациенти в спешното отделение. Когато знаменитост влиза в болницата със заседнала кост в гърлото, Логан Ким назначава нов хирург за случая.

 • 10

  Сигнал

  +

  В последния ден на Девън като стажант, той и Конрад са изправени пред морална дилема относно пациент, склонен към самоубийство, който се нуждае от трансплантация на черен дроб.

 • 11

  Свободно падане

  +

  След като е уволнен от „Частейн“, Конрад се чуди какво ще прави оттук нататък. Той решава да се разсее, като придружи пациент в приключение с нулева гравитация. Първият ход на Каин като нов началник на хирургията е да въведе система за заплащане на лекарите, базирана на комисионна.

 • 12

  Най-добрите планове

  +

  Докато работят в клиниката си с идеална цел на три часа извън Атланта, Ник и Мина лекуват пациентка с пейсмейкър. Те трябва да намерят навреме нова батерия, за да спасят живота ѝ.

 • 13

  Как Конрад се връща отново в правия път

  +

  След среща с професионален футболист, който има мистериозни симптоми, Конрад се оказва по спешност в болница „Частейн“, където се сблъсква с ядосания Логан Ким. Но след като Бел и Раптор не успяват да поставят никаква диагноза, двамата осъзнават колко талантлив всъщност е Конрад.

 • 14

  Бълхата

  +

  Кейн чувства, че Логан Ким не го уважава, когато разбира, че той го държи настрана от важните решения относно Конрад. Междувременно лекарите се опитват да спасят живота на двама големи спонсори на „Ред Рок“, които са претърпяли катастрофа с джет.

 • 15

  Последен изстрел

  +

  Новият център по неврохирургия на болница „Ред Рок“ най-накрая отваря врати и Ник е принудена отново да работи заедно с Кейн. Заедно с останалата част от екипа тя открива, че новият център не е точно това, което е било обещано.

 • 16

  Да си припомним Пепеляшка

  +

  Група лекари от болница “Частейн Мемориъл” всеки ден се сблъскват с лични и професионали предизвикателства.

 • 17

  Дол И Ууд

  +

  Известен хирург педиатър е повикан в болница „Частейн“ за изключително сложна операция на новородено, но когато тя пристига, Раптор и Девън разбират, че тя не е подходяща. В резултат ситуацията се усложнява изключително много.

 • 18

  Толкова дълго, та чак до зазоряване

  +

  Конрад се чувства като в капан между задълженията си на лекар и лоялността си към Кит, когато разбира, че нейният зет може би страда от сериозно заболяване. Докато работят в център за дългосрочна грижа, Девън и Ник правят шокиращо откритие за бивш пациент, станал жертва на манипулациите на Кейн.

 • 19

  Система за поддръжка

  +

  Когато Кейн разбира за възникнала спешна ситуация в болницата, той се обръща към Езра, за да му помогне обстоятелствата да не се разгласяват. Ник и Конрад решават да бъдат система за поддръжка за пациент, нуждаещ се от трансплантация на бял дроб.

 • 20

  Изгори всичко

  +

  Точно когато състоянието на Дерек се подобрява, възникват усложнения и Кит се страхува, че той ще бъде последната жертва в следствие на прикритата информация от д-р Каин. Бившата приятелка на д-р Каин е приета в болницата за операция и лекарите най-накрая разбират нещо за личния му живот.

промота