Специализантът

12+12+

Вторник 22:00

Premijera druge sezone, utorak 15. januar u 2200

Сезон 2
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Сряда 20 Март в 12:25

  След падението (E10 - C02)

 2. Неделя 24 Март в 17:00

  След падението (E10 - C02)

 3. Вторник 26 Март в 22:00

  Грешка (E11 - C02)

Сюжет

Вторият сезон на тази провокативна медицинска драма продължава да разкрива истината за всичко хубаво и лошо, което се случва в болниците в САЩ, проследявайки група лекари в техните ежедневни лични и професионални предизвикателства.

Епизоди

 • 1

  12:42:30 AM

  +

  Спиране на тока в болницата принуждава персонала ѝ да лекува пациентите си без помощта на технологиите, като приемането на нови пациенти е прекратено, а нуждаещите се от животоподдържащи системи трябва да бъдат прехвърлени в други болници.

 • 2

  Принцът и просякът

  +

  Бел се изнервя, когато Маршал Уинтроп, баща на Конрад и новият председател на борда, иска мнението на Конрад относно разходите на болницата, а докато Конрад и Ник се опитват да съкращават разходи, някой друг започва да рекламира скъпи продукти.

 • 3

  Три думи

  +

  Ник и Конрад размишляват за миналото си, когато трябва да диагностицират съпруг и съпруга, приети в болницата със загадъчни симптоми, а Бел и Маршал се спречкват, защото агресивните им бизнес тактики си противоречат.

 • 4

  Крайно време

  +

  Болницата е залята от публика за концерт, след като паника на музикален фестивал е оставила мнозина в нужда от спешна медицинска помощ, и докато Конрад и Ник се втурват да спасят Джош Робинсън, Девън трябва да помогне на един от изпълнителите.

 • 5

  Зародишът

  +

  Когато Бел предпочита да ползва апаратурата на Джулиан Буут вместо наличната в болницата, Кит и Ей Джей са принудени да загърбят враждата си и да се обединят срещу него, докато междувременно Конрад и Ник трябва да сбъднат мечтата на едно дете.

 • 6

  Кошмари

  +

  Хелоуин в болницата става наистина призрачен, когато в нея е приета млада жена с ужасяващи нощни кошмари, докато Девън е дежурен в спешното отделение, а Ник е в паника заради решението си да заведе отскоро трезвата си сестра на купон.

 • 7

  Опит и грешка

  +

  Пациенти, подложени на тестове с експериментално лекарство, започват да страдат от животозастрашаващи странични ефекти, а Ник се опасява, че сестра ѝ Джеси може да е в опасност, и с Конрад трябва да убедят Бел, че изпитанията не си струват риска.

 • 8

  Сърце в кутия

  +

  Конрад се конфронтира с Бел, след като той е предложил да се използва едно от рискованите медицински устройства на Зоуи. Ник се притеснява, че Конрад се е привързал към своя пациент, а Мина и Остин се сближават, докато работят по сложен случай.

 • 9

  Танцът

  +

  Съмненията на Девън за връзката му достигат своя връх, докато неговото семейство и приятели се събират за деня на сватбата. В това време медицинската компания на Частейн преуспява, а Джулиан прави откритие, което я тревожи.

 • 10

  След падението

  +

  Жертвите на Лейн Хънтър и техните семейства са бесни, когато тя е пусната от затвора. Въпреки че Бел урежда нейното пускане, тя продължава да се измъчва от манипулациите на Лейн.

  Следващо излъчване
  Сряда 20 Март в 12:25
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Неделя 24 Март в 17:00
  12+12+
  По FOX Life
 • 11

  Грешка

  +

  Когато едно от медицинските устройства на Частейн се разваля следва разследване, което изправя д-р Остин срещу "Куовадис". Междувременно Мина и Бел се опитват да разберат какво се е объркало, докато Девън се разсейва с нов пациент.

  Следващо излъчване
  Вторник 26 Март в 22:00
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Сряда 27 Март в 12:25
  12+12+
  По FOX Life
 • 12

  Страхът винаги намира път

  +

  По време на вирусна епидемия се оказва, че грипът маскира изключително опасно инфекциозно заболяване и Частейн трябва бързо да диагностицира и постави под карантина заразените пациенти. В това време Конрад, Ник и Алек работят усилено заедно.

  Следващо излъчване
  Вторник 2 Април в 22:00
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Сряда 3 Април в 12:25
  12+12+
  По FOX Life
 • 13

  Абсолютно невъзможно

  +

  Конрад, Кит, Мина и Раптор работят заедно, за да спасят живота на студент по медицина, който има нужда от тройна трансплантация на органи. В това време полицията открива празната кола на Джулиан в близко езеро и Девън започва свое разследване.

  Следващо излъчване
  Вторник 9 Април в 22:00
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Сряда 10 Април в 12:25
  12+12+
  По FOX Life
 • 14

  Глупави неща в името на секса

  +

  Когато опитът на Конрад да впечатли и изненада Ник на помпозна вечеря по случай деня на Свети Валентин се проваля, той преотстъпва резервацията си на някой, който може да се възползва пълноценно от нея, а Мина и Девън избягват празнуването.

  Следващо излъчване
  Вторник 16 Април в 22:00
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Сряда 17 Април в 12:25
  12+12+
  По FOX Life
 • 15

  Кралици

  +

  Увереността на Бел в Квовадис продължава да се разклаща, след като едно от рекламните деца на медицинско устройство, Хенри Барнет, е прието по спешност в болницата. В това време миналото на Мина се разкрива, когато майка ѝ д-р Океке, известен нигерийски хирург, посещава Частейн.

 • 16

  Неблагоприятни събития

  +

  Хирурзите са твърдо решени да спрат устройството "Куовадис", след като Хенри Барнет едва не умира при повреда в машината. Мина и Девън търсят истината, а Бел, Ей Джей и Конрад се опитват да спасят живота на Саймън.

 • 17

  +

 • 18

  +

промота