Добрата битка

Четвъртък 30 Декември 23:55

12+12+
©2020 CBS Interactive, Inc. All Rights Reserved
Добрата битка

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Четвъртък 30 Декември в 18:00

  Встъпване в длъжност (E01 - C01)

 2. Четвъртък 30 Декември в 23:55

  Встъпване в длъжност (E01 - C01)

 3. Петък 31 Декември в 09:35

  Встъпване в длъжност (E01 - C01)

Сюжет

Светът полудява, а броят на убийствата в Чикаго нараства. Даян, Лука, Мая и останалите от кантората са подложени на психологическа атака след като клиент на друга фирма убива адвоката си за това, че хонорарът му е бил твърде висок.

Епизоди

 • 1

  Този, вдъхновен от скорошните проблеми

  +

  В кантората се задава буря, когато наяве излизат разкрития от миналото на съдружник. И когато Даян си мисли, че по-зле не може да бъде, инцидент в дома ѝ я тласка към точката ѝ на пречупване.

 • 2

  Този, вдъхновен от Рой Кон

  +

  Въплъщението на корупцията влиза в съдебната зала в лицето на адвокат Роланд Блум, адвокат, с когото Мая работи по дело за убийство. Фирмата интервюира потенциален нов ръководител на отдела по брачно право, но Лука е скептична относно качествата му.

 • 3

  Този, в който Даян се присъединява към съпротивата

  +

  Даян бива насърчена „да направи нещо“ след срещата си с лидерката на женска група за съпротива, чиято цел е да понижи рейтинга на одобрение на POTUS. Планът на Мая и Блум за сделката се проваля, когато асистентът на щатския прокурор поема делото.

 • 4

  Този, в който Лука става мем

  +

  Участието на Лука в гледано от стотици хиляди видео за чернокожи майки разпалва разговор в кантората, който разкрива расови пристрастия и неравенство в заплащането. Лиз се присъединява към Даян на събрание на женската група за съпротива.

 • 5

  Този, в който нацистът получава удар

  +

  Блум се придвижва до мястото на втори адвокат. Лука и Джей се изправят лице в лице срещу алтернативна крайнодясна група, чиято цел е да сплаши избирателите, а Мая се опитва да продължи напред.

 • 6

  Този с развода между известни личности

  +

  Известният коафьор Уейд Ви се обръща за помощ към Лука. Блум продължава да разтърсва околните с присъствието си, а Даян усъвършенства хвърлянето на брадва.

 • 7

  Този, в който Даян и Лиз разклащат демокрацията

  +

  Даян и Лиз си имат работа с близък съюзник след като поемат случай, свързан с техническа неизправност на машини за гласуване на президентските избори през 2016 г. Блум прилага тактика за разтакаване на работата си, изнервяйки съдужниците в „Редик, Боусман и Локхарт“.

 • 8

  Този, в който Кърт спасява Даян

  +

  Феликс Стейпълс води дело срещу "Чъмхъм", а негов защитник е Сам Уолцър. Даян получава мистериозна бележка вкъщи, което кара Кърт да предприеме тайно мерки, за да я защити.

 • 9

  Този, в който слънцето изгрява

  +

  За да продължат да работят с кантората, от "Чъмхъм" наемат адвокат Бренда Декарло, за да направи вътрешно разследване за пропуски от всякакъв характер. Даян поставя под съмнение тактиката на тайната група за съпротива, а Блум се обръща към Мая с интригуващо предложение за работа.

 • 10

  Този за края на света

  +

  Блум предприема отмъщение срещу "Редик, Боусмън и Локхард", като представлява бивши клиенти на кантората, които се чувстват ощетени. Когато Лука разбира, че е кандидат за съдружник, тя започва да поставя под въпрос репутацията си във фирмата. А Даян помага на Кърт по служебен проект.