Дръзки момичета

12+12+

Понеделник 22:00

Истоярията на три дръзки момичета

Сезон 1
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Вторник 28 Януари в 12:25

  Възраждане (E08 - C03)

 2. Събота 1 Февруари в 17:00

  Възраждане (E08 - C03)

 3. Понеделник 3 Февруари в 22:00

  Последен натиск (E09 - C03)

Сюжет

Сериалът проследява живота на три амбициозни и модерни млади жени, които работят на различни позиции за световноизвестно женско списание със седалище в Ню Йорк, ръководено от властна главна редакторка.

Клипове

Епизоди

 • 1

  Новото нормално

  +

  Без да поиска одобрение от Жаклин, Скарлет включва нов човек, който да ръководи дигиталния отдел, и това подсеща Джейн да напише статия защо мъж не бива да управлява женска компания.

 • 2

  Подобрения

  +

  Патрик възлага на Джейн прекалено лична статия, Сътън се премества да живее с Ричард, а Кат прави опит да спаси лесбийски бар от затваряне.

 • 3

  Пристъп на гениалност

  +

  Джейн и Раян се заемат да разнообразят сексуалния си живот, Кат се замисля за политическа кариера, а Алекс открива, че е обект на обвинение в сексуален тормоз.

 • 4

  Да се хвърлиш в дълбокото

  +

  Джейн се натъква на грандиозна находка, но Жаклин отхвърля идеята, когато предстоящата десетгодишнина и борбата за надмощие с Патрик я принуждават да размисли за бъдещето си със Скарлет, а междувременно Кат решава да се кандидатира за градския съвет.

 • 5

  Технически проблеми

  +

  Скарлет става жертва на хакване на данни, което осуетява работата по списанието, а Джейн и Жаклин се опасяват, че разследването им може да бъде компрометирано, докато Сътън и Ричард са домакини на официална вечеря, а Кат се открива пред Тиа.

 • 6

  Спомени

  +

  Скарлет е хакната от група, която я изнудва за откуп и това води до опасения и напрежение на работното ѝ място, докато междувременно Сътън и Ричард стават домакини на официална вечеря, а Кат започва да се разкрива пред Тиа.

 • 7

  Противоречиви послания

  +

  Хакването на имейла на Скарлет събужда спомени от първата среща на триото през 2014 г., което им припомня, че заедно те могат да преодолеят всякакви препятствия.

 • 8

  Възраждане

  +

  Завръщането на Адена в Ню Йорк предизвиква безпокойство у Кат, Сътън се опитва да бъде равноправен партньор на Ричард, а Джейн и Жаклин имат огромен напредък по експозето си за Памела Долан.

  Следващо излъчване
  Вторник 28 Януари в 12:25
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Събота 1 Февруари в 17:00
  12+12+
  По FOX Life
 • 9

  Последен натиск

  +

  Кат започва да се съмнява в себе си по време на изборите за общински съветници, за които се е кандидатирала, Джейн и Жаклин разбират, че Памела Долан играе нечестно, а Сътън напътства дъщерята на Оливър за трудна ситуация в училище.

  Следващо излъчване
  Понеделник 3 Февруари в 22:00
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Вторник 4 Февруари в 12:25
  12+12+
  По FOX Life
 • 10

  Пречупване през шума

  +

  Жаклин взима важно решение, което ще промени Скарлет завинаги.

  Следващо излъчване
  Понеделник 10 Февруари в 22:00
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Вторник 11 Февруари в 12:25
  12+12+
  По FOX Life