Дръзки момичета

12+12+

Вторник 22:00

Нов сезон

Сезон 4
00:32

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Сряда 3 Март в 12:25

  Истината ще те освободи (E14 - C04)

 2. Събота 6 Март в 18:00

  Истината ще те освободи (E14 - C04)

 3. Вторник 9 Март в 22:00

  Любов (E15 - C04)

Сюжет

Сериалът е вдъхновен от живота на Джоана Коулс, бивш главен редактор на "Космополитън" и настоящ редактор в списания "Хърст". Действието се фокусира около три млади, духовити и модерни жени, които работят за нюйоркското женско списание "Скарлет".

Клипове

Епизоди

 • 1

  Легенди за есенния брой

  +

  Списанието следва новата си динамика, принуждавайки всички да се приспособят към нея, докато Джейн се опитва да свикне с новата роля на Жаклин в списанието, а Сатън прави равносметка на позицията си в „Скарлет“.

 • 2

  #Скарлет

  +

  Кат среща отново певица, която има нужда от помощ, за да разкрие сексуалността си, Джейн си прави мамография за първи път и умира от притеснение докато чака резултатите, а връзката на Сатън и Ричард от разстояние не върви добре.

 • 3

  Маратон

  +

  Кат прави всичко възможно да помогне на транссексуален бегач да участва в маратона на Ню Йорк, Джейн и Райън пробват друг вид маратон, за да закрепят връзката си, а ситуацията в работата на Жаклин води до напрежение със съпруга ѝ.

 • 4

  Мадами в страната на играчките

  +

  Джейн доброволно изявява желание да напише материал за секс клуб, а последната мисия на Кат за спасяване на фирма за секс играчки за жени става причина да започне да ходи по срещи отново. Сатън се колебае как да стартира плана си за повишение.

 • 5

  Разрушаване на стената от понички

  +

  Статията на Джейн, посветена на сватбите, се превръща в провал след като тя без да иска разбира тайна за Жаклин. Сатън помага на Карли да се опълчи срещу училищната политика за носене на униформи без да го съгласува с Оливър.

 • 6

  Да се определяш или да не се определяш

  +

  Кат разсъждава за ролите на мъжете и жените в леглото, Джейн е поканена да говори на уелнес семинар, докато се бори с неочакван здравословен проблем. Сатън се опитва да общува с майката на Ричард.

 • 7

  Между редовете

  +

  Кат и Адена трябва да работят заедно по проект на Скарлет, което довежда до напрежение след като Адена разбира за настоящата връзка на Кат. Сатън поема голям риск, но се отчайва, когато нещата се объркват. Джейн взима важно решение за бъдещето си.

 • 8

  Звезден прах

  +

  Джейн се вълнува, че брат ѝ Евън пристига в града и го запознава с Райън. Адена моли за помощ Кат, което създава неприятности между Кат и борда. Ричард и Сатън са потопени в подготовката за сватбата.

 • 9

  5, 6, 7, 8

  +

  Джейн решава да организира на Сатън епично моминско парти, но булката не е точно в състояние да се забавлява. Кат научава изненадваща информация за Арджей, а Джейн има новини, свързани с кариерата ѝ в момент, в който е изправена пред ужасяващи лични проблеми.

 • 10

  По някакъв начин прекрасно

  +

  В деня на сватбата си с Ричард Сатън е изправена пред взимането на важно решение. Джейн се опитва да празнува с приятелите си, опитвайки се да осмисли последните си разкрития.

 • 11

  На по-високо ниво

  +

  Три месеца след операцията си Джейн се завръща в „Скарлет“ с нови отговорности. Кат се изправя пред трудна истина, след като се налага да поеме отговорност. Сатън усилено се бори за осъществяването на първата си фотосесия, но шокиращи новини преобръщат представите ѝ.

 • 12

  Снежен ден

  +

  Силна буря удря Ню Йорк и Кат се оказва в капан в новата си работа заедно със свой враг. Сатън се опитва да балансира между работата и личния си живот, а Джейн се опитва да подражава на Жаклин, управлявайки новия си екип.

 • 13

  Изгубен

  +

  Сатън се опитва да приеме огромните промени в живота си. По настояване на Кат Джейн започва отново да излиза по срещи. Кат планира следващия си ход след като се изправя срещу финансова несигурност и се обръща за помощ към Алекс.

 • 14

  Истината ще те освободи

  +

  Джейн не се чуства добре в тялото си след операцията, но посещението на баща ѝ може да промени гледната ѝ точка. Сатън и Ричард правят планове за бъдещето. Кат се опитва да продължи напред в работата с подкаст, но осъществяването на първия епизод си има цена.

  Следващо излъчване
  Сряда 3 Март в 12:25
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Събота 6 Март в 18:00
  12+12+
  По FOX Life
 • 15

  Любов

  +

  Кат, Джейн, Сатън, Жаклин и Алекс се изправят пред предизвикателства в своите връзки, придобивайки ново разбиране за партньорите си или създавайки непоправими разриви между тях.

  Следващо излъчване
  Вторник 9 Март в 22:00
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Сряда 10 Март в 12:25
  12+12+
  По FOX Life
 • 16

  Не по-далече от дървото

  +

  Сатън отива в родния си град, но попада в добре познатата ѝ схема, докато е там. Джейн открива голяма история, но това може да има сериозни последствия за Жаклин. Кат не е склонна да сподели новия си любовна история с Джейн и Сатън.

  Следващо излъчване
  Вторник 16 Март в 22:00
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Сряда 17 Март в 12:25
  12+12+
  По FOX Life