Дръзки момичета

12+12+

Истоярията на три дръзки момичета

Сезон 1
00:30

Сюжет

Сериалът е вдъхновен от живота на Джоана Коулс, бивш главен редактор на "Космополитън" и настоящ редактор в списания "Хърст". Действието се фокусира около три млади, духовити и модерни жени, които работят за нюйоркското женско списание "Скарлет".

Клипове

Епизоди

 • 1

  Сезон 2, Епизод 1

  +

  Джейн публикува първата си голяма статия, нова корпоративна политика дава на Сътън зелена светлина с Ричард, а Адена се разгневява на Кат.

 • 2

  Сезон 2, Епизод 2

  +

  Кат се обявява срещу расовите етикети, Сътън е притеснена около фотосесия, а Джейн се защитава, след като нещата със статията ѝ не се развиват по план.

 • 3

  Сезон 2, Епизод 3

  +

  Сътън удря на камък с търсенето на фотограф, Джейн интервюира красив доктор, а Клио принуждава Жаклин да се отбранява.

 • 4

  Сезон 2, Епизод 4

  +

  Пътят на Джейн се пресича с този на Пинстрайп, който я вдъхновява да опита с нов стил на писане, докато Адена с неохота извежда Кат, за да я запознае с приятелите си, а Сътън се опитва да пробие при инфлуенсър на име Брук.

 • 5

  Сезон 2, Епизод 5

  +

  Кат получава зелена светлина за наемането на първото ново попълнение, но е изнервена от липсата на разнообразни кандидати, докато Джейн започва да изпитва ограниченията на позицията си на фрийлансър, което води до интересен разговор с приятелите ѝ.

 • 6

  Сезон 2, Епизод 6

  +

  Джейн е във възторг, когато нейна статия е номинирана за престижна журналистическа награда, и се възползва от възможността да напише продължение, но историята взема неочакван обрат.

 • 7

  Сезон 2, Епизод 7

  +

  Джейн се завръща отново на работа, но когато научава, че Сътън се крие в апартамента им, момичетата откриват, че мненията им по въпроса са крайно противоречиви. Междувременно Адена шокира Кат с новото си предложение.

 • 8

  Дръзки момичета, сезон 2, епизод 8

  +

  След злополучен интимен момент с Бен, Джейн обмисля дали майчинството ще бъде част от живота ѝ, заради някои опасни мутации на гените ѝ. Кат няма търпение да се изфука в социалните мрежи, тъй като ще работи с известна марка продукти за красота.

 • 9

  Дръзки момичета, сезон 2, епизод 9

  +

  Момичетата предприемат пътуване до родното градче на Сътън, за да се срещнат с някои важни лица от миналото ѝ. В същото време Джейн изпитва проблеми в планирането на бъдеще си, а Кат чувства отчуждение между нея и Адена.

 • 10

  Дръзки момичета, сезон 2, епизод 10

  +

  Професионалните мечти на Сътън се сбъдват, когато тя се отправя към Париж за Седмицата на модата, като в същото време започва да вижда нещата от друг ъгъл. Джейн продължава напред с плана си за нейната плодовитост, но научава изненадващи новини.