Дръзки момичета

Истоярията на три дръзки момичета

Сезон 1
00:30

Сюжет

Сериалът е вдъхновен от живота на Джоана Коулс, бивш главен редактор на "Космополитън" и настоящ редактор в списания "Хърст". Действието се фокусира около три млади, духовити и модерни жени, които работят за нюйоркското женско списание "Скарлет".

Клипове

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Пилотен епизод

  +

  Джейн е притеснена, когато ѝ е възложена статия на тема защо бившето ѝ гадже е скъсало с нея. Силната връзка на Кат с непосредствен фотограф я смущава, а Сътън се стреми да не се чувства изоставена, докато се издига в асистентската йерархия.

 • 2

  О, в никакъв случай

  +

  Джейн трябва да напише материал на тема "най-хубавия оргазъм" за секс колоната на списание "Скарлет", но не знае откъде да започне, защото никога през живота си не е изпитвала истински оргазъм.

 • 3

  Жената зад дрехите

  +

  Джейн започва случаен флирт с бивш затворник, но веднага прекратява всичко между тях, когато разбира, че той се е заел да напише опровержение на последната ѝ статия в списанието.

 • 4

  С бягство не става

  +

  Джейк е поканен да говори на журналистическа конференция, докато Сътън се заплита в неволна лъжа, а връзката на Кат с Адена се усложнява.

 • 5

  Без феминизъм в частното сепаре

  +

  Джейн е смаяна, когато темата на последната ѝ статия поставя Скарлет и Джейн под заплахата да бъдат съдени, докато Сътън се вълнува от нова стъпка в кариерата си, а Кат се пита дали е готова за истинска връзка с Адена.

 • 6

  Въпросът с гърдите

  +

  Докато промотира кампанията на Скарлет за превенция на рака на гърдата, Кат се опитва да отправи дръзко послание. Междувременно Джейн се сблъсква с проблеми от миналото, а Сътън е твърдо решена да се представи блестящо в новите си задачи.

 • 7

  Три момичета в една вана

  +

  Сътън се опитва да се свърже с нов социален кръг, като присъства на височайше чаено парти, Джейн осъзнава нещо за Пинстрайп, а Джаклин е принудена да се намеси, когато новата служителка на Кат уронва престижа и медийното присъствие на Скарлет.

 • 8

  Краят на началото

  +

  Слухове за предстоящи уволнения в "Скарлет" поставят целия офис на тръни. Същевременно Сътън получава голяма възможност, Кат организира читателска вечер, а Джейн убеждава Сътън и Кат да се регистрират с нея в мобилно приложение за срещи.

 • 9

  Преди Текила Сънрайз

  +

  Джейн, Сътън, Алекс, Пинстрайп и Жаклин са хванати в капан в офисите на "Скарлет", заради голямо задръстване. Междувременно Джейн преразглежда чувствата си към Пинстрайп, Сътън предприема изненадващ ход, а Кат взима импулсивно решение.

 • 10

  Носи тежестта

  +

  Джейн започва последната си статия за "Скарлет" и отлага разговора с Жаклин, в който трябва да ѝ съобщи, че планира да напусне списанието, за да започне работа на друго място.