Красавицата и пекарят

Премиера

Сезон 1
00:32

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Неделя 4 Юни в 06:50

  Пилотен епизод (E01 - C01)

 2. Неделя 4 Юни в 07:45

  Унищожи живота ми (E02 - C01)

 3. Събота 10 Юни в 06:50

  Увлечение (E03 - C01)

Сюжет

Романтичният комедиен сериал разказва историята на невъзможен любовен романс между двама души от различни светове. Даниел Гарсия (Виктор Расук) е обикновен мъж, който работи със своите чудесни родители и братя в семейната пекарна в Маями. Ноа Хамилтън (Натали Кели) е топ модел, моден гуру и една от най-известните жени в света. Когато двамата се събират заедно по чиста случайност, тяхната неочаквана любовна история вкарва Даниел и семейството му под светлината на прожекторите, обещавайки да преобрази изцяло живота им.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Пилотен епизод

  +

  Това е едно приключение, изпълнено с вкусове, което се случва между Даниел и международната суперзвезда Ноа. Даниел Гарсия работи в семейната пекарна и е готов на всичко за кубинските си родители и братя и сестри. Но в една дива нощ в Маями той среща Ноа Хамилтън и животът му попада под прожекторите

  Следващо излъчване
  Неделя 4 Юни в 06:50
  По FOX Life
 • 2

  Унищожи живота ми

  +

  Връзката между Ноа и Даниел започва да процъфтява, но след нежеланото от Ноа парти за рождения ѝ ден, Даниел разбира повече за миналото ѝ. Ванеса, чието сърце е разбито, не се дава толкова лесно.

  Следващо излъчване
  Неделя 4 Юни в 07:45
  По FOX Life
 • 3

  Увлечение

  +

  Ноа кани Даниел на пътуване до Пуерто Рико с благотворителна цел, но нещата не вървят точно по план. През това време Ванеса е при семейство Гарсия и помага на Матео за предстоящия му сет като DJ.

  Следващо излъчване
  Събота 10 Юни в 06:50
  По FOX Life
 • 4

  Мисля, че тя излиза

  +

  По време на запознанството си със семейство Гарсия, Ноа случайно разбира голяма тайна, което предизвиква хаос в семейството. Ванеса се появява неочаквано и се изправя лице в лице със съперничката си за първи път.

  Следващо излъчване
  Събота 10 Юни в 07:45
  По FOX Life
 • 5

  Меденият месец свърши

  +

  След като връзката на Ноа и Даниел става публична, вниманието към тях е по-голямо, отколкото са очаквали и напрежението започва да расте. За да влоши още повече нещата, Луис прави на Ванеса интригуващо предложение, което води до конфликт между Ноа и Даниел.

  Следващо излъчване
  Неделя 11 Юни в 06:50
  По FOX Life
 • 6

  Странични ефекти

  +

  След като Ванеса успява да разпали скандал, думите на Ноа и Даниел биват изопачени. Докато Ноа работи извънредно, за да спаси репутацията на компанията си и да успокои напрежението в борда на директорите, Даниел се опитва да изглади нещата със семейството си.

  Следващо излъчване
  Неделя 11 Юни в 07:45
  По FOX Life
 • 7

  Изгаснал пламък

  +

  Ноа не успява да разпознае лошите намерения на човек, за когото не подозира, че е неин противник, когато той се опитва да превземе компанията ѝ. След поредица от неуспехи Даниел е изненадан от неочакваната помощ от страна на негов стар приятел.

  Следващо излъчване
  Събота 17 Юни в 06:50
  По FOX Life
 • 8

  Ще танцуваме ли?

  +

  Даниел и Ноа се виждат отново след раздялата си, но желанието на Даниел да води нормален живот застава помежду им. А Натали се надява, че празненството за 15-тата ѝ годишнина може да сдобри Рафаел и Мари и да сплоти цялото семейство отново.

  Следващо излъчване
  Събота 17 Юни в 07:45
  По FOX Life
 • 9

  Не може винаги да получаваш това, което искаш

  +

  Ноа взима на пръв поглед безотговорно решение за кариерата си, докато Даниел е близо до възможност, която ще му позволи да излезе от семейния бизнес. Рафаел и Мари обсъждат кой ще наследи пекарната, след като са изправени пред жизненоважно решение.

  Следващо излъчване
  Неделя 18 Юни в 06:50
  По FOX Life