Споразумението

12+12+
Споразумението

Сюжет

Меган Морисън се явява на прослушване за роля, в която ще си партнира с един от най-известните екшън актьори в света. Договорът, който трябва да подпише, обещава да изстреля кариерата ѝ във висините, но тя трябва да реши дали да приеме условията.

Епизоди

 • 1

  Дългата игра

  +

  След посещението на Меган в Института, тя и Кайл трябва отново да се сближат, за да планират най-очакваната сватба в Холивуд и следващият си филмов проект, който може да предопредели техните бъдещи кариери.

 • 2

  Повърхностно напрежение

  +

  Докато Кайл се сблъсква с голямо препятствие в новия си филм, Мегън се свързва с човек от миналото на Кайл, за да опознае по-добре годеника си. Терънс и ДеАн пък се фокусират върху техния брак, докато ДеАн е привлечена от старо гадже.

 • 3

  Сезоните

  +

  Мегън се надява да открие преимущество спрямо Терънс, когато техните срещи зачестяват, а Кайл се опитва да се докаже като добър режисьор в първия си филм зад камера. Междувременно ДеАн трябва да вземе важно решение за живота си.

 • 4

  Сцена 23

  +

  Кайл трябва да балансира между своите задължения като режисьор и медийния натиск. В същото време Мегън решава да поднови контактите си с човек от миналото, за да открие нещо, с което да уличи Института.

 • 5

  Дръж се за работата

  +

  Кайл и Мегън трябва да разсеят опасен слух, който може да провали кариерите им. В това време Терънс научава нещо ново и изненадващо за ДеАн.

 • 6

  Раздялата

  +

  Кайл дава обстойно интервю пред известен журналист и трябва да се изправи срещу някои тъмни моменти от живота си, докато Меган е принудена да прегледа как Института е променил живота ѝ и е повлиял на връзката им с Кайл.

 • 7

  На място

  +

  Кайл и Меган се сблъскват с трудни кариерни избори, които могат да повлияят на техните взаимоотношения. Междувременно Терънс кани Шaун да започне нов проект за Института.

 • 8

  Пасо Рублес

  +

  Дни преди сватбата, Кайл среща случайно човек от миналото си, което го кара да започне да се съмнява в способността да открие щастие. Меган и Шаун се отправят на разследване под предлог, че ще празнуват моминско парти.

 • 9

  Истина

  +

  Меган и Кайл трябва да се изправят пред мрачна истина, изникнала от миналото на Кайл, която ги поставя в напрегнати отношения с Терънс, докато ДеАн започва нов проект с Меган.

 • 10

  Групово отмъщение

  +

  Меган взема решение относно връзката ѝ с Кайл, Кайл предприема ход, който може да преобърне целия му живот, а Терънс и ДеАн задействат своя план.