Втори дубъл

12+12+
Втори дубъл

Сюжет

Създателите на "Касъл" ни представят нов криминален сериал, в който бившата телевизионна звезда от полицейски сериал Сам Суифт е изпаднала в немилост и се опитва да рестартира кариерата си като започва да работи с частния детектив Еди Валетайк.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Втори опит

  +

  Сам Суифт е бивша телевизионна звезда от полицейски сериал, която е изпаднала в немилост и се опитва да рестартира кариерата си като започва да работи с частния детектив и единак Еди Валетайк, за да изучи тънкостите на занаята.

 • 2

  Димящо дуло

  +

  Докато работят по класически случай на изневяра, Сам и Еди чуват изстрели и откриват холивудски продуцент с димящ пистолет над трупа на любовницата му. Когато той настоява, че е невинен, Еди поема случая въпреки раздразнението на Сам.

 • 3

  Отвличане

  +

  Собственик на нощен клуб и стар враг на Еди ги наема със Сам да открият изчезналия му диджей и двамата откриват, че става въпрос за отвличане, което може би е част от план за разпалване на гангстерска война и само те могат да я спрат.

 • 4

  Бивши и бъдещи

  +

  След открадването на лаптопа му бившият годеник на Сам се появява неочаквано с молба за помощ и въпреки нежеланието си да има нещо общо с него, Сам открива, че има нещо злепоставящо, което не бива да попада в чужди ръце.

 • 5

  Смъртта му отива

  +

  Смъртно болен мъж наема Еди и Сам да го пазят от убиец, когото е наел да направи смъртта му да изглежда като нещастен случай, и сега той се бои за живота си, защото диагнозата се е оказала погрешна.

 • 6

  Дяволът, който познаваш

  +

  Ловец на глави се обръща към Сам и Еди за помощ по откриването на избягал затворник, убил охранител. Въпреки неохотата си да работят с него, наградата от четвърт милион долара прави невъзможно за тях да откажат случая.

 • 7

  Относно снощи

  +

  Сам и Еди се събуждат заедно в едно легло голи, без да си спомнят какво се е случило предишната нощ. Двамата не спират да се питат дали е станало нещо. Когато обаче не могат да си спомнят нищо от предишния ден, те подозират, че са били дрогирани.

 • 8

  Всичко за Ейва

  +

  Сам предприема неочаквано пътуване в миналото, когато с Еди са призовани да разследват привидно нелепата смърт на звездата в шоуто от 90-те години "Всичко за Ейва", в което Сам е направила актьорския си дебют като малката сестра на главната героиня.

 • 9

  Сенки от миналото

  +

  Повикани на местопрестъпление посред нощ, Сам и Еди са шокирани да открият, че човекът, който ги е наел да издирят изчезналата му съпруга, е най-новата жертва на сериен убиец. В търсене на мотивите зад убийствата те се озовават под прицела на убиеца.

 • 10

  Тихи води

  +

  Сам и Еди пътуват до Калифорния, за да разследват загадъчното изчезване на прикована към инвалидния си стол жена. Когато разследването им започва да разкрива необясними за тях неща, двамата започват да се питат дали истината наистина не е някъде там.

 • 11

  Семейни връзки

  +

  Когато детектив Кристин Ролинс получава уплашено телефонно обаждане от своя по-малък брат, който моли за помощ, тя веднага предполага, че той отново се е замесил в нещо нередно. След като не се появява на уговорената среща, тя започва да се тревожи.

 • 12

  Нужен е крадец

  +

  Приятел на Сам моли нея и Еди да открият задигната картина от аукционната му къща, която струва 50 милиона долара. Ако не успее да върне картината преди началото на аукциона, то неговата лична и професионална репутация ще бъде съсипана.

 • 13

  Близко до сърцето

  +

  Борейки се с емоционалните последствия от това, че двамата са преспали заедно, Сам и Еди поемат нов случай с обигран измамник, който мами богати жени. За да върнат откраднатото от тяхната клиентка, дуото измисля план как да измами измамника.