Кралици на ужаса

12+12+

Откъс

Епизод 13 - Сезон 1
00:54

Сюжет

Втори сезон на "Кралици на ужаса" ни отвежда на съвсем ново място, когато ужасяващо убийство поставя началото на нова мистерия. Този път действието се развива в болница, където се разглеждат странни и необичайни медицински случаи.

Клипове

Епизоди

 • 1

  Ужасът се завръща

  +

  Години след убийствата в Капа декан Мънч купува изоставена болница и след като наема персонал, шокира всички с покана към опозорените момичета Шанел да се присъединят към екипа. Междувременно започват да изплуват стари тайни и се появява нов убиец.

 • 2

  Брадавици и тъй нататък

  +

  В болницата идва пациент с отблъскващо заболяване, но вместо лечение, открива там любовта. Междувременно Чад се завръща, за да си върне Шанел, и разкрива мрачна тайна на Брук, а след нов сблъсък с убиеца, Мънч се обръща за помощ към специален агент.

 • 3

  Сръчни и подръчни

  +

  Решени да открият убиеца, декан Мънч, Дениз и Шанел разпитват Хестър и единствения оцелял от Хелоуинското клане. Чад обвинява Брук и прави шокиращо предложение на Шанел, докато се появява нов пациент с ужасно разстройство, както и нова жертва.

 • 4

  Хелоуин блус

  +

  Последното нападение на Зеленото зло и плаши всички. Декан Мънч, Дениз и Естер измислят план да заловят убиеца, като устроят парти за Хелоуин в болницата. Междувременно Шанел се опитва да осъществи контакт с последната жертва на убиеца.

 • 5

  Фикцията на Шанел

  +

  След ужасяващите събития от Хелоуин, декан Мънч е принудена да уведоми властите за убийствата в института, което изненадващо води до постъпването на нови пациенти.

 • 6

  Кръводаряване

  +

  Декан Мънч и Шанел организират кръводаряване, за да разрешат проблема с недостига на кръв след пристигането на още пациенти. Междувременно сестра Хофел измисля план за отмъщение, а Естер намира начин да се присъедини към екипа на болницата.

 • 7

  Ръката

  +

  Декан Мънч предприема рискована операция на д-р Холт, за да привлече положително медийно отразяване на болницата. Междувременно Шанел 3 принуждава Касиди да се подложи на психоанализа, за да разбере откъде идват проблемите ѝ

 • 8

  Рапунцел, Рапунцел

  +

  Мъж от миналото на декан Мънч се записва в института с идеята да я спечели отново, което кара Брок да ревнува и да се съмнява във връзката си с Шанел.

 • 9

  Да обичаш Ди

  +

  Шанел са развълнувани, когато техният телевизионен идол д-р Скарлет Ловин посещава института. Междувременно Естер свиква среща със Зеленото зло, след като убиецът задейства техния план.

 • 10

  Да източиш тресавището

  +

  Зеленото зло задейства последната част от плана си за отмъщение, след като Естер предприема смел ход, а Брок осъществява опасна операция, за да спаси живота на декан Мънч.