Скандал

Сряда 10 Януари 22:00

12+12+
Scandal © ABC Studios
Скандал

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Понеделник 18 Декември в 10:30

  Смърт във водата (E09 - C06)

 2. Вторник 19 Декември в 10:30

  Решението (E10 - C06)

 3. Сряда 20 Декември в 10:30

  Троянски кон (E11 - C06)

Сюжет

Когато попаднеш в неудобна ситуация или имаш сериозен проблем, може да се обърнеш единствено към Оливия Поуп. Оливия е професионален "фиксър", който кара проблемите да изчезнат, преди някой изобщо да е научил за тяхното съществуване.

Епизоди

 • 1

  Гледай ме

  +

  След като са изминали първите сто дни от президентството на Мели, Оливия Поуп е доказала, че може да управлява света и да избягва международни скандали, но най-тежките решения тепърва предстоят. Междувременно "Куин Пъркинс" търсят своя първи клиент.

  Следващо излъчване
  Сряда 10 Януари в 22:00
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Четвъртък 11 Януари в 12:25
  12+12+
  По FOX Life
 • 2

  Ръкостискания

  +

  Президентът Мели Грант е домакин на официална държавна вечеря за президента Рашад от Башран като първа стъпка за въвеждане на мир в Близкия Изток. Оливия тайно разработва резервен план на действие, ако чарът на Мели се окаже недостатъчен за срещата.

 • 3

  Ден 101

  +

  По време на първите сто дни от президентството на Мели, Фиц остава извън светлината на прожекторите, живеейки за първи път от години като нормален гражданин на Върмонт. Маркус се присъединява към бившия президент, за да започнат важна работа.

 • 4

  Изгубени момичета

  +

  Докато Лив е заета да ръководи свободния свят, екипът от кантората започва да работи с неочакван клиент, за да разреши важен случай. В Белия дом Мели се подготвя за предстоящия световен ядрен форум с президента Рашад и министър-председателя Назари.

 • 5

  +