Проект „Ревъри“

12+12+
Reverie © 2017 NBCUniversal Media, LLC
Проект „Ревъри“

Сюжет

Новият трилър-сериал проследява съдбата на Мара Кинт - бивш полицейски медиатор при случаи със заложници, която е и експерт по човешкото поведение и преподавател. Тя е вербувана да спасява обикновени хора в сложна програма за виртуална реалност.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Свободен

  +

  Бившият полицейски медиатор при случаи със заложници Мара Кинт е наета от технологичната компания "Ониратех", за да спасява хора, които са се изгубили в сложната програма за виртуална реалност, наречена "Блян".

 • 2

  Бонд, Джейн Бонд

  +

  Клиент става пристрастен към приключение наречено "Джейн Бонд", а Мара трябва да открие липсващите парчета в живота на клиентката, за да я спаси. Междувременно Мара страда от неочаквани странични ефекти от "Блян".

 • 3

  Стига толкова, г-н Добряк

  +

  Семеен мъж обира банки в своя "Блян" и Мара трябва да разбере причините за това, докато нереалните ѝ преживявания застрашават нейния живот.

 • 4

  Синьото е най-студеният цвят

  +

  Бившият партньор на Алексис, Оливър Хил, се появява отново, за да предупреди Мара, че "Блян 2.0" има някои опасни странични ефекти. Междувременно в централата на Ониратех е откраднат компютърно-мозъчен интерфейс и Мара трябва да го открие.

 • 5

  Дълбок сън

  +

  Моника Шоу се обръща за помощ към екипа, след като експлозия убива десетки. Мара трябва да се гмурне в ума на жертва от нападението, която е в кома, за да идентифицира извършителя.

 • 6

  Предна позиция

  +

  Мара се опитва да спаси млада танцьорка, която е преживяла голяма трагедия и е изпаднала в дълбоко отчаяние. Случаят отвежда Мара при Крис, бившият ѝ любим, когото тя напуска, след като всичко в живота ѝ пропада.

 • 7

  Черните мандали

  +

  Екипът работи, за да се опитат да спасят живота на погрешно осъдено момче. Мара е принудена да се впусне в тъмния свят на желанията, където обичайните правила не важат.

 • 8

  Сбогуване

  +

  Мара се опитва да помогне на възрастна жена, която използва "Ревъри", за да се върне към младостта си, когато е влюбена. Мара предполага, че тя иска да се сбогува с нейния приятел, който е починал в Чили през 1973 г., но причината се оказва друга.

 • 9

  Ключът

  +

  Личната трагедия на Мара най-сетне я връхлита и тя започва да се чуди дали има бъдеще в ОнираТех. Когато клиент, заседнал в Ревъри, се оказва един от тях, всички трябва да работят заедно.

 • 10

  Произход

  +

  Екипът трябва да се състезава с времето, когато един от тях бива отвлечен, а ОнираТех е заплашена от унищожение.