Тяло за отмъщение с Клои Кардашиян

2018 ©Entertainment Media, LLC
Тяло за отмъщение с Клои Кардашиян

Сюжет

Предаването „Тяло за отмъщение с Клои“ предоставя последен шанс за възмездие на отхвърлените, уволнените и пренебрегнатите. Във всеки епизод участниците ще бъдат преобразявани с помощта на световни треньори, експерти по хранене и стилисти.

Епизоди

 • 1

  Обичай ме, заради мен

  +

  В този сезон на „Тяло за отмъщение с Клои“, Клои ще се причисли към участниците, включвайки се в процеса на сваляне на килограми заедно с тях. Само три месеца след раждането на дъщеря си Тру Клои се завръща на екрана и споделя историята си със своята майка Крис Дженър.

 • 2

  Близначките и Тормозените братя

  +

  След като загубват и двамата си родители, близначките тинейджърки Ашли и Амбър използват храната, за да се справят с проблемите си. Клои ги свързва с треньора на знаменитости Люк Милтън, който ще им покаже как да възвърнат здравето си.

 • 3

  Новата Ейми и Мускулестият

  +

  Ейми осъзнава, че трябва да предприеме нещо, когато тя и дъщеря ѝ са изгонени от увеселителен парк заради наднорменото ѝ тегло. С помощта на Клои и треньора Гънър Питърсън, Ейми успява да спре да се крие зад килограмите си и да направи така, че дъщеря ѝ да се гордее с нея.

 • 4

  Гладният за любов и Борецът

  +

  Кей се затваря в себе си, когато съпругът ѝ я напуска две седмици след смъртта на нероденото им дете. Храната се е превърнала в единствената ѝ утеха, но сега тя се надява с помощта на Клои и треньора Никол Уинхофър не само да оздравее, но и да стане достатъчно силна, за да намери отново любовта.

 • 5

  Вдовицата и Работещият в Холивуд

  +

  След като губи любовта на живота си в катастрофа преди две години, Карълайна качва 13 килограма и животът ѝ спира. Клои я свързва с Летреъл Мичъл, която ѝ помага да премине през болката и да свали килограмите.

 • 6

  Преяждащата и Танцьорът

  +

  Хейли е прекарала живота си в страх от баща си, в резултатна това е намирала утеха в храната. С помощта на треньора Кори Калиет, Клои се надява, че Хейли ще събере смелост да се изправи срещу баща си и да загърби миналото.

 • 7

  Самотната майка и Разочароващата дъщеря

  +

  Бременна в осмия месец Тера открива, че приятелят ѝ ѝ изневерява. Съсипана и на път да стане самотна майка, Тера потиска чувствата си с храна. Клои се надява, че с помощта на треньора на известни личности Отъмн Калабрезе, Тера ще намери себе си и ще превъзмогне болката от предишната си връзка.

 • 8

  Дуо майка и дъщеря и Пристрастената към захар

  +

  След като се сблъсква с бурното си минало, Алисън от втори сезон на предаването се завръща с надеждата за втори шанс. Този път е поканила майка си Ким да бъде до нея в процеса ѝ на отслабване. Сега, въоръжена с нова информация за здравето на Алисън, Клои я среща с треньорката Летреъл Мичъл.