Да се обвържеш с Шеп

Да се обвържеш с Шеп

Сюжет

В това ново риалити шоу ще проследим звездата и ерген Шепърд "Шеп" Роуз, който поема предизвикателството да пропътува страна, за да открие своята истинска любов. Собственикът на бар в Чарлстън започва да разширява мирогледа си, докато пътува.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Влюбеният Шепспир

  +

  В търсене на своята истинска любов, Шеп пътува из страната, за да се запознае с бъдещата госпожа Роуз. Оказва се, обаче, че не всичко е розово. В Далас нещата се преобръщат, когато той се влюбва в истинска красавица.

 • 2

  Двойни проблеми

  +

  Шеп пътува из самотния щат с надеждата да излезе с някого на среща. Отивайки на необичайна двойна среща, той рабзира, че този залък е прекалено голям за неговата уста. На следващата среща нещата се нагорещяват, но Шеп успява да се измъкне, за да се запознае с брюнетка.

 • 3

  Клубът на жените на Шепърд

  +

  Шеп се сбогува със своето пътуване към любовта и най-накрая вижда светлина в тунела, когато кани няколко жени да му гостуват в Чарлстън. А у дома, Камерън започва да разпитва кандидатките, за да помогне на Шеп в избора.

 • 4

  Неканен гост

  +

  Шеп изпита затруднения да ощастливи и петте жени и когато се появява неочакван гост, напрежението в къщата рязко се покачва. Ергенът се опитва да се справи със ситуацията, но всичко това не завършва по най-добрия начин.

 • 5

  Чао, чао, скъпи

  +

  Шеп всячески се опитва да впечатли Бела на романтична среща. Междувременно след тежките решения кой да отпадне, джентълменът ерген прави всичко възможно, за да открие своята избраница.

 • 6

  Моментът на истината

  +

  Приключението на Шеп в търсене на любовта е към края си, а той е по-объркан отвсякога и затова се обръща към корените си в търсене на напътствия. В разговор с майка си той си припомня, че само сърцето му може да му посочи пътя към истинската любов.