Малки сладки лъжкини

12+12+
Pretty Little Liars © 2016 Warner Bros. Entertainment, Inc.
Малки сладки лъжкини

Сюжет

Поредицата проследява живота на четири момичета, чиято група се разпада след изчезването на лидерка им Алисън ди Лорентис. Една година по-късно, отчуждени те отново са събрани, тъй като получават съобщения от мистериозна фигура на име "A".

Епизоди

 • 1

  Играта започва, Чарлз

  +

  Малко след края на пети сезон, Ария, Емили, Хана, Спенсър и Мона са в капан в куклената къща на Чарлз, без да могат да избягат, и трябва да се справят с ядосания мъчител. Точно когато Лъжкините смятат, че не може да стане по-лошо, играта загрубява.

 • 2

  Песни за невинност

  +

  Момичетата може да са се измъкнали от куклената къща, но случилото се по време на техния плен има трайни последици. Техните близки ги наглеждат, докато Лъжкините се опитват да се възстановят без успех, въпреки че техният мъчител Андрю е заловен.

 • 3

  Песни за обиграност

  +

  Животът на момичетата е обърнат наопаки след тяхното пленяване и всяка една от тях търси отговорите за себе си, за да осмисли случилото се. Ария се фокусира върху Андрю, Емили намира нов приятел, а Спенсър търси отговори за Чарлз от Али и Джейсън.

 • 4

  Сега не гледай

  +

  След като излъгва Алисън и Джейсън за Чарлз, Кенет в крайна сметка признава връзката на семейството с младото момче. Въпреки че не им дава достатъчно подробности, Лъжкините научават къде да търсят за липсващите парченца - при Радли Санитариум.

 • 5

  Тя не е ангел

  +

  Мона се завръща в Роузууд в много лабилно състояние, като трябва да отговаря пред полицията за инсценирането на смъртта си, а после нещата само се влошават, когато Лесли ѝ търси сметка за въвличането си в нейния заговор.

 • 6

  Без камък необърнат

  +

  Всички улики сочат към Лесли като вероятния мъчител с качулка и докато момичетата търсят солидно доказателство, за да го предадат на полицията, заплахите на "А" ескалират. Междувременно Емили получава предложение, а Спенсър трябва да вземе решение.

 • 7

  О, братко, къде си

  +

  Новината, че Чарлз ще се върне за рождения си ден, е посрещната със смесени чувства и г-н ДиЛаурентис иска да скрие Али и Джаксън от брат им, докато Джейсън вижда в това възможност най-сетне да потвърди детските си спомени за "Чарли".

 • 8

  Натопен

  +

  След последната среща с Чарлз напрежението е по-силно от всякога и големият момент на Аря да види творбите си изложени в галерия, е застрашен от решимостта на Ела да я опази невредима у дома, докато Хана не може да приеме неочаквана стипендия.

 • 9

  Последен танц

  +

  Време е за абитуриентския бал, освен за Алисън, Аря, Емили, Хана и Спенсър, които са отстранени поради "съображения за сигурност", и докато за момичетата това е върховното унижение, майките им устройват домашен бал в плевнята на Спенсър.

 • 10

  Играта свърши, Чарлз

  +

  Кой уби майката на Тоби? Кой удари Алисън по главата? Кой е Червения мундир? Кой уби Бетани? Коя е Черната вдовица? След години на тормоз групата се изправя срещу своя мъчител и научава истината за това, как и защо Чарлз е станал "А".

 • 12

  Напоследък си мисля за Роузууд

  +

  В края на шести сезон лъжкините най-сетне са разкрили тайната самоличност на "А" и сега, пет години по-късно, всяка от тях е поела по свой път, когато в Роузууд се случва нещо, което ги принуждава да се върнат там, където започна всичко.

 • 13

  Мрежата на Шарлът

  +

  Въпросите около новата мистерия се трупат. Неспокойната Аря изглежда подозрителна с прибързаното си връщане в Бостън, но дали е възможно тя да стои зад всичко това? Спенсър, Емили и Хана обаче нямат желание да разнищват новата загадка "постарому".

 • 14

  Ръкавиците са сложени

  +

  Аря, Емили, Хана и Спенсър са отново в позната ситуация, когато полицията чука на вратата им, но този път действията им ще засегнат и техните близки, и затова Хана се опитва да открие алиби, с което да спаси всички.

 • 15

  Нови мъже, нови лъжи

  +

  Хана е притисната от полицията и решава да признае истината пред най-близките си с надеждата, че ще ѝ помогнат, докато Аря с помощта на Емили търси отговори дали Езра е толкова виновен, колкото изглежда.

 • 16

  Не безпокойте

  +

  За да докажат, че зад заплахите стои Сара Харви, екип Спаря се обединява отново в търсене на доказателства срещу нея, преди да отидат в полицията. Междувременно Аря получава неочаквани новини, а Али утешава Емили.

 • 17

  Където някой ме очаква

  +

  Нови улики в разследването започват да изваждат наяве подробности от личния живот на лъжкините, а Спенсър е притеснена да научи, че майка ѝ крие свои тайни от нея, докато Али признава, че с Елиът са повече от приятели, а Мона открива кой ѝ е предан.

 • 18

  Всеки си има минало

  +

  С развитието на връзките си, лъжкините разследват и нов заподозрян в убийството, докато Аря трябва да признае на Езра колко се е увлякла по книгата му, а Спенсър и Кейлъб се справят с изтекла информация, която засяга кампанията.

 • 19

  Изгори го

  +

  Емили едва не е убита и лъжкините започват да приемат заплахите по-сериозно, като решават да си мълчат, за да предотвратят нови проблеми. Междувременно Емили предприема мисия по издирване на нападателя си.

 • 20

  Липсвах ли ти?

  +

  Алисън е изложена на внезапна загадъчна опасност и лъжкините решават да вземат нещата в свои ръце и да контраатакуват, като Хана и Кейлъб разработват собствен план, а Емили и Спенсър се заемат да проучат дали Мона има някаква връзка с убийството.

 • 21

  Тихо, малки сладки лъжкини

  +

  Преследвачът заплашва да ги убие всичките, ако до изборите не издадат убиеца на Шарлът, и Спенсър и Тоби се обединяват да заловят Сара Харви, а Езра довършва последната глава от книгата си и най-сетне е готов да се сбогува с Никол.