Майка бунтар

Odd Mom Out © 2014 Bravo Media Productions LLC All rights reserved.
Майка бунтар

Сюжет

Тази забавна трийсетминутна комедия разказва за Джил и живота ѝ сред свръхбогатите майки орлици от Горен Ийст Сайд - един толкова елитен и шикозен свят, че Джил внезапно се оказва майка аутсайдер.

Епизоди

 • 1

  Бърза работа

  +

  Джил и Анди са изумени колко много е улегнала Хейзъл, когато я посещават на нейния лагер, докато междувременно жертвите в измамната схема на Ърни Кревит трябва да свикнат с новото си финансово положение.

 • 2

  Свещ на въздух под налягане

  +

  Джил не може повече да търпи Кендис в техния апартамент и предприема изненадващи действия, докато Ванеса се опитва да разпали връзката си от разстояние с Греъм, а Лекс получава важни новини.

 • 3

  Магистър по глупости

  +

  Джил си навлича неприятности, докато се опитва да направи добро впечатление на своето арт шоу. Известният писател Дерек Бласбърг посещава Брук и Девън в централата на Вон Уебър, но нещата не се развиват по план, а Лекс получава съвет от непознат.

 • 4

  Децата от царевичния пудинг

  +

  Джил е принудена да се изправи лице в лице със своя страх от предградията, когато посещава традиционно събиране по случай Деня на благодарността със сестрите на Брук. Преди събирането, Джил разбира защо Брук е такава, каквато е.

 • 5

  Жури Дуди

  +

  Джил е изпълнена с угризения, когато Кандис се завръща от изолация и разказва на семейството подробности около делото по убийството на круизния кораб.

 • 6

  Дадерол

  +

  Изправен пред невъзможен краен срок, Анди взема стимуланти, а Джил и Ванеса научават какво означава медицински спа, когато посещават своя приятел от колежа Оли в новото му начинание.

 • 7

  Д-р Уебър

  +

  Денем Джил снима новата модна линия на Фон Уебър, а нощем двете с Ванеса разследват епидемия от инфекции в Горен Ийст Сайд.

 • 8

  Звездно сафари

  +

  Джил договаря фотосесия в Лос Анджелис и взема със себе си Ванеса, като двете последват Дейв Наваро в лудо приключение. Междувременно Кандис прекрачва границите с Хейзъл, а Лекс се изправя пред страховете си в камера с нулева гравитация.

 • 9

  Хомо еректус

  +

  На годишното семейно преспиване в природонаучния музей "Брютън" животинските инстинкти надделяват и Брук се отказва да пусне Лекс на Марс, Симон разкрива неочакваната си любов, Ванеса изненадва себе си, а Анди осъзнава генерална грешка.

 • 10

  Кървава баня

  +

  Семейство Уебър и Фон Уебър са хвърлени в паника, когато Хейзъл получава първата си менструация, но това е нищо в сравнение с онова, което се случва, когато в шоуто на Уенди Уилямс се появява човек от миналото им.