Неустоими измамници

Познавате ли тази жена

Сезон 1
01:00

Сюжет

Сериалът проследява изкусителната измамничка Мади и уникалните и умения да се преобразява и прелъстява мъже и жени, изчезвайки с парите им и уличаваща ги информация, за да си гарантира, че те няма да се обърнат към полицията.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Така наречената ми съпруга

  +

  Езра Бруум е убеден, че се е оженил за жената мечта, докато не научава, че така наречената му съпруга е измамница, а той е най-новата ѝ жертва. Когато тя избягва от града, Езра скроява план с неочакван съюзник.

 • 2

  Моите топки, тъпако

  +

  Мади се опитва да примами новата си жертва, но се оказва привлечена от загадъчния Патрик, докато Езра и Ричард осъзнават, че работата на професионалния измамник е по-трудна, отколкото изглежда, и правят изненадващо откритие.

 • 3

  Искахме всяка една лъжа

  +

  Докато Езра, Ричард и Джулс откриват решаваща следа към местонахождението на Мади, нейният интерес към Патрик започва да тревожи Макс, Сали и техния опасен шеф Доктора.

 • 4

  Коен. Лени Коен.

  +

  Езра, Ричард и Джулс посещават родителите на Мади, Сали прави откритие с опасни последствия, а докато Мади се сближава с Патрик, се появява Лени Коен, за да оправи сметките.

 • 5

  Хубаво ли е да си акула, или не?

  +

  Езра, Ричард и Джулс се радват на своя живот като измамници и се приближават все по-близо до Мади. Лени Коен оправя бъркотията на Сали, а Мади е съкрушена, когато Докторът ѝ дава нова задача.

 • 6

  Кодексът на Мади

  +

  Патрик организира парти за рождения ден на Мади с неочаквани гости. Макс се появява, за да спаси положението, а Ричард прави разтърсващо разкритие.

 • 7

  Жаба-бикини-Айфелова кула

  +

  Неочаквано пътуване поставя бъдещето на Езра на кръстопът. Забягването на Мади и Патрик е пълно с романтика и измами, а Джулия най-сетне се изправя срещу миналото си.

 • 8

  В играта

  +

  Езра, Ричард и Джулс снабдяват Мади с жизненоважна информация, докато Мади и Макс измислят план, с който да се спасят, но ще имат нужда от помощта на другите.

 • 9

  Дами и господа, лекарят е тук

  +

  Сватбата наближава, докато Мади се опитва да следва своя план. В това време Патрик се опитва да сключи сделка с Езра, Макс обучава Ричард в тънкостите на търговията, а Джулс има неочаквана среща.

 • 10

  Винаги напред, никога назад

  +

  След като Патрик и Мади си казват "да", конфронтацията между ФБР и измамниците ескалира, въпреки че не става ясно на чия страна ще застане Мади, нито кой всъщност ще излезе победител от този сблъсък.