Неустоими измамници

Те научиха правилата на нейната игра

Сезон 2
00:30

Сюжет

Сериалът проследява историята на Мади - изкусителна измамница с уникален метод за привличане на неподозиращи жертви. Всичко върви по вода, докато трима от измамените не се съюзяват срещу нея, но за да я победят, те самите трябва да усвоят занаята ѝ.

Клипове

Епизоди

 • 1

  Богат като Крез

  +

  В опит да продадат откраднатия в края на първи сезон пръстен Бъмблър се отправят към родния град на Ричард, а Мади открива, че загърбването на миналото е по-трудно, отколкото е предполагала.

 • 2

  Може би беда

  +

  В бягството си след тежко стълкновение Мади открива убежище на необичайно място. Междувременно Бъмблър се укриват в Мексико, докато измамите на Езра достигат нови рисковани висини.

 • 3

  Стари нерешени дела

  +

  Докато Мади се бори с демоните си, Бъмблър трябва да намерят начин да се върнат в Америка, когато научават, че Доктора е на път да открие семейството на Езра.

 • 4

  Хайде

  +

  Неочаквана заплаха попречва на Мади да намери покоя, който търси. Страстите между Езра и Роса се покачват, докато останалите успяват да избягат през границата.

 • 5

  Може би/Определено

  +

  Ричард, Джулс и Попи неочаквано удрят на камък, докато се опитват да вземат пръстена. Същевременно Езра пристига, за да спаси семейството си, докато Мади се примирява със своето минало.

 • 6

  Достатъчно, вече може да си вървиш

  +

  Мади успява да открие човекът, за когото смята, че може да я освободи, Джулс споделя нещо повече от питие с неочакван събеседник, докато Докторът взима изненадващо решение за бандата.

 • 7

  Девойката Мериън стои на пръсти

  +

  Приятели и врагове се приближават към бандата, докато те се крият в отдалечената семейна хижа на Джулс. Същевременно Мади, Сали и Макс се събират отново за една нова рискована измама.

 • 8

  Втора фаза не струва

  +

  В търсене на пръстена, бандата създава нови самоличности под наставленията на Мади. Езра създава неочаквана връзка сТоби Джъг, докато Макс и Сали се опитват да открият компромати от миналото на Доктора.

 • 9

  Светът се нуждае от герои - точка

  +

  Измамата на Езра води до неочаквана среща със стара любов. Мади, Макс и Сали задействат своя рискован план, с който искат да победят Доктора.

 • 10

  До скоро, ореховке

  +

  Ниагарският водопад е декор на тази серия, в която Мади, Макс, Сали и София се опитват да останат една крачка пред Доктора, за да осигурят своята свобода и да направят удара на живота си.