Сладки неприятности

12+12+

Вторник 22:00

Нов сериал

Сезон 1
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Събота 16 Ноември в 16:05

  Доброволна слепота (E09 - C01)

 2. Вторник 19 Ноември в 22:00

  Повторен рожден ден (E10 - C01)

 3. Сряда 20 Ноември в 12:25

  Повторен рожден ден (E10 - C01)

Сюжет

Сериалът проследява живота на Кали и Мариана в Лос Анджелис, където Мариана се опитва да пробие в доминирания от мъжете свят на техниката, а Кали е изправена пред суровата реалност на правната система, работейки за федерален съдия.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  В центъра на Лос Анджелис

  +

  След като се преместват в центъра на Лос Анджелис, Кали и Мариана осъзнават, че самостоятелният живот съвсем не е това, което са очаквали.

 • 2

  Кръгът

  +

  Кали оставя работата настрана, за да разпусне, Мариана се опитва да се сприятели с новите си колеги, а Алис получава новина за бившата си приятелка, която я разстройва.

 • 3

  Съюзници

  +

  Любовният триъгълник между Кейли, Гаел и Браян става все по-заплетен и горещ, когато Кейли се обръща към непознат за съвет. В същото време опита на Мариана да навакса в работата води до неочаквани последици.

 • 4

  Да играеш играта

  +

  Съдия Уилсън кани Кейли и останалите на привидно приятелско барбекю, което се превръща в нещо съвсем неочаквано. Мариана се сблъсква с липсата на всякакво разнообразие на работното си място, а Алис изпитва затруднения да ръководи екипа.

 • 5

  Препоръчителен родителски контрол

  +

  Стеф и Лена посещават Кейли и Мариана на новото им място за първи път. Всички се държат прилично, но някои тайни биват разкрити, което кара момичетата да осъзнаят защо имат нужда от своите майки.

 • 6

  Измамник

  +

  Кейли обмисля да разкрие връзката си с Малика на съдия Уилсън, преди Бен да има възможност да я изпорти. В това време Мариана е отстранена от голям проект от Алекс, а Гаел търси правен съвет от Кейли.

 • 7

  Удряй както трябва

  +

  Мариана, Давия, Малика и Алис организират срещи с непознати помежду си чрез приложение за запознанства, начинание с променлив успех. В същото време Кейли взима важно решение относно нейната връзка с Гаел.

 • 8

  Хаплив клуб

  +

  Мариан сформира женски "боен клуб" с други жени от офиса като начин да се справят със сексизма на работното им място.

 • 9

  Доброволна слепота

  +

  Докато Гейл се подготвя за предстоящото си арт шоу, Кейли е крайно притеснена доколко Ребека е наясно условията, в които живее.

  Следващо излъчване
  Събота 16 Ноември в 16:05
  12+12+
  По FOX Life
 • 10

  Повторен рожден ден

  +

  Давия има рожден ден и групичката излизат на състезателна обиколка по барове, което предизвиква покачване на напрежението в романтичния "четириъгълник" на Кали, Джейми, Гейл и Брайън.

  Следващо излъчване
  Вторник 19 Ноември в 22:00
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Сряда 20 Ноември в 12:25
  12+12+
  По FOX Life
 • 11

  По-малко

  +

  Кали взема майките си Мариана и Джейми на среща със съдия Уилсън и семейството му.

  Следващо излъчване
  Вторник 26 Ноември в 22:00
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Сряда 27 Ноември в 12:25
  12+12+
  По FOX Life
 • 12

  Разбито изкуство

  +

  Художественото шоу на Гейл събира на едно място членове на кръга за вечер на разгарящи се емоции, особено между Гейл, Брайън, Кали и Джейми.

 • 13

  Витамин С

  +

  Процесът на Джамал започва заедно с протеста, организиран от Малика, което поставя Кали в трудно положение, тъй като тя разполага с информация, която може да е от полза за адвокатите на Джамал.