Сладки неприятности

12+12+

Вторник 22:55

Нов сериал

Сезон 1
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Вторник 2 Март в 10:30

  Нежност (E16 - C02)

 2. Вторник 2 Март в 16:05

  Нежност (E16 - C02)

 3. Вторник 2 Март в 22:55

  Истини и предизвикателства (E17 - C02)

Сюжет

Този спиноф на сериала "Семейство Фостър" проследява живота на Кали и Мариана в Лос Анджелис, където двете се сблъскват със света на мъжете и суровата реалност на правораздавателната система, и трябва да разчитат една на друга, за да оцелеят.

Епизоди

 • 1

  Перкусии

  +

  Изходът от случая Джамал Томпсън е решен и Кали трябва да вземе решение за какво е готова да се бори.

 • 2

  Раздвояване

  +

  Новата връзка на Мариана усложнява работната ѝ среда, Кали трябва да вземе трудни решения, които ще смутят както кариерата ѝ, така и любовния ѝ живот, а Малика започва да се съмнява в дейността си като активист.

 • 3

  Честване на две годишнини

  +

  Гаел и останалите от групата помагат на Джазмин да организира голямо тържество, на което да отпразнува не само 30-тата си годишнина, но и 15-тата (La Quinceanera), за която така и не е имала празненство.

 • 4

  Без филтър

  +

  Майката на Дейвиа се появява в града, създавайки стари проблеми. Кали и Малика допускат грешки в опитите си да помогнат на хората.

 • 5

  Хулене на воля

  +

  Кали отива на бизнес среща за създаване на контакти, на която ѝ се налага да се изправи срещу собствените си възприятия за себе си. Близките отношения на Мариана и Евън разпалват слухове в офиса на „Спекулейт“.

 • 6

  Двадесет и супер

  +

  За подарък за рождения си ден Малика иска всеки член на групата да измисли и представи свой етюд, който да го изразява. Вечерта се прелива в нощ на импровизациите, музикални изпълнения и откровения.

 • 7

  По средата

  +

  Приложението на Мариана трябва да бъде завършено в по-кратък срок, което увеличава отговорността за нея и целия ѝ екип, особено след като Гаел открива потенциална нова възможност, която е в противоречие с голяма презентация.

 • 8

  Разриви

  +

  След множество конфронтации в живота си, Кали решава да направи промяна. Гаел научава нещо неочаквано за Илайджа от групата, с която работи по новия си арт проект.

 • 9

  Ноче Буена

  +

  Семейство Фостър посещават групата за Коледа. Кали е напрегната, защото трябва да каже на майките си, че напуска работата си на чиновничка. Мариана приема да бъде доброволец на фестивал, посветен на хората в неравностойно положение, а Алис крие тайна от групата.

 • 10

  Коледа в стил „Котъри“

  +

  Семейство Фостър и семейство Хънтър помагат с импровизираното доброволно коледно събитие. Стеф се съгласява да бъде част от плана на Мариана за предотвратяване на голяма катастрофа, а през това време Гаел и Джазмин се справят с болезнено семейно решение.

 • 11

  Словесни престрелки

  +

  Когато Малика изпада в затруднение след провалената акция на движението „Животът на чернокожите има значение“ (Black Lives Matters), Кали търси помощ от стар приятел.

 • 12

  Бяла жена с гумени ботуши

  +

  Давия придобива нежелана известност в училището.

 • 13

  Дневна светлина

  +

  Връзката на Кали и Джейми е подложена на тест заради случай. Позицията на Мариана в “Спекулейт“ е застрашена.

 • 14

  С чиста съвест

  +

  Кали взима трудно решение, след като делото на “Ануей интернешънъл“ продължава напред.

 • 15

  Компания за деня на Свети Валентин

  +

  Празненството на групата по случай Свети Валентин става причина за конфронтиране между Кали и Мариана, Гаел и Джейми, както и за драматичните отношения между Малика, Айзък и Радж.

 • 16

  Нежност

  +

  Дейвиа се опитва да намери начин да оправи нещата с Андре. Мариана е принудена да се изправи срещу чуствата си към Евън. Междувременно, Радж и Изабела тайно прекарват времето си заедно.

  Следващо излъчване
  Вторник 2 Март в 10:30
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Вторник 2 Март в 16:05
  12+12+
  По FOX Life
 • 17

  Истини и предизвикателства

  +

  Джейми се опитва да защити Кали, Мариана успява да разбере кой е написал манифест против жените в работата, Малика отива на непланирано семейно събиране, а Алис жъне успехи на сцената и извън нея.

  Следващо излъчване
  Вторник 2 Март в 22:55
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Сряда 3 Март в 10:30
  12+12+
  По FOX Life
 • 18

  Trap Heals

  +

  Групата е на събитие на „Trap Heals“. Малика усеща тежестта на семейството си и тревожността на Айзък, а Кали е изправена пред морална дилема.

  Следващо излъчване
  Сряда 3 Март в 22:55
  12+12+
  По FOX Life
  Следващо излъчване
  Четвъртък 4 Март в 10:30
  12+12+
  По FOX Life