Наръчник за разведени

12+12+

Вторник 1 Септември 20:00

Време е за нов живот

Сезон 1
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Вторник 1 Септември в 20:00

  Правило 23: Никога не лъжи децата (E01 - C01)

 2. Сряда 2 Септември в 03:25

  Правило 23: Никога не лъжи децата (E01 - C01)

 3. Сряда 2 Септември в 11:30

  Правило 23: Никога не лъжи децата (E01 - C01)

Сюжет

Поредицата проследява живота на популярна писателка на книги за самопомощ, която крие факта, че се е разделила със съпруга си. Като самотна жена в 40-те си години, животът ѝ в Лос Анджелис започва да се променя драстично.

Епизоди

 • 1

  Правило 78: Стъпи и повтори

  +

  На официално събитие Аби и приятелките ѝ си припомнят техните борби и победи през последните шест месеца. Аби прави необмислено предложение на Майк, Барбара се отпуска покрай бившия си съпруг Леон, а Дейла получава лоши новини.

 • 2

  Правило 149: Не яж жълтия сняг

  +

  Аби и Джейк изпадат в поредица от конфликти, след като Джейк не е съгласен Майк да се премести при Аби. Албърт организира изненадващо парти за рождения ден на Джо, което бива прекъснато. Фиби най-после представя Тони на приятелите си.

 • 3

  Правило 97: Нужни са двама, за да се убодеш отзад

  +

  Аби е твърдо решена да сближи семействата Брейди и Маккарти, но новият работен график на Майк поставя всичко това под въпрос. Фиби отново се обръща към сайтовете за онлайн запознанства, а Барбара посещава училищно събитие на сина си.

 • 4

  Правило 63: Това е маратон, не спринт

  +

  Аби и Колет, бившата жена на Майк, имат сблъсък помежду си. Същевременно Джо и Фръмпкис се справят със семеен проблем, Делия получава обезкуражителни новини от своя лекар за плодовитостта ѝ, но тя го игнорира и задълбочава връзката си с Тони.

 • 5

  Правило 303: Изгори всичко до основи

  +

  Аби е принудена да влезе изцяло в ролята на доведена майка, след като Колет се премества в Сакраменто. Делия споделя с приятелките си, че процедурата е успешна и тя е бременна, но Фиби се досеща, че бебето би трябвало да е от Тони.

 • 6

  Правило 1: Тостовете трябва да са кратки

  +

  След като дъщеря ѝ ще учи в колеж, а Барбара се мести в Ню Йорк, Аби трябва да се изправи пред едно несигурно бъдеще. Дали тя ще заслужи своето "и заживяла щастливо"? Фиби се терзае, че скорошният ѝ романс с Тес ще приключи, преди да е започнал.