Наръчник за разведени

12+12+

Четвъртък 15:10

Време е за нов живот

Сезон 1
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Четвъртък 20 Декември в 00:50

  Правило 59: "Заживели щастливо" е оксиморон (E13 - C02)

 2. Четвъртък 20 Декември в 15:10

  Врата се отворя и там те очаква студена бира (E01 - C03)

 3. Петък 21 Декември в 00:50

  Врата се отворя и там те очаква студена бира (E01 - C03)

Сюжет

Поредицата проследява живота на популярна писателка на книги за самопомощ, която крие факта, че се е разделила със съпруга си. Като самотна жена в 40-те си години, животът ѝ в Лос Анджелис започва да се променя драстично.

Епизоди

 • 1

  Правило 58: Избягвай гъзарите с коли

  +

  Аби трябва да избере между гаджето си Уил и съпругът си Джейк, докато кандидатства за работна позиция в онлайн списанието "ТяТя". Там тя е среща конкуренция за редакторското място. Същевременно Фиби се държи странно в отговор на делото срещу нея.

 • 2

  Правило 77: Не пукай балона

  +

  Аби и Джейк се опитват да скрият тяхната връзка, докато главният редактор на "ТяТя" кара Аби да тръгне отново на срещи, за да привлече внимание към новия ѝ блог. Делия наема сватбен агент, а Джо се подготвя да отвори своята веганска пекарна.

 • 3

  Правило 8: Времето е всичко

  +

  Аби излиза на среща с телевизионната звезда д-р Харис, за да угоди на Барбара и да увеличи посещаемостта на новия си блог. В същото време Джейк решава да разкрие тайна на Аби, Джо започва да ползва "Тиндер", а Фиби прави моминско парти на Делия.

 • 4

  Правило 605: Винаги можеш да се върнеш вкъщи

  +

  Джейк и Аби най-сетне решават да изяснят отношенията си като прекарат един уикенд вкъщи без работа, приятели и деца. Същевременно Фиби подновява някои приятелства от миналото си, когато получава нова оферта, а Делия и Гордън търсят нова къща.

 • 5

  Правило 72: Никога не е късно да бъдеш лошо момиче

  +

  След като приятелките на Фиби разбират, че тя ще получи най-сетне училищната си диплома, те решават да ѝ спретнат абитуриентски бал в стила на 90-те години, спонсориран от онлайн списанието "ТяТя". Аби пък излиза на втора среща с д-р Харис.

 • 6

  Правило 25: Внимавай с втория шанс

  +

  Аби пътува до Ню Йорк, за да представи новата си книга "Наръчник за момичетата при развод" на издателите и попада на д-р Харис, който участва в същия литературен фестивал. Междувременно Бека разкрива на Джейк, че сайтът "TMZ" знае за бременността ѝ.

 • 7

  Правило 14: Не означава не

  +

  Родителите на Аби, Джордж и Дина, идват на гости в града с необичайна молба, точно когато Джейк ще заминава за Латвия. Същевременно Аби иска да се срещне с Бека, Джо вилнее из онлайн сайтовете за запознанства, а Фиби излиза на среща с проф. Грийм.

 • 8

  Правило 79: Етикетите са за консервите

  +

  Аби и Барбара отиват на Сплиткон - изложение посветено на хора, които скоро са прекъснали връзка или са разведени. В това време Фиби е представена в арт средите на Лос Анджелис, а Джо се бори с Шарлийн за контрол върху пекарната си.

 • 9

  Правило 81: В порното няма сълзи

  +

  Аби иска да определи каква точно връзка има с д-р Харис, но той не е готов за това. В същото време Делия научава кой е изпратил снимките с нея и Албърт, Фиби е привлечена от нов творец, а Скот подтиква Джо да се бори за това, което ѝ принадлежи.

 • 10

  Правило 36: Ако не понасяш жега, ще бъдеш сготвен

  +

  Кат, редакторката на Аби, споделя с нея, че книгата ѝ има нужда от основна преработка. В това време Аби пък решава да подложи д-р Харис на теста за "гадже" като го кани на вечеря, за да се запознае с нейните приятели и деца.

 • 11

  Правило 118: Нека тя да изяде десерта

  +

  След като Аби припада по време на раждането на Бека, тя е инструктирана от лекаря си да стои вкъщи и да си почива. Междувременно момичетата решават да направят изненадващо моминско парти на Делия в елитен мъжки стриптийз клуб.

 • 12

  Правило 876: Не всичко се случва с причина

  +

  Днес е сватбата на Делия! След като Аби преде Делия, разкривайки пред момичетата за нейната изневяра, поканата на Аби за големия ден е отменена. Така Аби фокусира енергията си в завършването на новата си книга "Наръчник на момичетата при развод".

 • 13

  Правило 59: "Заживели щастливо" е оксиморон

  +

  Аби и момичетата помагат на Делия да се справи с новините за Гордън. Същевременно Джейк се завръща от Латвия, Джо най-после приема чувствата си спрямо Скот, Фиби споделя изненадващи новини, а Барбара си набелязва нова цел за любовен романс.

  Следващо излъчване
  Четвъртък 20 Декември в 00:50
  12+12+
  По FOX Life