Нови в квартала

Тя е винаги права

Сезон 3
00:30

Сюжет

12-годишният Еди Хуан и семейството му се опитват да се приспособят към новия им живот в предградията на Орландо в средата на 90-те години. Ново училище, нови приятели, нови порядки, но техните семейни традиции и ценности не се променят.

Епизоди

 • 1

  Н като най-добри приятели

  +

  Все още без собствен дом, семейство Хуан се нанася при Хъни и Марвин. Междувременно мечтите на Джесика се сбъдват, когато тя получава шанс да се състезава в Колелото на късмета, а Еди тръгва на училище.

 • 2

  Първи ден

  +

  През първия учебен ден Еди иска да се запише във футболния отбор, за да впечатли приятелката си Алисън, въпреки че Джесика му е забранила. В това време Емери научава, че Евън е преминал в горен клас и вече учат в едно училище с него.

 • 3

  Деца

  +

  След като осъзнават, че Еди най-сетне е достатъчно зрял, за да се справя сам, Луис и Джесика виждат как се освобождават от родителските си задължения. Двамата започват да правят планове как ще прекарват повече време с приятелите им Хъни и Марвин.

 • 4

  Това е пластмасова тиква, Луис Хуан

  +

  Луис е разочарован, че Евън не споделя детския му ентусиазъм за Хелоуийн, Еди и тайфата решават да отидат непоканени на парти, а Джесика и Еймъри са уплашени, когато започват да чуват странен глас от стаята на баба.

 • 5

  Четири погребения и една сватба

  +

  Когато лелята на Джесика умира, семейство Хуан се отправя към Хюстън, където момчетата виждат за първи път бащата на Джесика. Междувременно Луис си поставя за цел да сближи Джесика и баща ѝ, които са отчуждени.

 • 6

  Превъзходство

  +

  След като си признава пред Хъни и Джесика, Никол се страхува да каже на баща си Марвин, за да не го разочарова. Междувременно Луис иска да ръководи самостоятелно отбора по софтбол, докато Джесика решава да тренира конкурентен отбор.