Първата ми любов

Първата ми любов

Сюжет

Сериалът проследява трепетните приключения на зажаднели за любов мъже и жени в стремежа им да открият изгубената си любов. Дали искрата още ще я има, дали двамата ще се познаят и ще се хвърлят разплакани в обятията си?

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Епизод 1

  +

  Докато учила във Франция, нюйоркчанката Алиша се влюбила в красивия си съученик Бенжамен. Осем години по-късно тя все още не може да забрави любовната им история.

 • 2

  Епизод 2

  +

  Алексис е завладяна от угризения, неспособна да понесе мъката, която е причинила на своя любим от гимназията германеца Патрик, когато се е разделила с него.

 • 3

  Епизод 3

  +

  Куинси бил свенлив особняк, който винаги тайно харесвал своята близка приятелка Меган. Но когато най-сетне започнал да излиза с нея, той вече бил станал звезда в училищния футболен отбор и женското внимание към него станало причина за тяхната раздяла.

 • 4

  Епизод 4

  +

  Матю срещнал първата си любов Кортни в гимназията, когато той бил затворено и трудно хлапе, а тя единствена успявала да проникне през защитите му, но след мечтания училищен бал като двойка той я изоставил, за да прекара вечерта с приятели.

 • 5

  Епизод 5

  +

  Докато учел в Монако, Денис срещнал прекрасната Агата и двамата лудували из Френската Ривиера, а после обиколили Европа, но след това приказната им история приключила и той изгубил всякакъв контакт с нея.

 • 6

  Епизод 6

  +

  Когато Дейвид видял Лиана, сърцето му прескочило и вече нищо не било същото, но след кратък любовен романс тя заминала да учи в чужбина и двамата се отчуждили. Сега, четири години по-късно, Дейвид все още не е срещнал момиче, което да се мери с нея.

 • 7

  Епизод 7

  +

  След десетгодишен брак без любов наскоро разведената Алексис срещнала Прийст в нощен клуб и привличането между тях било мигновено, но след няколко срещи и телефонни разговора животът ги разделил, защото Прийст заминал да играе баскетбол отвъд океана.

 • 8

  Епизод 8

  +

  Докато работела като барманка в чикагски бар, Сара срещнала своята австралийска любов Джон, с когото прекарала вълшебно лято, но после той продължил пътешествието си, а когато се върнал година по-късно, тя вече имала нова сериозна връзка.

 • 9

  Епизод 9

  +

  В този специален финален епизод Чери Хийли хвърля един последен поглед към нашите герои, за да разбере какво се е случило, след като камерите са спрели да снимат. Кой от тях е избрал годежен пръстен и кой е прекратил всякаква връзка?