Кукла

12+12+

Нов епизод понеделник 22:00

Сезон 1
00:35

Сюжет

След като е изхвърлена от дългогодишния си приятел, Джулс трябва да успее, буквално и метафорично, да се впише в света на жените отново и да възобнови приятелствата си, които е загърбила.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Момичето на момчето

  +

  Джулс Уайли е била погълната напълно от връзката си през последните пет години. След като приятелят ѝ неочаквано я изхвърля, Джулс осъзнава, че е оставила приятелствата си да се разпаднат и планира женска вечер в опит да ги спечели отново.

 • 2

  Домошарка

  +

  Джулс търси съвет от приятелките си дали да се премести в старата си квартира, но решението кой точно съвет да последва се оказва по-сложен проблем.

 • 3

  Мистериозната брюнетка

  +

  Джулс се опитва да разбере правилата за пазене на тайни между приятели, което създава проблем за Мадисън в работата ѝ. Стела учи Изи да бъде по-загадъчна.

 • 4

  Забавен приятел

  +

  Момичетата се борят с личните си „етикети“, като Джулс и Стела стават „скучната“ и „забавната“. Мадисън, „шефката“, помага на Изи, „откачената“, да се отърси от фалшивата си идентичност.

 • 5

  Кралица на красотата

  +

  Джулс демонстрира, че е преодоляла напълно раздялата си с Джереми на моминското парти на сестра му. Мадисън преувеличава нивото на зрялост на приятелите си, за да впечатли свое старе гадже с официална вечеря. И двете момичета получават урок за контрола върху живота.

 • 6

  Любителка на историята

  +

  Голямото събитие идва. Момичетата се страхуват от очаквано голямо земетресение в Лос Анджелис, докато Джулс се страхува от едно различно "голямо събитие“ - срещата с бившия си, който е с ново момиче. Стела се възпротивява срещу нуждата на Мадисън да контролира живота на приятелите си.

 • 7

  Приятел за секс

  +

  Момичетата ходят по срещи и правят секс във време, в което срамът от моногамията е новият срам за жените. Джулс отново е във форма, Стела вика на помощ Изи, за да скъса с един тип, а Мадисън копнее да даде определение на връзката си с Колин.

 • 8

  Мама Меца

  +

  Джулс отива на служебен ретрийт, който се води от професионална духовна водачка. Стела получава новини от бизнес училището. Джулс научава неприятни новини, които ще се отразят на връзката на Мадисън, както и на тяхното приятелство.

 • 9

  Феминистки

  +

  Джулс и момичетата научават какво е да си феминистка на Поход на жените в чест на една класическа история.

 • 10

  Шаферка

  +

  След разрива между Мадисън и Джулс, четирите момичета се озовават на сватба в Мексико, където всичко се объква: разкриват се тайни, употребяват се халюцигени, а предаността на Джулс към приятелките й е поставена на върховно изпитание.