Подли камериерки

12+12+
Подли камериерки

Сюжет

Убийства и интриги царят в богати семейства в Бевърли Хилс. Персоналът е умен, духовит и подъл, колкото работодателите си.

Епизоди

 • 1

  Още веднъж с белината

  +

  Животът се променя завинаги след експлозия в имение Пауъл.

 • 2

  Поредният бърше праха

  +

  Роузи е заплетена в последиците от убийството в Бевърли Хилс, Марисол прави шокиращо откритие за Дженевиев, а Кармен се тревожи за способността си да контролира Даниела, когато тя започва да демонстрира слабост.

 • 3

  Война и мас

  +

  Войната на Дженевиев с Марисол достига нови висоти. Кармен се опитва да се сприятели с Даниела, но има затруднения, когато поведението ѝ излиза извън контрол. Приятелството между Зойла и Франсис продължава да укрепва.

 • 4

  Да метеш с врага

  +

  Марисол се справя с нов съквартирант. Връзката между Даниела и Кармен се променя, когато се появява неочакван посетител. Зойла отива на сляпа среща, а Дженевиев спечелва нов приятел. Подозренията на Роузи за нечестна игра се засилват.

 • 5

  Време за разливане

  +

  Опитвайки се да докаже невинността на Спенс, Роузи се поставя в опасна ситуация. Дани търси утеха в Джеси, а Марисол моли Евелин за помощ, когато Питър я кани на галавечеря. Междувременно Зойла се опитва да накара Кайл да ревнува.

 • 6

  Прислужницата, която знаеше твърде много

  +

  Роузи търси помощта на Женвиев в нейното разследване за смъртта на Пери, но нещата започват да загрубяват. Междувременно Марисол се спречква с новия си режисьор, Кармен се представя за Дани, Кайл взима важно решение, а Евелин има среща.

 • 7

  Кръв, пот и петна

  +

  Роузи научава една от тайните на Пери, а Евелин заблуждава Кармен. Марисол се измъчва заради отсъствието на Питър, а Женвиев се опитва да привлече вниманието на Зойла.

 • 8

  Видях сиянието

  +

  Кармен е заловена в къщата на Пауъл, Женвиев се меси в любовния живот на Марисол, а Роузи е близо до откриването на убиеца на Пери след изповедта на Шанън.

 • 9

  Много шум за полирането

  +

  Марисол научава тайна от миналото на Женвиев, която може да помогне за намирането на убиеца на Пери. Зойла се опитва да намери равновесие между любовния си живот и взискателния си шеф, докато също така помага на Роузи в разследването на Кръга.

 • 10

  Замърсяване и наказание

  +

  Зойла разкрива огромна тайна, което най-после помага на Роузи да стигне до истината за убиеца на Пери, а Кармен и Дани се озовават в опасна ситуация. Женвиев намира нов приятел, докато Марисол се опитва да превъзмогне Питър.