Тайнствени афери

Тайнствени афери

Сюжет

Младата агентка и стажантка на ЦРУ Ани Уокър е изпратена да работи с Отдел за вътрешна защита. Оги Андерсън е сляп технически специалист, който става наставник на Ани в новия й живот в ЦРУ. Прикритието на Уокър е, че работи в музея „Смитсониън”.

Епизоди

 • 1

  Вамос!

  +

  Сезон 4 започва в асансьор, изкачващ се към загадъчна и без съмнение опасна среща. Ани се обажда на Оги и, пренебрегвайки молбите му, вади пистолет. Тогава вратите на асансьора се отварят и...

 • 2

  Копай за огън

  +

  Артър, съкрушен от разкритата си извънбрачна връзка и напускането на ЦРУ, е твърдо решен да скрие отношенията си с терориста Тео Брага. Ани, Оги и Артър се заемат да открият крайната цел на Хенри.

 • 3

  В белите дълбини

  +

  Ани свиква тайна среща с Артър и Джоун с основна тема: Хенри; Тео и терористичната му групировка планират бомбен атентат в Колумбия. Артър разкрива истината за Тео – че той е двоен агент, внедрен в ALC, за да отмъсти за смъртта на майка си.

 • 4

  Изгубена душа

  +

  Оги не е убеден във верността на Тео, но се съгласява да помогне на Ани в разследването на Уенди и Сю Чън. Оказва се, човекът, наел ги да платят на самоубийците в Меделин, е Хенри Уилкокс. Ани е твърдо решена да намери доказателства срещу него.

 • 5

  Твоят човек идва

  +

  Колдър Майкълс е новият началник на Отдела за вътрешна защита; Ани е изпратена във Виена, за да осъществи връзва с търговеца на оръжия Дион Ставрос; Оги е отстранен от длъжността на неин контакт; Оги подозира, че Колдър е марионетка на Хенри Уилкокс.

 • 6

  Мястото, което обичаш

  +

  Лоша новина за Ани: открит е трупът на Сет Нюман и ФБР разследва убийството; Ани се включва в разследващия екип, за да прикрие връзката си с него, но агент Винсън Росаби я държи под око.

 • 7

  Доказано жива

  +

  Хенри прави шокиращо разкритие – бившата съпруга на Оги и агент на ЦРУ, Хелън, не е мъртва. И не само това: тя е загадъчната тъмнокоса жена, която работи с Артър.

 • 8

  Очаквах те

  +

  Оги търси помощта на Ани в изпълняването на тайна мисия; Ани разпитва Тео за участието на Едуардо в кражбата на оръжията и бомбардировките. Едуардо е убит от хората на Колдър.

 • 9

  Оголен кабел

  +

  Ани заминава за Дания, за да попречи на Тео Брага да изпълни своята самоубийствена мисия, която би сложила край на живота на общия им враг Хенри Уилкокс. Единственият проблем е, че Хенри вече е задействал следващия си ход.

 • 10

  Левитация

  +

  Планът на Хенри Уилкокс сработва: Тео е мъртъв, Артър е обвинен в измяна, Джоун и Оги са временно отстранени от работа, а Ани трябва да избяга в Европа.

 • 11

  Мъртъв

  +

  С ново име, нова визия и нова мисия Ани се отправя към Женева, за да се сближи с бившата съпруга на Хенри, Сана, с надеждата тя да ѝ помогне да свали Уилкокс.

 • 12

  Нещо срещу теб

  +

  Ани и Сана са една крачка пред Хенри, който не знае, че неговият човек е мъртъв. За да убедят Уилкокс, че Андрю Гудман е жив, Ани поставя фалшива информация на компютъра на Сана, свързваща го с бомбения атентат в Копенхаген.

 • 13

  Номер 13

  +

  Ани си урежда среща с Колдър, за да му достави лаптопа, който е открила в хотелската стая на Дерик Хюз; Оги започва работа по декодирането, докато Ани разговаря с дъщерята на Дерик, от която научава, че Камп Хилкрест е собственост на Хенри Уилкокс.

 • 14

  Река Ефрат

  +

  В последиците от убийството на Хелън, Ани и Оги най-после получават своята дългоочаквана среща, но за нещастие тя е сладко-горчива и кратка. Информация от агент на ФБР на име Винсънт Росаби свързва Хелън с откраднати от ЦРУ средства.

 • 15

  Отиде ми пистолетът

  +

  Хенри и неговите диаманти за 150 милиона долара вече са в Хонконг, докато Ани, Оги и Калдър се опитват да го заловят, преди да изчезне завинаги.

 • 16

  Да заблудиш света

  +

  Ани се предава на Хенри с надеждата, че ще ѝ се отвори добра възможност да го отстрани. Докато той я държи под ключ в щаба в Хонконг, Оги работи с местното управление на ЦРУ, за да ѝ помогне.