Следващият топмодел на Америка

Премиера 7 февруари 14:15

ANTM © 2017 10 by 10 Entertainment in association with The Tyra Banks Company.
Следващият топмодел на Америка

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Събота 23 Ноември в 06:00

  Момичето, което се страхува от клоуни (E07 - C20)

 2. Неделя 24 Ноември в 06:00

  Момчето, което плаче (E08 - C20)

 3. Понеделник 25 Ноември в 06:00

  Момичето, чиято походка е прекалено добра (E09 - C20)

Сюжет

"Следващият топмодел на Америка" е едно от най-успешните и продължителни риалити предавания в телевизионния ефир, което сега се завръща към корените си. След 22 успешни сезона, новият 23 сезон започва с нов водещ, ново жури много нови експерти.

Епизоди

 • 1

  сезон 23, епизод 1

  +

  "Следващият топмодел на Америка" се завръща в Ню Йорк, където от 28 вдъхновени модели трябва да останат само 14. Новата водеща на шоуто Рита Ора и нейният екип от модни специалисти изпращат състезателите на първата им мисия.

 • 2

  сезон 23. епизод 2

  +

  Най-добрите 14 модели са привикани, за да участват в тренировъчен лагер с топмодела Сейси Маккензи. По-късно в къщата възниква разгорещена дискусия за междурасовите отношения в Америка.

 • 3

  сезон 23, епизод 3

  +

  Съдиите избират нов външен вид за всеки от участниците, но някои от дамите не са доволни от новия си вид. Междувременно Ашли окуражава състезателите да се чувстват удобно и уверено в своята кожа, докато се подготвят за гола фотосесия.

 • 4

  сезон 23, епизод 4

  +

  Диджей Халед показва как се прави реклама в социалните мрежи, а Джасмин Сандърс помага на моделите да направят своите онлайн профили по-търсени и актуални.

 • 5

  сезон 23, епизод 5

  +

  Лоу Роуч обяснява колко е важен личния стил на кандидатите, а Никола Формичети изкарва моделите извън зоната им на комфорт.

 • 6

  сезон 23, епизод 6

  +

  Двама от участниците се обвързват романтично, но това може да струва участието в надпреварата за един от тях. По-късно моделите изпълняват различни задачи, докато движат телата си заедно с Шанел Иман.

 • 7

  сезон 23, епизод 7

  +

  Стейси Маккензи обединява сили с хореографа на Бионсе Крис Грант, за да накарат моделите да измислят свой танц, който да изпълнят по време заснемане на видеоклип.

 • 8

  сезон 23, епизод 8

  +

  Моделите вкусват от истинския живот на топмоделите, когато са поканени на ексклузивно парти от дизайнера Филип Плейн, за да дефилират с най-новата му модна колекция пред модния елит. По-късно момичетата участват във фотосесия с певеца Джейсън Деруло.

 • 9

  сезон 23, епизод 9

  +

  Отпадналите участници се завръщат, за да се състезават с най-добрите седем модела в заснемането на моден музикален видеоклип с рапъра Френч Монтана.

 • 10

  Следващият топмодел на Америка, сезон 23, епизод 10

  +

  Моделите са поставени пред предизвикателството да помогнат на инициативата на модела и активист Амбър Роуз. По-късно моделите се въплъщават в ролята на известни попикони.

 • 11

  Следващият топмодел на Америка, сезон 23, епизод 11

  +

  Моделите преживяват един ден от живота на тяхната водеща Рита Ора, докато биват нападани от папараци из цял Ню Йорк, а по-късно трябва да пресъздадат емблематичната ѝ корица за списание "Пейпър".

 • 12

  Следващият топмодел на Америка, сезон 23, епизод 12

  +

  Последните петима участници трябва да открият актьорските заложби в себе си, за да изиграят театрална сценка. По-късно моделите имат ново предизвикателство, което преминава през снимането на телевизионна реклама за грим.

 • 13

  Следващият топмодел на Америка, сезон 23, епизод 13

  +

  Останалите четирима финалисти трябва да научат какво означава да си представител на марка, когато биват предизвикани да представят козметичната компания "Римел", а по-късно трябва да заснемат реклама с водоустойчивия грим на компанията.

 • 14

  Следващият топмодел на Америка, сезон 23, епизод 14

  +

  На финала на 23 сезон, финалистите дават всичко от себе си да направят идеалната корица за списание "Пейпър". Малко по-късно елиминираните участници се връщат в шоуто, за да излязат на подиума до певицата Тинашей, преди да бъде обявен победителят.

 • 15

  Следващият топмодел на Америка, сезон 23, епизод 15

  +

  На финала на 23 сезон, финалистите дават всичко от себе си да направят идеалната корица за списание "Пейпър". Малко по-късно елиминираните участници се връщат в шоуто, за да излязат на подиума до певицата Тинашей, преди да бъде обявен победителят.