Танцовата битка на Аби

Танцовата битка на Аби

Сюжет

Популярното шоу "Танцовата битка на Аби" се завръща с още по-зрелищен втори сезон с нови състезатели и техните майки, неочаквани обрати, тежки изпитания и още наставления от танцовия инструктор, когото всички обичат да мразят - Аби Лий Милър.

Епизоди

 • 1

  Дай ми най-доброто!

  +

  В този сезон "Танцовата битка на Аби" се завръща с 11 нови участници, които ще се борят за наградата от 100 000 долара и стипендия за балетна школа "Джофри". На дансинга става напечено, когато състезателка прави лошо впечатление на една от майките.

 • 2

  Осмели се да бъдеш себе си

  +

  Тази седмица темата е "Осмели се да бъдеш себе си", а танците са вдъхновени от Лейди Гага. Състезателите се борят да изразят индивидуалността си под зоркия поглед на Ричи Джаксън. Играта загрубява, когато една майка се опитва да саботира друга.

 • 3

  Богове и простосмъртни

  +

  Състезателите се стараят да получат танцово безсмъртие с темата на седмицата - "Богове и простосмъртни." Умението е "Сила" и победителят тази седмица, заедно с майка му, ще разберат, че да притежаваш сила не винаги е лесно.

 • 4

  Шоу за Вегас

  +

  Седмичната тема е "Лас Вегас" и танцьорите са подложени на изпитание с непознати за тях стилове. Една от майките избухва и се заяжда с Аби заради критиките към дъщеря ѝ. Отношенията между майките достигат критична точка заради наградата - имунитет.

 • 5

  Всичко може да се случи

  +

  Аби решава да разнообрази нещата с нова седмична тема - "Нетипично." Всичко може да се случи, като за начало танцьорите правят дуел срещу Аби в предизвикателство за бойни изкуства, а майката на победителя избира тримата състезатели за елиминациите.

 • 6

  Бродуейски предатели

  +

  Съдия Рашел Рак води предизвикателството за седмичната тема - "Бродуей". Майката на победителя в състезанието си спечелва ненавистта на останалите майки, след като се хвали с детето си. Напрежението е голямо за танцьора, който избира първото соло.

 • 7

  Приказките се сбъдват

  +

  Наградата за седмичното предизвикателство е частен урок с Аби Лий Милър и някои от децата са отчаяни да го спечелят, докато други правят всичко възможно да изгубят. Една от майките издава детето си на съдиите, защото то не се старае достатъчно.

 • 8

  Дуел от Дивия Запад

  +

  Темата тази седмица е "Дивият Запад". Към една от танцьорките се натрупва омраза, а майка ѝ я защитава. Друга танцьорка най-после получава дует, но дали ще се справи? Съперницата ѝ се надява на нейния провал и не се притеснява да ѝ го заяви открито.

 • 9

  Най-лошият ти кошмар

  +

  Темата тази седмица е "Кошмари" и танцьорите работят по всякакви идеи, които смразяват нощта, докато техните майки едва удържат злото в себе си. Майка решава да саботира друга с танцови задачи, а някои танцьори се бунтуват.

 • 10

  Диви на сцената

  +

  Темата е "Дива" и танцьорите избират сами стиловете си, но един танцьор остава с нежелан избор. Някои взимат добри решения, докато други случайно се озовават на мушката на най-великата дива - Аби Лий Милър.

 • 11

  В заешката дупка

  +

  Всички танци тази седмица са вдъхновени от "Алиса в страната на чудесата." Напрежението е толкова голямо, че когато една майка саботира всички останали, детето ѝ поема вината. Всичко е позволено в състезанието за финалната тройка.

 • 12

  Новият танцьор на Аби

  +

  Време е да се избере победител, а състезателите са толкова близо, че почти могат да вкусят наградата от 100 000 долара и стипендията в школа "Джофри". Залогът е огромен и всяко действие е от значение. Нека най-добрият победи!