Разобличаване

12+12+
Разобличаване

Сюжет

Носителката на „Златен глобус” Кира Седжуик играе женствената, твърда и неукротима бивша служителка на ЦРУ и настоящ заместник-директор на полицията Бренда Лий Джонсън. Кариерата й е поставена на карта заради нетрадиционните й методи.

Епизоди

 • 1

  Непознати проблеми

  +

  Седмият и последен сезон започва с разследване на убийството на рап звезда и шестима случайни свидетели. Междувременно Делк (Кортни Би Ванс) оповестява разтърсващи организационни промени. Срещу Бренда и управлението е заведен граждански иск.

 • 2

  Повторете обвинението

  +

  Бренда и екипът й разследват убийството на млада жена, която наглежда къща. Точно когато полицията в Ел Ей предприема организационни промени, капитан Рейдър (Мери Макдонъл) напредва с проверката на отдела на Бренда.

 • 3

  Да служим с любов

  +

  Флин и Провенза се впускат в поредното обречено приключение, опитвайки се да направят бързи пари, като предоставят съдебни документи на адвокат. Оказва се лош късмет да работят за човек, който е убит няколко минути по-късно. Гост звезда е Адам Аркин.

 • 4

  Под контрол

  +

  Екипът издирва изчезнало момче, което е свързано с лейтенант Тао. Капитан Рейдър продължава методичната оценка на работата на екипа на Бренда и предлага обезпокоителна препоръка на Бренда.

 • 5

  Простете ни нарушенията

  +

  Разследването на смъртта на свещеник е под въпрос заради мрачни тайни на жертвата и усилията на семейството му да пази името му и имиджа на църквата. Всички с изключение на един член на екипа получават призовки и подозренията помежду им нарастват.

 • 6

  Ремонт на дома

  +

  Бренда се впуска в разследване по случай с открит труп при строителство на къща. Междувременно Бренда обмисля да се обърне към адвокат, но скъпоструващият договор би означавал Фриц да пожертва определени привилегии, които е имал.

 • 7

  Семейна история

  +

  Екипът разследва заплетен случай - смъртта на дъщеря на техен колега. Междувременно капитан Рейдър напредва в щателната проверка на отдела на Бренда и започва да изостря вниманието си върху детектив Санчес.

 • 8

  Смъртна присъда

  +

  Бренда се обръща за помощ към капитан Рейдър в заплетен случай, който включва наемни убийци, застрашителен наркокартел и обвинения в полицейско насилие. Междувременно, членове на екипа трябва да дадат показания по делото срещу Бренда.

 • 9

  Новоизгряваща звезда

  +

  Бренда се опитва да води записки, докато разследва заплетения случай на изчезване от сцената на баща, чиято дъщеря пуска нов сингъл. Появява се ново и потенциално обнадеждаващо развитие в гражданското дело на Бренда.

 • 10

  Скорошно преследване

  +

  Екипът търси следи в смъртоносната стрелба срещу заместник шериф. Междувременно, гражданското дело на Бренда достига съдбоносен момент, когато съдията трябва да вземе жизненоважно решение.

 • 11

  Необходимото зло

  +

  Бренда и екипът й разследват разстрела на директор на гимназия, чието училище е въвлечено в скандал. Между Бренда и Фриц се поражда конфликт, когато разследването на Бренда се припокрива с вече съществуващ случай на ФБР.

 • 12

  Имате право да се веселите

  +

  Дядо Коледа трябва да пристигне с алпийски тролей в създадено за целта село, но всичко се обърква и екипът на Бренда трябва да поеме случай по празниците. Гост звезди са Фред Уилърд, Кристин Удс и Лорън Боулс.

 • 13

  Родството има значение

  +

  Мъж е бил убит, докато е бил под наблюдението на ФБР, което предизвиква търкания между федералните агенти и полицията на Лос Анджелис. Междувременно, родителите на Бренда пристигат за празниците и й поднасят изненадващи новини.

 • 14

  Блокада на пътя

  +

  Екипът издирва улики в убийството на момиче на колело. Съвсем скоро Бренда насочва разследването към полицейски инспектор (в ролята Марк Моузес) и съпругата му (Елизабет Пъркинс) по подозрение в прикриване на факти. Гост звезда е Маги Уилър.

 • 15

  Безмълвният партньор

  +

  Федерален съдебен процес срещу Бренда нажежава обстановката в началото на разследване на убийство. Адвокатът на Бренда (Марк Пелегрино) се явява в съда, в същото време Бренда търси помощ от бизнесмен (Джейсън Джордж) за да разреши убийството.

 • 16

  Враждебен свидетел

  +

  Последният седми сезон продължава със заплетената връзка на Бренда с адвоката й и заподозрян за убийство и изнасилване Филип Строу. В съда Бренда предприема смущаващ ход, като влиза в пререкание с новия областен прокурор, а така рискува целия случай.

 • 17

  Златна възможност

  +

  Провенза се опитва да помогне на бившата си жена да открие брачната си халка, но опитите му не са увенчани с успех, тъй като има кражба, куче е унищожило доказателствата, а оценителят е твърде ентусиазиран.

 • 18

  Пристрастен към дрогата

  +

  Бренда разследва жестокото убийство на известен онколог, при което са били откраднати и запасите му от лекарства. Междувременно нова задача поставя на изпитание лоялността на Рейдър към Поуп. Промяната в правилата на играта включва Гейбриъл.

 • 19

  Последни ритуали

  +

  Отделът разследва убийството на свещеник, което поражда раздор с Католическата църква и води до сблъсък между Бренда и Поуп. Междувременно пристигат родителите на Бренда, за да може баща й да продължи терапията си срещу рак.

 • 20

  Въоръжен

  +

  Фокусът на разследването е върху млада двойка, след като ветеран е открит мъртъв. Разследването е затруднено от кабинета на областния прокурор. Междувременно Рейдър и Поуп напредват, макар и бавно, по разкриването на къртицата в управлението.

 • 21

  Последна дума

  +

  Във финалния за сезона епизод Бренда води разследване, след което най-накрая се надява Филип Строу да понесе възмездие и да бъде осъден, но вманиачеността й по него съвсем скоро поставя кариерата – и живота й – в опасност.