Броукънуд

12+12+

Неделя 17:10

Тези хора са следователи

Сезон 2
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Неделя 18 Август в 09:15

  Пети случай: Кожа и дантели (E01 - C02)

 2. Неделя 18 Август в 17:10

  Пети случай: Кожа и дантели (E01 - C02)

 3. Събота 24 Август в 09:15

  Шести случай: Да умреш или не (E02 - C02)

Сюжет

Криминалният сериал "Броукънуд" обхваща четири двучасови истории за мистериозни убийства в едно привидно тихо градче. Най-новият жител на Броукънуд е детектив Майк Шепърд, който скоро разбира, че тук убийствата дебнат от всеки ъгъл.

Епизоди

 • 1

  Сезон 5, Епизод 1

  +

  Време е за ежегодния фермерски фестивал и за онзи специален Киви карнавал с обичайния лунапарк и панаирни атракции. Слънцето огрява щастливото семейно забавление, чиято главна атракция тази година е Призрачният влак.

 • 2

  Сезон 5, Епизод 2

  +

  Офелия Марли и нейните шаферки са решили да си организират един ден на забавления на корабчето "Крийм Боут", което да ги откара до Броукънуд и хотел "Тайдъл Вю", където да пренощуват.

 • 3

  Сезон 5, Епизод 3

  +

  Карането на колело набира популярност по целия свят и това се отнася и за Броукънуд, а когато колоездач изкачи планина и получи там инфаркт, това не изглежда подозрително, докато кръвните му резултати не покажат астрономически нива кофеин.

 • 4

  Сезон 5, Епизод 4

  +

  В покрайнините на Броукънуд има изоставена психиатрична болница, която се е превърнала в едно призрачно укритие за местните тийнейджъри, които ходят там да пият и да се забавляват с някои нетрадиционни игри.