Късметлията

12+12+

Неделя 10 Юни 18:15

Късметът е най-големият му довереник

Сезон 2
00:30

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Неделя 10 Юни в 18:15

  Сезон 1, епизод 1 (E01 - C01)

 2. Понеделник 11 Юни в 05:10

  Сезон 1, епизод 1 (E01 - C01)

 3. Събота 16 Юни в 10:10

  Сезон 1, епизод 1 (E01 - C01)

Сюжет

Пропаднал комарджия с огромни дългове и изоставен от жена си и дъщеря си, среща случайно загадъчна жена, която му дава древна гривна и това изцяло преобръща живота му. Сега вече Хари може да владее самия късмет, но на каква цена?

Епизоди

 • 1

  Късмет, дръж се като дама

  +

  Половин година след като е спасил семейството си от Голдинг, Хари Клейтън е съвсем друг човек. Той не е залагал вече цели 186 дни и се е зарекъл да не използва гривната, докато не среща жена със същата гривна.

 • 2

  Игра с огъня

  +

  Хари разследва в Лондон вълна от престъпления, продиктувани от омраза, докато съблазнителната Изабела подлага волята му на изпитание, а Голдинг е забелязан в столицата.

 • 3

  Двоен блъф

  +

  Хари започва да работи по опасното разследване на убиеца от Смитфилд. Междувременно Голдинг се приближава все повече.

 • 4

  Троянският кон

  +

  Голямо кръстовище в Лондон става сцена на тежка катастрофа, когато безпилотната кола на Дейви Уелс е хакната и убива един пътник. За съжаление на Уелс, пътникът е неговата бивша жена, което дава още повече основания на Хари да го подозира.

 • 5

  Какво лежи под повърхността

  +

  Хари и отделът разследват зачестилите случаи на удавяния в мистериозните лондонски канали, зад които стои човек, който не вярва във втория шанс. Скоро Хари открива виновника.

 • 6

  Точка на незавръщане

  +

  Безмилостен убиец отвлича цял самолет, но неговата мотивация е мистерия за Хари и екипа му. Ще успее ли Хари да разбере какъв ще е следващият ход на опасния престъпник?

 • 7

  Втори шанс

  +

  Ключови доказателства изчезват от местопрестъпление в Сохо, на което е убит брокер на недвижими имоти, и Уинтър се тревожи, че някой от неговия екип е отговорен за деянието, докато междувременно Хари се опитва да изчисти името си на детектив.

 • 8

  Падналият ангел

  +

  Някой отмъщава на най-изявените престъпници в Лондон, убивайки ги един по един. Хари проумява какво всъщност се случва и е принуден да постави живота си в риск, като прекрачва опасна граница.

 • 9

  Агне на заколение

  +

  Късметът спохожда боксьора Джей Тейт, който празнува своята нова победа на ринга, но всичко си има цена. Колко дълго ще продължи късметът на Джей, след като Хари и Ив са по петите му?

 • 10

  Герой на нашето време

  +

  Сури събира доказателства и преследва своя главен заподозрян, докато Ив разкрива на Хари какъв е единственият начин да спре коварния план, който се изпълнява срещу него.