Чистачи

16+16+
Чистачи

Сюжет

Криминална история, развиваща се в Лондон, разказва за Жан – чийто подреден живот се преобръща с главата надолу, след като отчужденият му брат Мартин го въвлича в смъртоносна оганизирана престъпност.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Ръкопляскане с една ръка

  +

  Жан Бастиер има всичко, но подреденият му живот се обърква, когато идва отчужденият му брат Мартин. Отчаян за пари, Мартин скоро въвлича Жан в опасния и непознат свят на гангстери и престъпления - тъмен грях от миналото се връща в живота на Жан.

 • 2

  Морков и пръчка

  +

  Братята Бастиер са въвлечени в сложно и опасно партньорство с Нелсън Клей. Мартин продължава да създава напрежение и в квартала им, когато Джули решава, че е време да се погрижи за бъдещето си.

 • 3

  Не място а обстоятелство

  +

  Жан е зашеметен, когато Нелсън разкрива каква ще бъде първата му работа на чистач. Той е принуден да пропусне важна среща с Джули. Мартин открива, че френските гангстери са го проследили до Лондон и решава да напусне града.

 • 4

  Нечий син, нечия дъщеря

  +

  Нелсън посещава Джени, когато изпълнената с наркотици нощ на един политик с ескорт завършва трагично. Мади бяга, същия ден Джули започва новия си бизнес, а Жан разкрива ужасяваща тайна за Виктор.

 • 5

  Силата да кажеш не

  +

  Когато Нелсън още веднъж прекрачва границите, Жан решава, че е време да се опълчи и да откаже заявката за почистване. Страхувайки се от отмъщение, Мартин предприема действия да ги предпази от Нелсън, но само забърква брат си в по-голяма каша.

 • 6

  Незасято поле

  +

  Миналото най-накрая застига Мартин, докато Жан намира потенциален съюзник в лицето на новия главен полицейски инспектор. Оливър демонстрира притеснително поведение, а Джули получава комисионна от неочакван клиент.

 • 7

  Кажи какво виждаш

  +

  Жан се доверява на главния инспектор, като се надява, че тя може да му помогне да прекрати това вредно партньорство с Нелсън. Междувременно Мартин сключва неизгодна сделка, а Джули рови по-дълбоко в тайните на Жан.

 • 8

  Истинската любов тежи

  +

  Морийн изживява лична трагедия и Жан предлага да използва уменията си, за да й помогне. Виктор разкрива тайната на Мартин. Мади започва рисковано приятелство, а Нелсън води Жан в гората с намерението да го убие.

 • 9

  Отскок

  +

  Жан е решен да се върне към нормалния живот и да оправи отношенията в семейството си, но Джули има други планове. Приятелството на Мади със Стивън я забърква в големи неприятности и Мартин решава, че Виктор трябва да умре.

 • 10

  За Виктор плячката

  +

  Жан и Мартин се подготвят да обвинят Виктор несправедливо с надеждата, че в резултат на това, Нелсън ще го убие. Джули се приготвя да напусне Лондон, а Мартин казва на Жан важна информация за смъртта на баща им.