Изстрели

12+12+
Shots Fired © 2017 Fox and its related entities. All rights reserved.
Изстрели

Сюжет

Талантлив следовател разследва криминални случаи със специален прокурор. Заедно те търсят справедливост, борят се срещу манипулациите на губернатор Имънс и удържат медийното внимание и гнева на обществото, съпровождащи този тип случаи.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Час първи

  +

  Когато афро-американски полицай застрелва невъоръжен студент, в малко градче в Северна Каролина се възцарява хаосът. Преди градът да успее да се справи с трагедията, на бял свят излиза пренебрегнатото убийство на афро-америкаски тийнейджър.

 • 2

  Изгубено доверие

  +

  Изтича противоречиво видео със заместник Бек и Аш и Престън се изправят пред ново предизвикателство - да намерят източника и да разберат дали материалът е фалшив, или не.

 • 3

  Нечий син

  +

  Аш и Престън се съсредоточават върху надеждни доказателства в двете разследвания, което ги праща в колежа на Джеси Кар, а след това в издирване на свидетели по случая на Джоуи Кембъл. Политическите мотиви в двата случая започват да се разплитат.

 • 4

  Истина

  +

  Аш и Престън се съсредоточават върху надеждни доказателства в двете разследвания, което ги праща в колежа на Джеси Кар, а след това в издирване на двама свидетели по случая на Джоуи Кембъл.

 • 5

  Преди бурята

  +

  Кори разкрива ключови детайли от нощта на убийството на Джоуи Кембъл, което позволява на Престън и Аш да отсеят хората, които според тях са виновни за смъртта му.

 • 6

  Огънят този път

  +

  Напрежението се нагнетява, когато между гражданите и полицията избухват големи безредици. Междувременно Аш и Престън се изправят срещу губернатор Еймънс относно подозренията си за смъртта на Джоуи и Аш поема Хавиер, а Престън сяда с Бек.

 • 7

  Съдържанието на характера

  +

  Областният прокурор уведомява Престън, че праща нов екип, който да разследва случая, но Престън остава все така твърдо решен и съсредоточен в откриването на истината.

 • 8

  Да удариш дъното

  +

  Открито е вероятното оръжие, с което е бил убит Джоуи Кембъл, и това допълнително увеличава натиска над Престън и Аш в откриването на убиеца. Междувременно напрежението расте, направени са някои решаващи промени и Престън взема прибързано решение.

 • 9

  Елате при Исус

  +

  След шокиращо откритие лейтенант Брийланд и шериф Плат са поставени под строг надзор. Потенциални виновници се опитват да преговарят с Аш и Престън, а бивш заместник-шериф разкрива своя собствена тайна.

 • 10

  Последен танц

  +

  Изслушванията за двата случая са задържани, когато Престън представя нови доказателства на съдебните журита, които разкриват истината за всяка стрелба. Междувременно пастор Джанай и другите ищци се събират пред съдебната зала.