Втори шанс

12+12+
Second Chance © 2016 Fox and its related entities. All rights reserved.
Втори шанс

Сюжет

След като Джими Притчард е убит при грабеж в дома на сина си, е върнат обратно към живота в тялото на млад мъж с помощта на милиардер и биоинженер.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Подходящ донор

  +

  Причард получава втори шанс в живота. Ще се опита ли да поправи грешките, които е допуснал със семейството си? Ще поеме ли нов курс на живота или ще падне жертва на старите изкушения?

 • 2

  Още едно ниво

  +

  Двама известни престъпници бягат от затвора. Причард тръгва да ги търси. Мери предлага помощта си. В това време, за да спечели доверието на Дювал, Причард му казва, че са полу-братя.

 • 3

  След тъмнината - слънце

  +

  Причард се опитва да докаже на Дювал, че е бил по-добър полицай от човекът, който синът му е познавал. В това време, с Дювал се изправят срещу смъртоносен психопат и друга двойка баща-син, която причинява само неприятности.

 • 4

  Разрешения

  +

  Случай от миналото се връща, докато Причард и Дювал разследват серия убийства на млади вундеркинди. Докато тече разследването, Дювал разбира, че Причард вероятно е възкресеният му баща. В това време, Причард успява да стане таен информатор на ФБР.

 • 5

  Зачеркни проблема

  +

  Животът на Мери е в опасност. Когато най-много имат нужда от него, Причард не идва и финишира в болница, след почти фатален сблъсък. Ото намира слаби черти в кода на Причард, които не само ще го променят драстично, ще променят и Мери.

 • 6

  Палимпсест

  +

  Причард и Дювал трябва да спрат убиец, който осакатява и обезобразява жертвите си. Докато Причард и Мери се сближават все повече, Ото негодува и иска да потърсят нов донор.

 • 7

  Онзи път в колата

  +

  Сестрата на Дювал излиза с полицай, с когото се познават от ученици. Скоро Причард и Дювал откриват, че той е замесен в организирането на бягство от затвора.

 • 8

  Да забравим старите познанства

  +

  Причард е застигнат от своето минало. Преди години той е прикрил убийство, извършено от негов информатор, който по-късно е станал наркодилър. Причард е решен да поправи нещата. Междувременно Ото търси нов донор за Мери.

 • 9

  Трябва да те пуснат, за да влезеш

  +

  Причард и Дювал работят заедно, за да заловят сериен убиец, а Алекса и Конър искат да се доберат до важна технология на "Огледало". Връзката между Мери и Причард се засилва, но Ото прави всичко възможно Мери никога да не го напусне.

 • 10

  Изоставеност

  +

  Причард и Дювал разследват Албърт Лин и как той е замесен в серия от убийства. Отношенията между Мери и Ото се обтягат и той трябва да реши дали да се съюзи с Конър. Грейси изчезва и трябва да я намерят, преди времето на Причард да изтече.

 • 11

  Хладнокръвие

  +

  Причард и Дювал бързат да спасят Грейси от опасния експеримент на Конър и Ото. Но и времето на Причард бързо изтича, защото няма контейнер, в който да се възстанови. Мери прави всичко възможно да спаси живота на Причард, а Ото е измъчван от угризения.