Веществени доказателства: Рим

12+12+
Веществени доказателства: Рим

Сюжет

Лучия Бранкато ръководи екип от специалист по експлозивите, бивш спортист, специалистка по генетика и нетърпелив инспектор от работническата класа без никакъв опит, но пък с добра интуиция.

Епизоди

 • 1

  Завръщането на вълка

  +

  Марио Пулиезе /Марко Базиле/отново влиза в полезрението на криминалистите и капитан Лучия Бранкато /Еуридиче Аксен/. След бягството от болницата, Вълка има конкретен план: да освободи приятелите си и да събере бандата. Първи ще избяга Маймуната.

 • 2

  По-безмилостен от всякога

  +

  Във втория епизод бандата отново е заедно и се заема с организирането и осъществяването на първия си удар. Междувременно екипът на Бранкато разследва убийството на известен пианист.

 • 3

  Щрак и умираш

  +

  Вълка и бандата му нахлуват болезнено в личния живот на Бранкато и Гирели. Лучия ангажира външен консултант, който е играл важна роля в миналото й. Сцена на престрелка от филм се оказва смъртоносна. Куршумите са истински и един актьор е мъртъв.

 • 4

  Труп в багажника

  +

  Бандата отвлича адвокат Гуиди, факт, който поставя тревожни въпроси. Адвокатът жертва ли е или съучастник? Междувременно откриват труп на мъж в багажник на кола, което дава началото на едно по-особено разследване.

 • 5

  Случаят Сасо

  +

  Отмъщенията не спират . Вълка разчита на още един съучастник. Криминалистите го разследват и така се доближават до бандата. Лейтенант Сасо убива наркопласьор, но разследването го поставя в трудно положение. Налага се колегите му да му помагат.

 • 6

  Риба, наречена Балон

  +

  Екипът разследва вероятността карабинер да оказва помощ на бандата на Вълка. Така криминалистите се доближават до бърлогата на Вълка, но там ги чака голяма опасност. Известен готвач умира в кухнята на ресторанта си. Оказва се, че е бил отровен.

 • 7

  Без труп

  +

  Ранен, един от криминалистите се бори за живота си. Колегите му продължават разследването въз основа на откритото в скривалището. Уликите разкриват удар, организиран от Вълка. В една вила откриват следи от кръв и сбиване, но няма мъртви и ранени.

 • 8

  Обръщението

  +

  Бандата сменя скривалището и се изправя пред конфликт. Видеозапис кара криминалистите да се усъмнят, че Вълка не е в добро здраве и ще напусне Италия. До телефонна кабина е убит бездомник, който е искал да се обади на карабинерите, за да съобщи нещо.

 • 9

  Дворци на властта

  +

  След изтичането на първия ултиматум на Вълка, полицията се опитва да осуети удара, но бандата действа там, където никой не е очаквал. Открит е пръст, доказващ съществуването на убийство, след което са разкрити мястото и жертвата на престъплението.

 • 10

  Смъртоносна татуировка

  +

  Криминалистите следят приятелката на Ченцоне, разбирайки за тайните им срещи. Лучия се надява така да стигнат до леговището на бандата. Междувременно разследват убийство на татуист, което е разкрито с помощта на татуировките на жертвата.

 • 11

  Еднопосочен билет

  +

  След провала на ареста на един от бандата, ген. Абрами не е склонен да се довери на решенията на Лучия. Университетски професор умира на борда на ферибот на път за Барселона, на който е и Гирели. Разследването показва, че не е инцидент, а убийство.

 • 12

  Последната изповед

  +

  Бандата прави нов удар, но не взема плячката. Криминалистите смятат, че има външен съучастник и залагат капан. Лучия понася последиците от постъпката си към приятеля на Розана, а разследването на убийството на един свещеник води до страшни разкрития.

 • 13

  Спасяването на капитана

  +

  Лучия е на скамейката на обвиняемите. Бандата е заложила капан, за да я обвинят в убийството на Рикардо Вани. Всички следи от местопрестъплението водят към Лучия, а тя е отстранена от длъжност. Колегите й трябва да докажат невинността й.

 • 14

  Спасете Лара

  +

  Когато разбират, че Греко е помагал на бандата, започва надпревара с времето за спасяването на дъщеря му. Криминалистите опитват да убедят Вълка, че Греко е жив и може да им бъде полезен. Трупът на жена, открит край Тибър, разкрива отчайваща история.

 • 15

  Тайна самоличност

  +

  Полицията освобождава дъщерята на Греко. Джери иска да сложи край на насилието на бандата. Полицията се опитва да му изпрати съобщение и да го убеди да сътрудничи. Разследва се и двойствения живот на мъж, открит мъртъв в басейна на луксозна вила.

 • 16

  Аз го написах

  +

  Вълка готви голям удар, който ще му позволи да избяга от страната. Но криминалистите имат предимство и атакуват слабото му място, брат му Джери. Серия убийства, възпроизвеждащи творбите на известен писател водят до извода за сериен убиец имитатор.

 • 17

  Ухапването на скорпиона

  +

  След престрелката пред клиниката, където се лекува, Вълка иска да си отмъсти и да избяга в чужбина. Криминалистите разбират къде се крие бандата и затягат примката. Но вниманието им е насочено към сериен убиец, който се представя за шофьор на такси.

 • 18

  Лабораторни мишки

  +

  Серийният убиец от таксито успява да се измъкне. Но разследвайки миналото му, разкриват самоличността му. Продължава разследването на удара на бандата, който трябва да й осигури бягството в чужбина. Оказва се обаче, че залогът е още по-голям.

 • 19

  Оръжие на прицел

  +

  След като разкриват, че бандата е откраднала антракс от лаборатория, криминалистите разбират, че Вълка готви терористична атака. Междувременно Гиро разследва смъртта на талантлив боксьор по време на тренировка и разбира, че не става дума за инцидент.

 • 20

  До самият край

  +

  Лучия Бранкато ръководи екип от специалист по експлозивите, бивш спортист, специалистка по генетика и нетърпелив инспектор от работническата класа без никакъв опит, но пък с добра интуиция.