Частни детективи

Събота 13:05

12+12+
Частни детективи

Предстоящи излъчвания по ТВ

 1. Понеделник 22 Юли в 01:55

  Партньори по престъпление (E06 - C01)

 2. Събота 27 Юли в 06:00

  Партньори по престъпление (E06 - C01)

 3. Събота 27 Юли в 13:05

  Поверително караоке (E07 - C01)

Сюжет

Бившият хокеен играч Мат Шейд променя необратимо живота си, когато започва да работи с частния детектив Анджи Евърет и двамата се превръщат в непобедим тандем, разследвайки престъпления с много висок залог и интригуващо развитие.

Епизоди

 • 1

  Допълнително усилие

  +

  Собственичката на отбор за автомобилни състезания наема Шейд и Анджи да разследват заплахи срещу бизнеса ѝ, както и срещу един от автомобилните ѝ водачи. Междувременно Анджи и Шейд се приспособяват към новите си роли на равностойни партньори.

  Следващо излъчване
  Събота 10 Август в 12:55
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Неделя 11 Август в 01:55
  12+12+
  По FOX Crime
 • 2

  Престъпна империя

  +

  Настоятелна клиентка наема Шейд и Анджи да открият кой е влизал в апартамента ѝ на плажа. Изглежда, че клиентката им си въобразява, докато детективите не откриват истински заговор за строеж на жилищен блок.

  Следващо излъчване
  Неделя 11 Август в 12:55
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Понеделник 12 Август в 02:00
  12+12+
  По FOX Crime
 • 3

  Натопяване

  +

  Любимият учител на директора Фрейм е обвинен в непристойна връзка с ученик и Шейд и Анджи са наети, за да разследват скандала, като разследването ги отвежда до ексклузивен ученически клуб.

  Следващо излъчване
  Събота 17 Август в 12:55
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Неделя 18 Август в 02:00
  12+12+
  По FOX Crime
 • 4

  Модни престъпления

  +

  Модна дизайнерка наема Шейд и Анджи да пазят новата ѝ колекция, но всичко се обърква, когато колекцията е открадната само няколко дни преди ревюто.

  Следващо излъчване
  Неделя 18 Август в 12:55
  12+12+
  По FOX Crime
  Следващо излъчване
  Понеделник 19 Август в 02:00
  12+12+
  По FOX Crime
 • 5

  Сега я виждаш...

  +

  Блестящ диригент наема Шейд и Анджи да открият изчезналата му годеница, но има уловка - тя е починала преди три години. По следите на призрака Шейд и Анджи разкриват мрачна тайна с фатални последици за всички замесени.

 • 6

  Кодът на Пи

  +

  Шейд и Анджи са наети от блестящата адвокатка Мелани Паркър, за да разследват дали има намеса в съдебното жури на важно дело за убийство. По време на разследването детективите попадат на своя колега Норм Глински, който работи за другата страна.

 • 7

  Между лекар и наковалня

  +

  След поредица от нахлувания с взлом, детективите Анджи и Шейд са наети да открият кой се е прицелил в медицинска клиника в Данфорд, която работи по доброволчески случаи. За изненада на всички се оказва, че д-р Кен Греъм е и бивш годеник на Анджи.

 • 8

  Погребална измама

  +

  Уплашен собственик на погребално бюро наема Шейд и Анджи, за да издирят изчезнало от бюрото тяло. Двамата частни детективи започват да обикалят всички погребални бюра в града, за да разкрият една тайна семейна измама за милиони долари.

 • 9

  Добрият войник

  +

  Шейд и Анджи са ангажирани от военните да разследват военен кадет, обявен за безследно изчезнал. Разследването им взема неочакван обрат, когато се разбира, че изчезналият войник и двама негови приятели са пазели мрачна и опасна тайна.

 • 10

  Да целунеш таблото

  +

  Шейд е нает от боксьор, за да докаже, че е участвал в уговорен мач. За голяма неговата изненада, мениджърът на другия боксьор се оказва бившия шеф на Шейд, който в миналото е откраднал всичките му пари. В това време Анджи използва майка си за случай.

 • 11

  Да живее кралят

  +

  Шейд и Анджи са ангажирани от средновековен крал, който вярва, че е бил отровен.

 • 12

  Да ти се размине убийство

  +

  Шейд и Анди са наети от собственик на луксозна селска вила, за да разследват неопределен случай.

 • 13

  Запомнящо се пътуване

  +

  Шейд и Анджи биват повлечени на лудо пътешествие, след като качват неочакван пътник по време на рутинна операция.

 • 14

  Да откриеш Лерой

  +

  Сестрата на Мез изненадва Анджи с отчаяната молба да ѝ помогне да открие рядко водно създание, което е изчезнало по време на нейна смяна от Аквариума на Рипли.

 • 15

  Хълмовете имат очи

  +

  Шейд и Анджи са наети от предпазлив младеж, който е убеден, че съседът му е убит, след като е видял запис от новия си дрон. Двамата детективи са принудени да влязат под прикритие като съседи с надеждата, че ще разграничат истината от клюките.

 • 16

  Виж кой ни преследва

  +

  Бека се завръща, притеснявайки се, че в живота ѝ се е завърнал неин преследвач от близкото минало. За тази цел тя наема Шейд и Анджи, за да проучат тъмния свят на славата, медиите и преследвачите в търсене на опасния ѝ почитател.

 • 17

  Приготви правилното нещо

  +

  Шейд и Анджи са наети от двама братя пивовари, които са притеснени, че някой се опитва да саботира новата им марка наградена бира. Очевидният корпоративен шпионаж се оказва нещо много по-греховно, което е отлежавало отдавна.

 • 18

  Сянка на съмнение

  +

  Партньорството на Шейд и Анджи е подложено на изпитание, когато мистериозен клиент ги наема да върнат неработещ прототип на потенциално опасен и нов енергиен източник. Плановете им се объркват, а за капан на всичко и клиентът изчезва.